Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R96a16d88e89k 41J64a28r14o16š

31. 5. 2016 16:20

iDnes je soukromé médium a má tedy jednoznačně právo na určitý vlastní redakční styl respektive klidně i politické zaměření. Když vám něco škrtnou, není to cenzorský zásah, ale zásah v duchu vytýčeného redakčního zaměření. Nepleťte si soukromá média s těmi veřejnoprávními. Nejste-li s iDnes spokojen, založte si vlastní médium. Nikdo vám nebude bránit. Mám vlastní zkušenost - vlastnil jsem koncem 90tých let velmi kritický časopis, který tvrdě útočil na tehdejší politické (Miloš Zeman) a mediální špičky (Vladimír Železný), ale nikdo mě za to neomezoval, natož perzekuoval.

Á propos, už mi tady na iDnesu smázli nejeden diskuzní příspěvek, ale ctím jejich právo to v rámci zvoleného redakčního stylu a zaměření udělat. Nikdy by mě nenapadlo tady veřejně škemrat, že mi něco smázli...

1 0
možnosti
VS

To on bude pořád pobrekávat, místo toho, aby se sbalil a odešel hrdě středem.

1 0
možnosti

Nevím, kam to spějeme, když jsem dostala strach něco konkrétního napsat. Asi se v budoucnu budeme muset nechat "dobrovolně" zardousit.

0 0
možnosti
PU

P83e25t97r 93U44h16e56r

30. 5. 2016 10:56

Trošku paranoia, ne?

1 0
možnosti
MV

Redakce idnesu prostě patří do pražské kavárny, proto sluníčkářům zjevně nadržují. Na idnesu je novinařina ve stylu Rudého práva, s objektivní žurnalistikou to nemá nic společného. Je to mix oficiální probruselské propagandy, plus sport a černá kronika.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to vystihl naprosto přesně R^

0 0
možnosti
FV

Něco mi říká, Jaromíre, že už tady dlouho nebudete. Škoda, byla s vámi švanda.

4 0
možnosti
Foto

Něco mi říká, že máte pravdu.

0 0
možnosti
PU

P82e86t65r 65U42h30e59r

29. 5. 2016 22:21

Pokud mluvíš o nějaké zprávě OSN, měl bys citovat OSN a ne nějaká pochybná média, petříku. Ale to ty asi nepochopíš...

4 0
možnosti
LN

...chudinko...pošlapali vám bábovičky...???

4 1
možnosti
Foto

Jenze pan Ziegler na rozdil od vas napsal pravdu tak co se rozcilujete?

3 1
možnosti
Foto

Tak sem dejte odkaz, kde se projevuji jako antisemita a hlásám vraždění židů.

1 1
možnosti
Foto

Mně zase admin (řekl bych tedy, že je to asi s největší pravděpodobností cenzor) občas maže diskusní příspěvky kvůli tomu, že nejsou v souladu s kultivovanou diskusí. Podle Slovníku cizích slov z roku 2006 výraz "kultivovanost" znamená - vyšlechtěnost, vytříbenost, uhlazenost či vytříbené způsoby....

1 0
možnosti
Foto

Proto, jsem ten článek napsal, aby admini na všechny blogery a diskutující uplatňovali stejný metr.

Podívejte se na diskusní příspěvek od Jana Zieglera hned nahoře zde: http://wiltsch.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A160520_522195_blogidnes

Takový příspěvek je zřejmě kultivovaný.

1 0
možnosti

Pane kolego blogere Petříku,

berte to vše s nadhledem. Cenzura byla, je a bude, takže na tom nic nezměníme a Admini si musí dělat svoji práci, protože na rozdíl od naší blogerské zábavné vášně, se tím živí a proto se nemá cenu na ně zlobit.

Naopak buďte rád, že se vám věnují více času, což je doklad toho, že si váš váží a pečlivě čtou vaše články, protože vás považují za politického kritika, který se nedá napravit v duchu vládní propagandy.

Víte stejně, jako já a další blogeři, že pan president ČR Miloš Zeman není fašista a že to vědí i admini, a že ten výrok nebyl určitě myšlen vážně.

Co se týka osobních urážek v diskuzi od různých hlupáků, tak je ignorujte, nebo smažte s vědomím, že pitomost není mezi těmi, co neumí na iDnes diskutovat k tématu článku, nic neobvyklého.

Přeji vám mnoho dalších článků a pro dobrou náladu vám dávám karmu!:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za karmu a Váš názor, pane Čumpelíku.

0 0
možnosti
JL

Vzpomněl jsem si na Švandrlíkovy Černé barony, kde jakýsi politruk vysvětloval princip demokracie v ČSR padesátých let: Před válkou nikdo nesměl chválit SSSR, zatímco teď to může dělat každy

Tak vidíte a jsou období, kdy určité země/lidi chválit nesmíte a jindy "můžete". Jde jen o to poznat kdy a co :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik