Pro Pussy Riot cena Václava Havla, pro Alexandrovce ulička hanby

19. 05. 2017 13:49:22
Říká se, že kdyby hloupost kvetla... tak zastánci západní „demokracie“ udělí „Cenu za kreativní disent“ skupině Pussy Riot a Alexandrovcům „Uličku hanby.“

Bylo by to k smíchu jako vtip, kdyby to ovšem nebyla pravda. Absurdity chování a jednání tzv. „sluníčkářů“ či „Pražské kavárny“ (jak se jim též říká) dosahují v jejich nenávisti vůči jinak smýšlejícím lidem nebetyčných rozměrů. Jeden z důkazů jejich hlouposti je zde: https://www.novinky.cz/kultura/351476-havlovu-cenu-dostali-pussy-riot-i-tibetsky-filmar.html a další zde: http://kultura.zpravy.idnes.cz/alexandrovci-koncert-protest-dkg-/hudba.aspx?c=A170516_105837_hudba_vha

Za totality se říkalo „kde je blbo, tam je nebezpečno.“ Ale co říct na to, jak se západní „demokraté“ neustále zaklínají Putinem s Kimem, když sami vojenskými agresemi napadají a rozvracejí stabilní státy? A na straně druhé podporují autoritářské a totalitní režimy v Saúdské Arábii či na Ukrajině? Na Ukrajině západním „demokratům“ nevadí, že státní moc se opírá o radikály jako jsou neonacisté a staví se pomníky Banderovcům, kteří na Ukrajině řádili hůře než Němečtí nacisté.

Co říct na to, že Putina a Kima obviňují ze všeho zla na světě právě ti, kteří se nejvíce ohánějí západní demokracií, ale přitom sami vojensky napadají státy odmítající slepou poslušnost Západu?

Do jakých výšin už vyhrotili svoji nenávist k Rusku zastánci války proti Rusku reprezentovaní americkými demokraty v čele s Hillary Clintonovou? Tito západní demokraté již světu předvedli svoji tvář, když bombardovali civilní objekty v Srbsku a zabíjeli srbské civilisty.

Bohužel, vymytí mozků některých našich občanů díky nepřetržité rusofobní propagandě v naší ČT a dalších mainstreamových médiích dosáhla takového vrcholu, že když člověk na tyto zločiny poukáže, tak se dočká odpovědi typu: „blábolíte“, nebo „zase bijou černochy“ jako např. zde: http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170517_604796_blogidnes&razeni=vlakno&strana=2 .

Vládci současné západní „demokracie“ vědí, že část populace nepoužívá vlastní rozum a pokud jim budou neustále tlouci do hlav i ty nejneuvěřitelnější lži, tak stokrát opakovanou lež budou brát jako pravdu, jak kdysi prohlásil Joseph Goebbels.

Tato moje slova potvrzují současné demonstrace proti Zemanovi a Babišovi v našich městech. Jelikož organizátoři těchto nesmyslných akcí nemají žádný argument pro jejich odvolání, tak na otázku jejich odvolání PROČ? Odpovídají PROTO!

Když jsem chvíli poslouchal studenta politologie University Karlovy a jeho prázdné fráze o ohrožení demokracie u nás, je zajímavé že si vůbec neuvědomil, že ohrožením demokracie jsou nemyslící lidé právě jako je on sám. Tedy lidé slepě věřící propagandě v mainstreamových médiích a „profesorům“ typu M.C. Putny a vedení kdysi prestižní Karlovy university, nyní nástroje na výrobu rusofobní propagandy...

Strůjkyni vojenského napadení Srbska, které bylo „humanitárně“ bombardováno daleko intenzívnější, než kdy byl bombardovaný Islámský stát, M. Albright obdivně vítají právě naši sluníčkáři a představitelé Karlovy university.

V současné době má velké turné po naší republice slavný ruský umělecký soubor Alexandrovci.

Soubor, který cestuje po celém světě a svým uměním si získává stále větší slávu a obdiv. Prezentuje vítězství SSSR nad německým nacismem. Právě díky tomuto vítězství zde píšeme blogy a sluníčkáři protestují na Václaváku. Hitler by tyto „sluníčkáře“ asi protestovat nenechal. Pokud by je vůbec nechal žít...

Samozřejmě se tvorba Alexandrovců nemusí líbit každému, je to věcí vkusu, ale normální je, že když se mi nějací umělci nelíbí, tak na ně prostě nejdu a ignoruji je.

Ne tak ovšem naši sluníčkáři. Ti staví Uličku hanby pro ty, kteří svojí tvorbou oslavují naši záchranu před německým nacismem

Takže bych organizátorům Uličky hanby vzkázal:

Myslete svojí vlastní hlavou a nenechejte se ovlivnit pokleslou rusofobní propagandou našich médií, tak jako se nechali ovlivnit naši předkové v padesátých letech .

Vždyť, jaký je potom rozdíl mezi vámi sluníčkáři a radikálními bolševiky z padesátých let?

Myslíte, že demokracie se prosazuje výtržnostmi v ruských kostelích a souložemi v muzeu, jako to předvedly Pussy Riot? Nemyslíte, že i ti radikální bolševici z padesátých let by se snížili natolik, aby někomu za takové výtržnosti udělili dokonce cenu prezidenta, kterého uznávali jako svůj vzor?

Nejsou největším a doslova smrtelným nebezpečím pro opravdovou demokracii právě tzv. „sluníčkáři“?

Autor: Jaromír Petřík | pátek 19.5.2017 13:49 | karma článku: 43.76 | přečteno: 2655x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 44 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 12.34 | Přečteno: 163 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.23 | Přečteno: 579 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 362 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2625

Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...