Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunisti sice nenutili nosit někoho při práci pleny,ale zas si dovolili větší zrůdnosti.Rv

5 0
možnosti
Foto

Když si to někdo nechá líbit..volných míst je opravdu hodně. Nedávno jsme sháněli do našeho hotelu servírku. A ačkoliv pracák v Liberci praská ve švech. lidem se nechce makat. Kdo chce, práci si najde. I bez plen.

To malování totalitního režimu narůžovo už mě začíná pěkně s*át.

5 0
možnosti

Copak za komančů, to bylo blaze. Na většině pracovišť se bez zábran popíjelo a domů si každý odnesl něco z toho, s čím pracoval. Dělník nářadí, zedník stavební materiál, úředník psací potřeby a papíry. A všichni společně jsme spěli k bankrotu. Inu, takové správné komunistické hospodářství. :-P

10 0
možnosti
Foto

R^

A ani plenky jsme k tomu nepotřebovali. A kdyby náhodou, tak stejně nebyly k dostání. Papírové ještě neexistovaly, a látkové byly pouze na "recept" - a to ještě v omezeném množství.

7 0
možnosti

Bravo, pane Petříku. Zejména tahle část věty mě zaujala:

"...majetek, jenž jim komunisté před rokem 1989 zvelebili a zhodnotili"

A pokud je vaše sestra "lékařkou psychiatrie", jak uvádíte, tak je mi divné, že vám již dávno nepomohla. Vy spolu nevycházíte dobře?

20 1
možnosti
Foto

Tohle mi napsal do e-mailu můj známý, který má zakázáno diskutovat:

"tak jsem si početl - s tím článkem máte samozřejmě pravdu, to je prostě nehoráznost a divím se, že stát netrestá ty naše kolaboranty, co tohle u nás zavádějí. Kdysi si na to stěžoval Falbr a v televizi ho za to pěkně grilovali - to když upozornil, že německé firmy si naši zemi pletou s protektorátem. Pozvali si jej - tehdy ještě museli - do televize, za něj na pozadí, které neviděl, pouštěli záběry z Osvětimi, jak děti ukazují potetované ruce a následně se jej ptali, jestli chce toto srovnávat s

dnešními podmínkami. A on byl za blbce, když řekl, že tehdejší zacházení Němců s Čechy se s tím dnešním chováním moc neliší. Jednoduší diváci, kteří neprokoukli tu televizní podlost, si o Falbrovi pomysleli své.A naši trollové jsou na tom stejně. Ne, že by se zajímali o samotný fakt, že kapitalisté se začínají chovat jako "hovada" (kolik lidí už dnes běžně dělá více než 8 hodin denně) ale hlavně se musí obout do Vás, že

jste komunista."

2 2
možnosti
Foto

Já myslím že dělníci ve Škodovce jsou s plenami od rána do večera, se svými nadprůměrnými platy totiž musí soustavně čůrat strachy ze svých zaměstnavatelů. Ti hrozní Němci. Opravdu je Škodovka auto tak hrozné technické úrovně, že nejdou otevřít dveře, nebo se urve klika. Fakt hrůza!

15 0
možnosti

Z clanku se da lehce vydedukovat, ze Jaromir Petrik to napsal o svych zamestnancum a zsobalil to do nejakyho agenturniho clanku.

3 2
možnosti

Zase se nesoustředíte. Pan Petřík to napsal široké veřejnosti, takže je možné i to, že mezi čtenáři je i nějaký jeho zaměstnanec.

Čeština lehká není, ale měl byste se s ní nějak vypořádat, pokud už píšete také veřejně.:-)

1 4
možnosti

Napsal jste článek o šílenostech, které se v dnešní době, žel, někde dějí i v tzv demokratické, svobodné kapitalistické společnosti. Vše, co jste napsal, máte odzdrojované.

Přečetla jsem si diskuzi a nestačím doslova zírat. Tolik nenávisti, lží, pomluv a zloby, to se jen tak nevidí. Jenom za zlomek těch urážek, které Vám tady někteří napsali, by jiní letěli do pryč jako diskutéři i blogeři. Ale asi jsou tihle hulváti a pomlouvači správně "systémoví". To je zajímavé. :-/

3 5
možnosti
Foto

Vy jste si zřejmě nevšimla že Petřík (záměrně neoslovuji) napsal jen výtah z toho agenturního článku. Část naprosto úmyslně vynechal, aby to bylo správně soudružsky úderné. A jelikož tomu tleskáte, tak se samozřejmě řadíte k němu. Je mi na ....

7 0
možnosti

V 70 letech pracuji na plný úvazek na dobu neurčitou a jako majitel vysokého tlaku "požírám" diuretika, léky na odvodňování, a chodím WC víc jak často. Děkuji svému zaměstnavateli, že mě nebuzeruje takovými výdobytky. Za to se mu odměňuji svědomitou prací.

Jinak očekávám od výkonného, tvrdého ale slušného kapitalismu, že technikou nebo změnou organizace profese s nošením plenek omezí či zruší např. pokladní v marketech. Růstem prodeje přes internet, technikou scan and go atd.

2 0
možnosti

J26a37r89a 44R33a56n93k

14. 5. 2016 19:24

Je zajimave, jak jste rychly na dva dny stare zpravy, bylo to zde ve vsech zpravach, v cinskych a jinych tovarnach se deje to same, ale nikdo by o tom nenapsal, ruska propaganda by se take nechlubila, to jen tady vladne transparence a lid na Zapade se vetsinou vse dozvi a situace na pracovistich se zmneni:

'I had to wear Pampers': The cruel reality the people who bring you ...

https://www.washingtonpost.com/.../i-had-to-wear-pampers-many-poultry-industry-wor...

Oxfam: Poultry Workers Forced to Wear Diapers : snopes.com

http://www.snopes.com › News › Controversy

https://news.vice.com/.../chicken-industry-workers-wear-diapers-because-bosses-allow...

2 2
možnosti

Tak o plenkovém problému se u nás hovořilo už před léty, podobně jako o trablech při menstruaci.

2 0
možnosti

R52o45m37a86n 33M58á81c80a

14. 5. 2016 18:14

"Jsem jen zvědavý, jakým způsobem se do mne pustí zastánci západní demokracie, většinou restituenti, kteří dostali bez vlastního přičinění majetek, jenž jim komunisté před rokem 1989 zvelebili a zhodnotili a kteří většinou v životě nikdy řádně nepracovali."

Nedaleko vesnice na jihu Cech, kde zil muj tata, je velky statek. Ten uz od 15. stoleti predaval otec na syna a v prubehu stoleti ho budovali a rozvijeli. Nekolik stoleti byl v majetku onoho rodu az do onoho slavneho znarodneni. A kdyz po revoluci dostali svuj majetek zpet, kazdemu soudnemu cloveku je asi jasne, jak komunisti tento statek "zvelebovali", ze od revoluce do ted na tom drou cela rodina svepomoci, aby onomu historickemu odkazu svych predku vratili puvodni raz a dustojnost, ktera byla znasilnena rudym terorem, ktery Petrik tak podporuje.

15 2
možnosti
Foto

A co si predstavujete pod pojmem radne pracovat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik