Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať už je to jak chce, ale nazývat jistě nedokonalou a upachtěnou západní demokracii horší nacistického Německa, chce hodně zaslepenosti, hlouposti a ublíženectví.Rv

1 1
možnosti
Foto

Já bych čekal pane Ábelovský, že mi moje argumenty vyvrátíte fakty.

1 1
možnosti
AJ

Karma 38 %! Ale to nic neznamená, to Vám naklikali, podobně jako panu Fojtíkovi, nějací zaprodanci, komunisté, putinomilové a rusofilové;-D, však je vaši divoce diskutující "spravedliví" odhalili a správně je odsoudili.

Teď ale vážně, pane Petříku, nemyslela jsem si, že se jednou znovu dočkám doby, kdy nebude možno věřit zprávám v médiích, kdy část národa bude nenávidět druhé pro jejich názory,; bude plédovat a podněcovat válku (pokud se tedy neválčí u nich v obci nebo městě, že); ze slov pravda,láska se stane ptydepe; útočník bude vlastně obránce+ bombardovat se bude humanitárně; bezletová zóna bude sloužit jen letům té správné strany...EU, Obama, Arafat a další dostanou Nobelovu cenu míru...

Jste statečný,že píšete, dnes je to opravdu odvaha,protože v diskusích si druzí, jak je vidět, mohou dovolit prakticky vše.

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu paní Jandová, též se nestačím divit, kam jsme se dostali.

Nejhorší ale je, že to, co v diskusích prezentují třeba Jan Šurc či Petr Uher je oficiální politikou zemí NATO.

A tohle je katastrofa.

Morální i lidská pokleslost.

Jen by mne zajímalo, co si myslí většina našich občanů. Pro jistotu se nedělají žádné průzkumy mínění.

Ale vzhledem k tomu, že i přes doslova šílený mainstream, který se zaměřil na systematické vyplachování mozků našich lidí, přes cenzuru v mainstreamových médiích mívají podobné články jako píši já vysokou karmu, třebaže se nedostanou na titulní stranu, ani do zaujálů.

Navíc admini čekají na jakoukoliv chybu blogerů jako třeba pánové Streit, Fojtík či Hermánek, aby jim znemožnili diskutovat. Na druhé straně je až neuvěřitelné, jaký prostor zde mají "diskutéři", kteří arogantně a nevybíravě napadají každého, kdo má názory odporující světovému mainstreamu.

5 1
možnosti
ZM

Hlavně se, pane Petříku, nenechte zbytečně vyprovokovat jako třeba p. Streit nebo p. Fojtík. O nic jiného jim nejde. 

Je to pořád stejná partička, která se vrhá nenávistně na každého blogera, který se "odváží" mít jiné názory než ty "správné".

3 1
možnosti
Foto

Já vím pane Mašku.

Jen mne udivuje ta jejich agresivita a nenávist  k lidem s jinými názory.

Píšou tady o demokracii, ale chovají se naprosto nedemokraticky a sprostě, že by je třeba dnešní komunisté mohli učit slušnosti.

Když si tady člověk přečte příspěvky Jana Šurce, který se nestydí lhát o mých rodičích a používá slovník, za který by se ani proslulý Urválek nemusel stydět, tak si jen pomyslíte, co je to asi za člověka.

Nepochopittelné je, jak on a jemu podobní obhajují zločiny, které západ páchá stále ve větším měřítku.

2 1
možnosti

J65a71n 41Š97u86r62c

19. 8. 2014 23:29

Slavný politolog, nyní ještě specialista na německou okupaci a historik Petřík, který se narodil v roce 1956 tady jen plácá nesmysly o tom jak se Němci za heydrichiády chovali a že nikdy ve dne nestříleli bez vyzvání. Zřejmě mu to všechno podrobně vysvětlil jeho otec milicionář a matka coby zasloužilá členka KSČ. A co se týká Poroščenka určitě asi zjistil, že revoluce se nedá dělat sametově. Ten samet byl u nás obrovská chyba.

6 3
možnosti

J58a63n 74Š81u53r59c

19. 8. 2014 23:35

Oprava - Porošenko.

0 0
možnosti

Karma s vykřičníkem!!

3 4
možnosti
PN

dlouho jsem tu nebyl, ale vidím, že kolaborantská klika stále hýká...už byla na řadě genocida vlastního lidu, krvavý Porošenko a fašisté z Majdanu?;-D

5 3
možnosti
Foto

Zatím Porošenko horší než Hitler není, ale má k tomu slušně našlápnuto R^

3 4
možnosti
JC

R^Pěkně napsáno. S šílenostech a hrůznostech Ukrajinské vlády. I Vás se budou někteří snažit umlčet.

6 6
možnosti
LW

L32e76o 24W56o49l81f

19. 8. 2014 15:57

Umlčet se snažíte vy, svými mínusy.

5 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik