Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovoluji si zveřejnit jeden z ohlasů na můj článek, který mi přišel na e-mail:

"Díky za výborný článek.

Zaorálek a Sobotka prostě jednali a jednají ze strachu. Být proti USA A EU rovná se konci vlády a účasti ČSSD v ní. Novináři, herci, zpěváci, “kavárníci”...by spustili neuvěřitelný křik, že jsme opustili západ a že jdeme s “totalitním” Ruskem. Bylo by hlasování o důvěře vládě, potom by KDU-ČSL a ANO vládu opustily. A nové volby...a zase postaru...v čele by byli Schwarzenberg s Kalouskem. A “regulační” poplatky a další nesmysly by se vrátily. Takhle to musíte brát, ti v čele ČSSD jsou slabí a bezmocní...to je to samé jako v roce 1999 při přepadení Jugoslávie. Jinak, co znám pražské sociální demokraty, nikdo s tím majdanským pučem nesouhlasil. Co řekl Křeček, to bylo mínění téměř všech.

S pozdravem

I.H."

0 1
možnosti

Dobře jste to shrnul. Četlo nás to více, kteří nejsme a nikdy jsme nebyli členy žádné politické strany, žádné církve, žádného vlivného úřadu apod. (čili méně ovlivnitelní a méně zaujatí pro to či ono) a všichni jsme s článkem souhlasili. Přeji pěkný den.

2 3
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše vyjádření.

Odeslal jsem tento svůj článek i vedení ČSSD.

Ale počítám, že na něj reagovat nebudou.

0 1
možnosti
FV

Dnes to není to pravé ořechové, pane Petříku. Trochu jste to přesolil umanutostí, začínáte se (asi tak poslední čtyři roky) dosti opakovat.

14 1
možnosti
MK

On také poslední čtyři roky nevypotil vlastní myšlenku.Pokud tedy za svoje myšlenky nepovažuje opakování jím řečeného, bez ohledu na skutečnost.

11 2
možnosti
MK

Tolik demagogie a lží se jen tak v jednom blogu nevidí Petříku. Teď jsi udělal kompilát všech svých myšlenek v minulých blozích, kde ti vše bylo vysvětleno v diskusi, ale ty demagogicky budeš pořád mlet ty svoje smyšlenky. Vy komunisté se nikdy nezměníte. Nikdy. Pořád budete mlet svoje bez ohledu na skutečnost.

16 2
možnosti
RJ

R11a68d26e94k 87J78a24r87o78š

16. 5. 2016 15:56

Bohoušek hlavně vůbec za nic nebojuje. On to bude asi celkem hodnej a slušnej člověk, ale do dnešní těžké doby se jako vládní lídr prostě nehodí.

4 1
možnosti
Foto

Zřejmě máte pravdu.

S těmi církevními restitucemi jsem zíral. Pořád, že dojde k nějakým ústupkům, nakonec mu to církve postavily jako hotovou věc, že v ničem neustoupí a ustoupil ve všem Sobotka.

1 1
možnosti

inu, politika volá, pane Autore. Stačí vyplnit přihlášku, vstoupit do ČSSD a na příštím sjezdu si získat delegáty a být zvolen. A potom vše co hlásáte realizovat. Ale jak Vás tak čtu, Váš první bod po zvolení předsedou ČSSD by byl slučovací sjezd s Vaší rodnou (názorově) stranou.

15 1
možnosti
MK

Však po sjezdu KSČM musí být na vrcholu blaha. Všude byl blahobyt jen chybičky se vloudily. Byly prosperující družstva a statky, jen komouši zapomněli říci, že neprosperovaly a půda byla ukradena sedlákům

12 1
možnosti
MM

Vy jste špičkový politický analytik, znalec mezinárodního a českého práva, bystrý pozorovatel, vždy správně hodnotící jakékoli situace. Vás je tady škoda, ale zase se člověk pobaví. ;-D

14 1
možnosti
VR

Tuhle hloupou a lživou ruskou mantru máte pověšenou nad postelí, že ji pokaždé a všude tapetujete?

"Poté, co kyjevští nelegitimní pučisté s podporou Západu svrhli legitimně zvoleného prezidenta Janukovyče a poslali ukrajinská vojska vyvraždit obyvatele Luhanska a Donbasu, kteří odmítli uznat nelegitimní pučisty za svoje nové vládce"

18 1
možnosti
Foto

To není žádná lživá mantra, ale naprosto doložitelný pravdivý fakt.

Není můj problém, že politika zemí NATO je lživou mantrou, kterou se ČR musí řídit.

2 11
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik