Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

M61i89l59o48š 23F76i56a82l64a

6. 10. 2015 13:52

To jako myslíte vážně tu otázku? Tak to toho o Sýrii moc vědět asi nebudete. Možná by bylo lepší věnovat se známkám a nechat tyhle otázky těm co o tom něco vědí.

1 1
možnosti
Foto

Tak napište sám, co o tom víte.

2 1
možnosti
MK

Naprostý souhlas, kdo neskáče jak USA (nebo snad Bilderberg o tom by nás mohl informovat "kňýže", pokud to nezaspal, jak tam říděj svět) píská, tak je mezinárodní zločinec terorista a já nevím, co ještě. Vzhledem k tomu, jak se imigranti na území Evropy chovají, předpokládám, že se nebude o "assádovce", ale o tu militantní či "umírněnou" opozici, tedy pro Evropu jasně "pátá kolona" !!

3 0
možnosti
Foto

Sám jsem zvědavý, jak se v Německu imigranti vybarví.

Hlavně jejich příval doposud nezeslábl, tak uvidíme, co nastane přes zimu.

2 0
možnosti
ZM

To se ptáte vážně? Vy nevidíte, pane Petříku, ty tisíce a tisíce vděčných lidí, kteří nám přicházejí osobně poděkovat za dary svobody a demokracie?

Problém je v tom, že je všechny nechtějí za Cameronem pustit. Tisíce jich musí čekat na francouzském pobřeží a zbytek se rozhodl raději počkat v pohostinném Německu.

5 0
možnosti
Foto

Tak i Nikolas Sarkozy se významně podílel na jejich "osvobození" a "demokracii".

Takže i Francii tito vděční lidé chodí osobně děkovat.

2 1
možnosti

Myslím, 

že za tu rozbitou Libyi a Sýrii si mohou podat ruce David Cameron, Nicolas Sarkozy i Barack Obama. Obě země patřily k těm lépe rozvíjejícím státům, kde byla životní úroveň na přijatelné úrovni i když se jednalo o kmenové složení společnosti. Dnes z těchto rozbitých států utíkají občané do Evropy.

Karma!

6 1
možnosti
Foto

Nezapomeňme že v pozadí celého konfliktu jsou plánované plynovody a tudíž Saúdská Arábie. Jen se to u nás neříká.

6 1
možnosti
JK

Assad je zločinec, který vedl genocidu ve vlastní zemi. Skončí buď jako Kaddáfí (otázka času), nebo jako Janukovič (azyl na dače v Rusku pod ochranou svých soustruhů).

15 5
možnosti
Foto

Nějak postrádám Luboše Jindřicha.

Nebo již snad má nějakou reinkarnaci?

2 7
možnosti
JC

R^ Dobře napsaný článek, s odkazy a zdroji, mácat teda o nepravdě nemůže nikdo. Trollové už vystartovali, ale na Vás nemají.

7 12
možnosti
Foto

Tak třeba pan Máca se v tom již mácá R^

3 9
možnosti
Foto

Pokud vím, tak slovo řezník poprvé použila propaganda v případě prezidenta Miloševiče, kterého nechali zavraždit v Haagu. Pak tento titul získal Saddám Husajn, později Kaddáfí a nyní B.Asad. Je to v podstatě nálepka, označujcí  nepřítele USA, který má být zavražděn.

8 12
možnosti
Foto

Přesně.

Skuteční váleční zločinci takto nazývají svoje oběti.

9 6
možnosti
JF

Zdejší rudé společenství tu opět slaví hody:-)

9 3
možnosti

Bašár Assad, Petříku....

7 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik