Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Na zaklade tohoto http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-sestrelene-drony-obse-d3c-/zahranicni.aspx?c=A160603_191735_zahranicni_mlb , by mohl s. Petrik napsat blog o tom jak separatiste masove vrazdi ukrajinskojazycne obyvatele ...

0 0
možnosti
SS

Nezmizel nahodou ten blog do soukromych?

1 0
možnosti
JZ

Pane Petříku, vy jste mnoho násobně usvědčený lhář. Dokažte své tvrzení zprávou expertů OSN, jinak lžete.

3 1
možnosti
Foto

Tvrzení pana Petříka se v podstatě opírá o otázku, proč by jinak ukrajinská vláda se bála vpustit experty OSN na své území, znáte jiný možný důvod, než ten, který si vydedukoval pan Petřík?

0 4
možnosti
KZ

Investigativní film o masakru v Oděse od německého novináře Ulricha Heydena: http://lauffeuer-film.de

0 0
možnosti
RM

uz jsem se obaval, ze by clanek byl bez odkazu na novou republiku a sputnik.... ufff... nastesti tam jsou... clanek je tak perfektni a kvalitnimi zdroji podporeny ;-D

5 0
možnosti
Foto

Kdo může rozhodnout, zda ten či onen zdroj je kvalitní a perfektní?

0 3
možnosti
VK

Diskuse se tedy dá shrnout asi takto:

Diskutéři: ve zprávě OSN se nic, co tvrdí Petřík, nepíše.

Petřík: Dokažte, že lžu.

Aby toho nebylo málo, tak akademik Řezník: Sice lže, ale pohnutky jsou bohulibé.

Tolik asi k tomuto blogu, který jen opisuje ruskou propagandu za tichého souhlasu redakce.:-P:-P:-P

8 0
možnosti
Foto

Obecné upozornění: pokud někdo říká vědomě nepravdu z bohulibých pohnutek, tak se nejedná o lež. A nebo říká nepravdu nevážně proto, aby si udělal legraci z těch, kdož mu sedli na lep. Jednoduše kanadský žertík.

0 4
možnosti

Co také čekat v zemi, kde policie nezasáhla, když nacionalisté pochodovali a provolávali hesla k likvidaci lidí ruské národnosti? Díky bohu aspoň za ten Krym, lidé tam byli nevýslovně šťastní, a stále jsou, že se dostali pod Rusko. Ale jinde na Ukrajině, nechci vůbec myslet na to, co bolesti a utrpení museli někteří zkusit, kolik jich přišlo o svoje nejbližší nebo o domovy; myslím že zpravodajství o těchto věcech je u nás téměř na nule, a nějaký dokument v ČT namísto věčně omílané druhé světové, to nehrozí vůbec. Panu Petříkovi dávám karmu, podle výše je vidět, že s ním souhlasí mnoho čtenářů...

3 8
možnosti
Foto

Máte pravdu.

Jen zírám na ty agresivní jedince v diskusi, kteří naprosto ignorují fakta a jen nadávají a napadají všechny, kteří s nimi nesouhlasí.

O jedince podobného smýšlení se opírá Porošenkův režim, od kterého už i experti OSN dávají ruce pryč.

A západní média včetně naší ČT totalitní Porošenkův režim podporují.

Když si vzpomenu na Husákův režim před rokem 1989, tak mi v porovnání s Porošenkovým režimem připadne oázou klidu a míru.

2 8
možnosti
PD

No tak nějaká facka možná padla - toho by se Rusové nikdy nedopustili.

1 0
možnosti
Foto

Podle jedovatých kritiků blogu pana Petříka experti OSN odmítli navštívit Ukrajinu, protože jim už připadalo zcela zbytečné nějaké to mučení vyšetřovat.

1 3
možnosti
VK

Kritici odhalili Petříkovu lež, kterou tady redakce z nepochopitelných důvodů toleruje. Poslouchejte Řezník, nevadí vám, že už vás nikdo nebere vážně?

8 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik