Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma.

Hledání nepřítele, propagace nenávisti, či válečného násilí a převracení dějin, svědčí o hlouposti a tuposti dnešních politických hrdinů, kteří v podstatě žádnými hrdiny nejsou, ale pouze propagandě sloužící ubožáci.

Rozumný člověk hledá přátelství mezi lidmi, přátelství mezi národy a bez ohledu na válečnou a zbrojařskou propagandu, či šířící se nenávist, podporuje mír a mírové řešení všech světových konfliktů.

Zejména Evropa po zkušenostech z válečných konfliktů by měla být v předním boji proti šiřitelům nenávisti a podporovat úctu ke všem obětem minulých válek. Zejména Češi by si měli uvědomit, že bez obětí vojáků Rudé armády a Západní fronty, by tady žádné Česko nebylo, ani dnešní političtí ubožáci šířící nenávist k jiným národům.!![>-]!!

2 0
možnosti
JD

No strašidla jsou ti co se snaží bojovat proti přejezdu,čili všichni proameričtí,ale doufám,že normálně myslících je v republice poměrně víc a u voleb se to ukáže

2 0
možnosti
Foto

Bylo by ale fakt lepší, kdyby ti zájemci o položení kytiček k hrobům sovětských vojáků přijeli v autobusech.

0 0
možnosti
Foto

Já si hlavně myslím, že se hledá problém tam, kde není.

Včera jsem se díval na televizní diskusi s Gabalem, Pospíšilem a Foldynou a když jsem slyšel Gabala, tak jsem nevycházel z úžasu. On snad skutečně věří tomu, že nás chce Putin vojensky napadnout.

2 0
možnosti
SS

Koukam, ze to zmizelo tam kam to patri ... ;-D

0 0
možnosti
PU

P12e72t92r 51U33h44e36r

10. 5. 2016 6:22

Ubohé, jako ostatně vždy. Zajímalo by mě, co bys psal, kdyby v Plzni při oslavách osvobození hejtman pózoval s americkými členy Hells Angels.

4 0
možnosti
SS

Co by - psal by o americkych zlocincich a okupantech - on to ma jednoduse nalinkovane ...

1 0
možnosti
JT

A že vám nevadí, že přijeli pod sovětským okupantským praporem. Pod praporem, pod kterým nám 40 let ničil životy. Nám, ne vám. Vy jste asi jako správný kolaborant tu rudou sebranku podporoval vždy. To je moje oprávněná domněnka paní Janků.

1 0
možnosti
MJ

Putin si tímto testuje reakce lidí ve střední a východní Evropě, motorkářský gang je zjevná provokace a bolševík tím zneužívá památné výročí vítězství spojenců nad nacismem. Když Putin zjistí, že bude mít více takových příznivců, jako jste Vy autore, bude spokojen a provokační jízdy tohoto gangu jistě skončí ale nahradí je jiné a těžší dopravní prostředky.

5 2
možnosti
Foto

Kdybychom ty bolševiky a Putina neměli, tak čím bychom potom strašili naše občany, aby západním zbrojařským korporacím kvetl byznys se zbraněmi?

1 4
možnosti

A že tihle stateční molodci na imperialistických motorkách začali jezdit až po nové ruské doktríně o hybridních válkách a vývozu Kremelské ideologie? A taky za nemalé Kremelské peníze, neboť Putin své chlapce velmi štědře dotuje. Až skončí Putin a dojdou prachy skončí s "uctíváním" i tahle partička....;-D

7 1
možnosti
Foto

Stateční jsou hlavně naši bojovníci proti Nočním vlkům, kteří si v sobotu sedli na Václavák na silnici.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS