Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Neměli bychom se stávat obětí své vlastní propagandy. Bohužel to u nás chodí tak, že každý, kdo upozorní na problematičnost postupu Evropy, či dokonce nezavírá oči před prvky obyčejného fašismu na ukrajinské scéně, je automaticky označen za rusofila či Putinova agenta.

1 0
možnosti
AK

Jestliže někdo upozorňuje na to, že ohledně Ukrajiny se nám příliš často lhalo, ještě to neznamená, že na slovo věří tomu, co zazní z Moskvy. A jestliže má někdo zcela přirozené obavy z generálů, kteří napřed střílejí a až potom se ptají, vůbec to neznamená, že propadl mnichovanství.

0 0
možnosti
PT

Češi hlavně nejsou hrdí na to,  když jejich president jede do Moskvy,  nikoliv  jen potřásl rukou ruskému diktátorovi,  který současně rozpoutal a udržuje vraždění a ničení na východě Ukrajiny,  on tam jede aby Putinovi ostudně vlezl do zadnice až po kotníky.

Na druhé straně může každý Čech být hrdý na to,  že jsme natruc propagandě bolševiků zprava i zleva přivítali našeho spojence nikoliv jako ruského okupanta ale jako spojence.

Že z toho řada soudruhů má vleklé deprese, to jim člověk jen a jen přeje, chtěli naši mezinárodní ostudu,  tak teď ať mají to,  co si zasloužili. :-)

1 0
možnosti
MO

Jo, milý pane blogere, já si hlavně pamatuji kdy jsme byli ponížení lokajové Sovětského Svazu. a být v NATO je nejlepší pojistka proti ruskému medvědovi.

0 0
možnosti
Foto

Tu dobu si velmi dobře pamatuji a moc jsem se tehdy za naše lokajství vůči SSSR styděl.

Teď je to podstatně horší, protože země NATO rozpoutaly mnohem více válek než SSSR.

0 0
možnosti
RC

Blaboly....

Uz tedy Ukrajinci nejsou fasiste, ale naciste? Vite vubec, co ty terminy znamenaji?

2 0
možnosti
Foto

Nacisté likvidují obyvatelstvo z rasových důvodů.

A kyjevští nacisté zabíjejí obyvatelstvo východní Ukrajiny z národnostních důvodů, tedy proto, že jsou Rusové.

0 5
možnosti
Foto

Už jen nadpis mě odradil, že číst článek od lokaje Putina, je ztráta času.Rv

7 2
možnosti
MP

Tak si tu, dámo, laskavě neplácejte játra, když nevíte, o čem se v článku píše a běžte karmovat někam jinam.

2 6
možnosti
JK

Ještě jednou milí rozumní čtenáři. Neotvírejte články tohoto člověka a jemu podobných. Svými komentáři a čteností (pouhým otevřením článku) jim dáváte hlas, sílu a další chuť šířit podobné hloupé a stupidní provokace! Dáváte jim křídla, kterými zatemňují naši malou pěknou zem!

2 2
možnosti
Foto

Děkuji čtenářům za bohatou diskusi.

Tento můj článek zveřejnila i Nová republika, kde je velmi zajímavý diskusní příspěvek:

"Chci vyjádřit svou nejhlubší úctu panu prezidentovi za to, jak vykázal amerického velvyslance do patřičných mezí. Přeji mu hodně zdraví, aby té smečce neuvěřitelných zločinců ukázal, že prezident malé země může být opravdovým politikem, a hodně sil, aby se nedal všemi těmi nehoráznými lživými osočeními otrávit. Lidé naší země tomu, co se říká v oficiálních médiích, nevěří, na to jsou příliš dobře vycvičení z minulých dob. Žijeme v hrozné době a hrozné věci se na nás valí. Jsme klamáni víc než v dobách normalizace, do očí se nám hlásají takové obludnosti, že už tady skoro nelze žít a dýchat. Nikdy bych si nepomyslela, k čemu povede naše zvonění klíči. Jsem zklamána, zhnusena, a přece chci doufat, že někdo vstane a řekne celému světu, že císař pán je nahatý. Zdravím všechny Pavla."

7 5
možnosti
PT

A vy pane se zabýváte věštění že tak dobře víte,  jaké by to bylo krásné kdyby v Iráku, Afganistánu USA nezasáhli. ;-D

Jestli o tom nevíte tak Husajn byl diktátor,  který dlouhodobě ohrožoval celý region, rozpoutal 2 agresivní války,  při kterých zahynuli miliony lidí, použil chemické zbraně a snažil se dostat ke zbraním jaderným. A vy si jste tak věštecky jistý že tenhle zločinec už by nikdy nikoho nezabil ???8-o

Nebo Afganistán, vy myslíte že je dneska v Afganistánu hůře než před invazí USA, jste si tak jistý že Talibánci by bez USA zásahu nevyvraždili půlku obyvatel ???8-o

Ono pane stejně demagogicky by se dalo tvrdit že USA těmi vojenskými zásahy v Iráku a Afganistánu zachránili miliony obyvatel.

5 4
možnosti
Foto

Samozřejmě účast českého prezidenta na oslavách je morální povinností, o tom není třeba diskutovat, o tom diskutuje jenom moula nebo navedenej. Karma R^

3 8
možnosti
Foto

Jistě. Navedený Macek. Blekota a měkota.

5 4
možnosti
JR

J66a22r83a 45R54a89n94k

8. 4. 2015 18:27

Tady se vsichni dohadujete nad jednim slovem, ktere mel A. Schapiro vyslovit: AWKWARD a zaroven si ho vykladate jako prekerni, coz je spatne, muze byt i: nesikovny, nejisty, stydlivy a Vy jste zde vsichni odbornici:-/

3 0
možnosti
Foto

Shapiro byl médii tázán, co si o té věci myslí, a kdybych to vzal diplomaticky, řekl to sice zaobaleně, ale velmi přesně. Zeman se chová jako poskok Kremlu a to není naším národním zájmem. (Pokud jako národ bereme těch bezvýznamných 10 milionů lidí.)

5 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik