Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Ano, mrzí mě, že jediná strana, co během konfliktu vyzývala (alespoň slovně) k zastavení násilí, muselo být zrovna Rusko. Nemá cenu dohadovat se o to, která z mocností má víc másla na hlavě, ale spíš se jim snažit jejich válečné hry zarazit nebo je v nich alespoň nepodporovat. Dát jasně najevo, že zabíjení nevinných lidí je špatné. Mrzí mě, že naše vláda nikdy nevyzývala Ukrajinu, aby válčila způsobem šetrnějším vůči civilním obyvatelům Donbasu - ostřelování obytných čtvrtí z raketometů je prostě svinstvo.

1 1
možnosti
Foto

J98i74r93i 20B61i21l70i83n42a

28. 11. 2014 8:27

Vsechna media svobodneho sveta (at uz pravicova nebo levicova) se myli nebo lzou, ale byvaly kagebak a cesti komunisti maji pravdu. :-P

3 2
možnosti
BT

jelikož všechno řídí tajemní "oni"  ;-D

2 0
možnosti
BT

no jo Petřík, už jen laserové dělo chybí ;-D

3 3
možnosti
Foto

No, jo Těšínský se jako vždy nezmůže na žádný argument k článku.

4 2
možnosti
VB

Komické diskuze, analní alpinisti amerických válečných štváčů prostě budou mlet svou, a žádná doložitelná fakta je nezajímajíRvEU:-)

4 2
možnosti
JR

J87a31r15a 41R51a55n37k

28. 11. 2014 6:25

Pokud mate na mysli civilisty ze Syrie, tak uz se konecne chytnete za nos a uznejte, ze po jarnim veta Rusaku a Ciny, je to v Syrii stale horsi.

2 3
možnosti
LN

...eh...nemyslící davy....a petřík světlonoš.....to mi ještě chybělo....

5 2
možnosti
PD

Máte pravdu, mít Rusko za souseda je holé neštěstí - kdyby se Rusové na UK necpali, nebyli by žádní mrtví - krev má na rukou Putin a udělá to jinde zase.

10 2
možnosti
MK

Mít za souseda Rusko znamená žít v nejistotě. To napsal nikdo menší lež Lev Tolstoj

9 1
možnosti
MK

Petříku, přemýšlel jsi někdy, kde se vzali ti Rusové na východě Ukrajiny, stejně jako kde se vzali v Lotyšsku, Estonsku, Litvě, dnešní Moldávii apod.? Na východní Ukrajinu se nasáčkovali zemřelích Ukrajincích během hladomoru v třicátých letech. Do Litvy, Estonska, Lotyšska po okupaci těchto zemí v 40 letech, protože pro Rusy to byla pořád součást Ruska jako předtím. Zkusil jsi si  někdy položit otázku, proč Moskaly nenávidí národy s Moskaly sousedící?

9 1
možnosti
Foto

Nevychovancům obvykle neodpovídám.

Ale udělám výjimku.

Rusové na východě Ukrajiny jsou déle než Američané evropského původu na území Indiánů.

Takže ať se politikové typu Bushe jr., Bidena, Clintona a jim podobných s pokorou omluví za zločiny, které na původních obyvatelích spáchali jejich předkové a před Rusy, kterým morálně nesahají ani po kotníky v hluboké pokoře mlčí.

4 7
možnosti
MK

Passport control at the airport:

- Nationality?

- Russian.

- Occupation?

- No, no, just visiting.

3 1
možnosti
JR

J66a77r49a 40R83a53n94k

27. 11. 2014 18:43

A co rikate na vcerejsi rozhodnuti kanadskeho Harpera, vybavit ukrajinskou armadu na zimu?

Canada to dress Ukrainian soldiers for winter warfare ...

news.yahoo.com/canada-dress-ukrainian-soldiers-winter-warfare-225948...

19 hours ago - From Yahoo News: Ottawa (AFP) - Canada's Defense Minister Rob ... the sending of winter coats, boots and gloves to dress 30000 Ukrainian ...

Canada to send winter uniforms and other non lethal gear to ...

http://www.reddit.com/.../Military/.../canada_to_send_winter_uniforms_and_ot...

7 hours ago - 2 points (100% upvoted). shortlink: remember me reset password. login .... Canada to send winter uniforms and other non lethal gear to Ukraine for its 30,000 soldiers. (news.yahoo.com). submitted 40 minutes ago by ...

Canada to dress Ukrainian soldiers for winter warfare ...

http://www.reddit.com/r/.../canada_to_dress_ukrainian_soldiers_for_winter/

9 hours ago - As do the Russians, and if they dress the rebels for winter, we're back to .... I went on exercise for 2 weeks once, on Baffin Island, in December, near ..... the sending of winter coats, boots and gloves to dress 30,000 Ukrainian ...

Ukraine Military To Receive Winter Outfit From Canada ... au.ibtimes.com/.../ukraine-military-winter-outfit-canada-weapons-lithuan... 11 hours ago - Ukraine is set to receive much needed military aid from Canada and Lithuania. ... for military aid, while Canada has vowed to send winter outfit, such as parkas and boots, ... sending out the first batch of clothing to dress some 30,000 Ukrainian military personnel. ... 2 reasons why investors miss stock rallies.

4 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik