Českem obchází strašidlo Nočních vlků

9. 05. 2016 12:41:54
Česko je plné statečných vlastenců, proslulých tím, že jsou nejstatečnější, když jim nic nehrozí. Když se na našem území stejně jako loni objevili strašliví Noční vlci, začali tito vlastenci pro nim hrdinně bojovat.

Nastoupila squadra osvědčených bojovníků, aby podle několik desetiletí pilovaných metod vyburcovala nic netušící a blížící se zlo opětovné okupace barbary z Východu nevidící občanstvo z jeho slepé letargie.

A protože jak známo, "pravda" vítězí, zahrnují překvapené občany, mající hlavu plnou starostí jak vyjít se svým platem, který je o několik tisíc korun nižší než médií pravdivě uváděný průměrný plat, zaručeně pravdivými údaji o tom, že ne Putin, natož snad obyvatelé Krymu, nýbrž Alexandr Zaldostanov, takto šéf vlků, rozhodl o jeho anexi. Putin totiž bez Saši nedá ani ránu, zejména když jej kluci za odměnu nechají se projet na jejich motorce. Nakonec, není jisté, zda by byl bez jejich pomoci vůbec zvolen prezidentem. Rusové jsou prostě už takoví, že se nechají ovlivnit partou zarostlých motorkářů.

(Pozn. Alexandr Zaldostanov je na sankční listině USA a Evropské unie za aktivní podporu ruské „anexe“ Krymu. Zaldostanov se průjezdu Evropou neúčastní, protože by to nepřežili západní „demokraté“, kteří pomohli rozpoutat válku na Donbasu.)

Patrně jen z důvodu nedostatečného odzdrojování, na což je zdejší redakce velice citlivá, se podobná moudra zatím neobjevila na zdejším serveru. Následně jsme ušetřeni pravd ze všech nejpravdivějších. Jen tak je možno pochopit fakt, že mnozí nedostatečně pravdivě informovaní občané přišli motorkáře přivítat chlebem a solí, případně jim při průjezdu obcemi mávali a srdečně je zdravili. A to přesto, že naprostá většina z nich byla ve věku, kdy si musela pamatovat vpád vojsk VS do naší vlasti v r. 1968.

V nepochopitelném klidu pak ponechával průjezd „stepního xindlu“, jak Rusy nazývají nejušlechtilejší naši vlastenci a sluníčkáři, většinu našich obyvatel.

Ještě že máme televizi, kde se nám „pravda“ podává ve velkých porcích a diváci nejsou rušeni drobnými dezinformacemi, které by je nedej bože mohly vést k zamyšlení, jak to s těmi pravdivými informacemi veřejno-právní ČT vlastně je.

A tak se na tapetu dostane neslýchaný čin jihomoravského hejtmana, který si dovolil položit kytici ke hrobu padlých Sovětů na brněnském hřbitově a dokonce, ó jak strašné, se nechal vyfotit s ruskými zločinci.

Zástupci stran, stojící na okraji nezvolitelnosti do příštího parlamentu, tak dostali příležitost předvést své spravedlivé rozhořčení a nasbírat nějaké ty bodíky pro příští volby. Momentální předseda ODS naštěstí ještě nepožadoval pro provinilce trest smrti, ale aspoň upozornil, že této provokativní skupině několik států odmítlo povolit průjezd svým územím. Objektivní moderátor se jej bohužel nezeptal, které státy má na mysli: diváci by jistě rádi dozvěděli, které státy kromě jediného Polska, které je antiruské už po několik staletí, to byly. Aby si následně nepomysleli něco o pravdivosti výroků předsedy ODS.

Nevysvětlený zůstal také fakt, jak se Noční vlci i přes tento zákaz dostali na Slovensko a na Moravu. A kde se u nás vzalo tolik fašistů (jiní to být přece nemohli), kteří jim ochotně zapůjčili své jistě hodně drahé motorky. Na vystoupení předsedy ODS je potěšitelné aspoň to, že pokud až dosud měla tahle strana propálených tunelářů mizivé preference, tak po takových vystoupeních nebude mít žádné. To na rozdíl od momentálního vlastizrádce č. 1, který moderátorovi ČT na jeho zavádějící otázku, jak se mohl vyfotit s ruskými motorkáři (v podtextu pro tupé televizní ovce "jak se mohl nechat vyfotit s ruskými okupanty a zločinci") odpověděl takřka geniálně: "Někdo má fotky s českými tuneláři z 90. let či nedávné doby, já mám ze včerejška foto s ruskými motorkáři."

Místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek hovoří o ostudě. „Hejtman tak dává jasně najevo, že tímto svým gestem spíše než památku zemřelých za druhé světové války podporuje a uctívá prezidenta Putina,“

Stejný názor jako většina politických představitelů zastává Jakub Janda, z neziskového think-thanku Evropské hodnoty: „Noční vlci ztělesňují to nejhorší, co z postsovětské éry z Východu přichází. Jsou placeni Kremlem, prodlouženou rukou Vladimira Putina, obdivují Stalina, jednoho z největších masových vrahů dějin,“ napsal na svém Facebookou.

Kdo nasbírá v této kauze více bodů, co myslíte, vážení čtenáři?

P. S. Diskutéra, který se po přečtení brožurky "jak se stát dokonalým psychologem za tři dny" domnívá, že může udělovat odborné psychologické rady lidem, kteří se mu v diskuzi znelíbí, žádám, aby mě pro tentokrát ušetřil svých rad. Už ve svém vlastním zájmu, kdy škodí především sám sobě a uvědomělým představitelům TOP09 a ODS.

Zdroje: http://echo24.cz/a/iuizk/hejtman-hasek-se-na-hrbitove-pripojil-k-putinovym-nocnim-vlkum

http://zpravy.idnes.cz/nocni-vlci-putinovi-motorkari-de9-/zahranicni.aspx?c=A150416_102054_zahranicni_vez

http://zpravy.idnes.cz/motorkari-putin-jizda-do-berlina-d4f-/zahranicni.aspx?c=A150411_112636_zahranicni_bse

Autor: Jaromír Petřík | pondělí 9.5.2016 12:41 | karma článku: 24.76 | přečteno: 448x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.98 | Přečteno: 193 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.73 | Přečteno: 208 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 613 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 362 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2625

Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...