Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je krása :-) Kroupa zaujal stanovisko a nezklamal - z vrtulníku by střílel na rušnou dálnici protitankový granáty. Vidíte, Petříku, nejste na tom až tak zle R^ Jinak zakukal vám kámoš Hugo, měl byste venezuelským soudruhům napsat kondolenci. Byli jste si přeci názorově tak blázcí.

6 0
možnosti
Foto

Vrtulník a v něm dobrý střelec s RPG na rameni. Jedna rána - jedno auto a jeden kréťan na cucky. Ostatní se oklepou, přijedou metaři, uklidí co zbude a je po ftákách...

2 8
možnosti

no jo.... kde jsou ty časy, kdy jsi takhle vyřizoval lstivé Afghánce:-)R^

6 4
možnosti

kdo všechno, mimo pana petříka, paní Solanové a pana Vysočana si ještě myslí, že za normálních okolností (viz. petřík) mají všichni v koloně vyskákat z aut a běžet do nejbližšího krytu?8-o:-)

5 5
možnosti

zapomněl jsem na pány boháčka a Studničku.... snad mne omluví:-)

4 7
možnosti
Foto

No...říkám to tady nerad s vědomím si všeho kolem...ale Petříku...na tuhle záležitost mám stejný názor jako Ty a proto jsem Ti klepnul karmu :)

5 9
možnosti
Foto

Díky.

Dokáži ocenit, když si člověk stojí za svými názory navzdory jiným záležitostem.

Což málokdo umí-viz. diskuse níže.

3 9
možnosti

J73a90r82a 94R18a59n20k

5. 3. 2013 1:33

Nevim jak se to stalo, ale pokud slysim houkacku policie, ambulance, nebo hasicu......OKAMZITE, kdy mi to prilezitost dovoli se snazim dostat na kraj silnice, nebo dalnice, to se v Kanade a USA musi a kazdy to respektuje!!

10 1
možnosti

Všude jinde ve světě a aby to nebylo daleko, tak třeba v Rakousku, policie "vytváří zátarasy" denně několikrát a potom je z toho třeba i mnohokilometrová Stau. Kdykoliv si situace vyžaduje uzavřít určitý úsek dálnice, tak sofort dálnici prostě přehradí auta s majáky a nikdo kvůli tomu nepíše články. Chápu, že v Boskovicích je problém, když spadnou u Slávie šraňky, než přejede lokálka:-)

10 5
možnosti

apropó....pro laureátku křišťálového těžítka.... nikdo taky neskáče z aut za svodidla:-)

10 4
možnosti
Foto

Kde jste na takovou hovadinu přišli, že policisté dělají zábranu z civilních aut. To udělat, tak letí všichni do civilu. On při své šílení jízdě naboutal auta, která jela předním a pomalu. Zásah policistů pověřovala nezávislá inspekce a odborníci z oboru dopravy. Nehledali žádné porušení zákona. Tak proč nad tím tak všichni pindáte, bez jakékoliv znalosti. Vycházíte z toho, co napsala media.

10 3
možnosti
Foto

Pokud policie udělá opatření, že zneprůjezdní všechny pruhy z řidičů, kteří netuší, že se na ně zezadu řítí nepřiměřenou rychlostí šílenec, potom nejde o hovadinu, ale o fakt!

GIPS má věrohodnost podobnou asi jako ministr vnitra Jan Kubice, když mu zadal  vyšetřování nehody Romana Janouška. A policejní mluvčí Čírtková snad není běžné médium.

5 12
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Policie se na masakru podílí, je nutno to jasně deklarovat !

5 18
možnosti

Já nevím, jak dalece je tahle zásada zažitá, ale pokud musím z jakéhokoliv důvodu ZASTAVIT na dálnici, oznaćim vozidlo a mažu se schovat za svodidla, ne...? Ale možná to těm lidem prostě nedošlo, protože to organizovala policie. Na to je asi muži zákona mohli upozornit, ale těžko soudit, když jsme nebyli v takovéhle situaci v jejich kůži...

2 5
možnosti
Foto

Za normálních okolností ano. Ale byla řada případů, kdy i naprosto střízliví zkušení řidiči smetli stojící auto před sebou, protože pozdě zareagovali.

A tady policie přímo vytvořila umělou "zácpu" když věděla, že se na ní řítí pronásledovaný řidič nerespektující žádná pravidla silničního provozu.

Že tento řidič do stojící kolony nabourá byla v tomto případě téměř 100% jistota.

4 16
možnosti

Tohle je na Oskara vtipkára. Co si Petříku zjistit jak to skutečně bylo? Policie logicky odklonila dopravu, logicky zastavila provoz a to vše až po té, co onen floutek několikrát nereagoval na výzvu policie k zastavení, po té, co se snažil dvakrát nabourat policejní auta. Pokud Vám tohle nestačí, tak nevím. V USA , ale i v mé milované Kanadě by policie použila po útoku řidiče na policejní auto zbraň.

A máte smůlu, policie si nevytvořila z běžných řidičů zátaras. Policie pouze dělala to, co děla policie na celém světě, když se po dálnici řítí šílenec, který nic nerespektuje. Měl několik šancí zastavit, neudělal to. Policie využila poslední možný prostředek před tím, než by musela použít zbraně.

17 5
možnosti

Přesně tak, v USA byl jednoduše začali policisti střílet....Tam se s tím nemazlí.....

11 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik