Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P62e51t69r 78U58h77e37r

22. 5. 2016 8:11

Úplně nejvíc nejlepší je to, že jakmile napíšete do diskuse neprůstřelný argument (např. ten, že se u nás teď na jaře nesklízejí borůvky a další petříkem uvedené plodiny, čili se těžko mohou vyvážet do Ruska), petřík prostě nereaguje :-D

A říkám, i kdyby se v Rusku sebevíc zvedla produkce v zemědělství, pořád nejsou schopni vypěstovat a vyrobit všechno to, co se tam dováželo. Ať už se jedná o plodiny nebo o výrobky jako jsou třeba sýry. Ty třeba oni moc chtějí, ale neumí je vyrobit. Proto černý trh kvete, Rusové jsou schopni za toto zboží platit mnohem více peněz i s rizikem, že k nim náklad nedoputuje z důvodu zabavení.

3 0
možnosti
VS

No vidíte. Sankce vedou Rusko ku světlým zítřkům a náš prezident by je chtěl rušit. Kazisvět jeden...

2 0
možnosti
Foto

Náš prezident hájí naše zájmy a ne zájmy Ruska.

Sankce škodí více nám, než Rusku.

0 0
možnosti
Foto

Výborně, pravda pravdoucí V Přeji hezké dny R^

0 4
možnosti
ZB

Vážený autore, je zřejmé, že píšete sci-fi a v Rusku jste nikdy nebyl. Já jo. Ono to tak světlé není. Rusko je, bohužel, země, kde se na střední podnikání moc nehraje a tak pravděpodobně je pořád dostatek chleba a mléka ( ???), ale lidé byli zvyklí na mezinárodní škálu zboží. A to rozhodně není.Ti z nás, co si pamatujéí socan, pochopí ten rozdíl.

4 1
možnosti
JP

Satelit Ruska Petřík zase tlachá, spíše přání než skutečnost.

9 2
možnosti

Psi štěkají, a karma jede výš! Kdybyste neměl pravdu či dokonce text celý zkopíroval, byla by poloviční. Karmuji taktéž a přeji všem lidem dobré vůle klidnou noc R^:-)

3 8
možnosti
MK

M79i47l93a90n 61K71e82s24l

20. 5. 2016 21:25

A já jsem si myslel,že za nejnižší ceny másla,sýrů,mléka ,vepřového a dalších zemědělských produktů, v naší historii, můžeme děkovat našemu geniálnímu lidoveckému ministru zemědělství a našim zemědělcům.Vypadá to,že asi ne.Může za to Putin.A teď mám dilema- mám za to jako vlastenec Putinovi nadávat nebo jako důchodce skrblík děkovat.

4 0
možnosti
MV

Vyborne napsano...tak nejak to opravdu je.

4 4
možnosti
LW

L87e15o 94W13o82l91f

20. 5. 2016 20:53

Tak tady už se tleská i pálení potravin a prý jaký to moudrý tah? :-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik