Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle mi napsal do e-mailu můj známý, který má zakázáno diskutovat:

"tak jsem si početl - s tím článkem máte samozřejmě pravdu, to je prostě nehoráznost a divím se, že stát netrestá ty naše kolaboranty, co tohle u nás zavádějí. Kdysi si na to stěžoval Falbr a v televizi ho za to pěkně grilovali - to když upozornil, že německé firmy si naši zemi pletou s protektorátem. Pozvali si jej - tehdy ještě museli - do televize, za něj na pozadí, které neviděl, pouštěli záběry z Osvětimi, jak děti ukazují potetované ruce a následně se jej ptali, jestli chce toto srovnávat s

dnešními podmínkami. A on byl za blbce, když řekl, že tehdejší zacházení Němců s Čechy se s tím dnešním chováním moc neliší. Jednoduší diváci, kteří neprokoukli tu televizní podlost, si o Falbrovi pomysleli své.A naši trollové jsou na tom stejně. Ne, že by se zajímali o samotný fakt, že kapitalisté se začínají chovat jako "hovada" (kolik lidí už dnes běžně dělá více než 8 hodin denně) ale hlavně se musí obout do Vás, že

jste komunista."

2 2
možnosti
Foto

Já myslím že dělníci ve Škodovce jsou s plenami od rána do večera, se svými nadprůměrnými platy totiž musí soustavně čůrat strachy ze svých zaměstnavatelů. Ti hrozní Němci. Opravdu je Škodovka auto tak hrozné technické úrovně, že nejdou otevřít dveře, nebo se urve klika. Fakt hrůza!

15 0
možnosti
Foto

Místo odpovědi, trollování.

Jak jinak, když se nezmůžete na žádný argument k tomuto příspěvku a nejste schopný z něj nic vyvrátit.

1 3
možnosti
DV

D82a12v62i13d 35V68l10k

14. 5. 2016 21:41

Já dělám 10 hodin denně a 5 v sobotu no a co? Chci si vydělat, tak dělám. Váš blog je hloupost. Firmy nemají lid, tak je rozmazlují a jestli někdo v ČR nosí dneska v práci plenky, tak je to pitomec. Práci najde dnes každý. Takže Váš blog je blábol, kde z jednoho excesu děláte závěru, ale Vy komunisté jste vždycky byli zdatní na manipulaci a propagandu.

16 3
možnosti
Foto

Paní Majová, Vám by nevadilo, kdyby si Vaše děti musely brát pleny do zaměstnání?

O tom je totiž můj blog, jelikož nejde o žádné excesy, jak píše David Vlk.

2 4
možnosti
Foto

J90a46n53a 54M51a39j95o79v22á

14. 5. 2016 23:29

Víte...existuje takový institut, jmenuje se výpověď. Ve zkušební době tím můžete švihnout i z minuty na minutu a spolu s pracovní obuví nechat šéfovi na stole plenu a fotku obého (šéfa i stolu s plenkou) rozeslat kam Vás napadne - počínaje MPSV a konče novinkami.cz.

Nezaměstnanost je tak nizoučká, že kdo chce, ten pracuje a probém mají zaměstnavatelé.

Moje děti by do takového zaměstnání prostě nenastoupily. Ani já. Pokud Vy či Vaši blízcí ano, pak je to Vaše věc.

14 0
možnosti
VS

Tak samozřejmě tady je řeč o práci a ne o zaměstnání v různých neziskovkách. Tam vám to jistěže nehrozí.

2 9
možnosti
Foto

Díky za poučení, já myslela, že míra nezaměstnanosti platí pro všechny sektory ;-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik