Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31i77ř23í 55V19a33c54a

11. 6. 2016 10:28

Žijeme ve skrytě otrokářském systému.

Ovládání se děje přes monopol na lichvu (peníze jsou jediná věc na světě, kterou můžete prodat několikrát a to i když ji ani nevlastníte .... samozřejmě to nemůže udělat každý, ale jen ten, kdo má speciální bankovní licenci) a přes informační monopol (autorský zákon a zákony s ním spojené) - to krásně dokládá váš blog, kdy nehodící se článek je stažen protože odporuje tomuto monopolu a vyhovující je protlačen.

P.S. Obdobným případem je vystavená kočička i zadnice neposlušných kočiček ---- za to jsou ceny. A proti je zadnice vystrčená na US konvoj. O tom, jaké bude zařazení rozhodují monopolisti.

0 7
možnosti
Foto

Vystihl jste to naprosto přesně.

Ale tento systém nemůže fungovat bez udavačů.

A v mém případě je zajímavé, jak se vyjadřování adminů shoduje s vyjadřováním udavačů.

Díky za příspěvek.

0 8
možnosti

Pane Petřík, to máte tak, lže se tak dlouho, dokud se to úplně neprovalí, všichni si jistě vzpomínáme na redaktorku Kroužkovou v ČT, která se tak dlouho snažila bagatelizovat znásilňování ze strany vetřelců až se to v Kolíně provalilo. Za článek karma.

1 8
možnosti

P95e24t69r 10U32h37e50r

10. 6. 2016 20:12

Petříku, měl bys citovat přímo ze zprávy OSN, na kterou ses odvolával. Tam jsou přesné údaje.

10 0
možnosti

Je vidět, že asi máte problém s chápáním psaného textu.

8 1
možnosti

P58e95t43r 56U26h43e36r

10. 6. 2016 21:31

On těch problémů bude mít víc ;-)

8 0
možnosti

Domnivam se, ze tato lez nema na prvni strance blogu co delat a mela by byt promptne odsunuta do mizena.

9 2
možnosti
Foto

Dokažte mi lež.

Myslím si, že admini iDnesu si naběhli právě Vaším udavačstvím, protože mi v e-mailech citovali Vaše výhrůžky v diskusi pod mým blogem.

Takže rychle mne udejte, ať opět uděláte ostudu adminům.

1 6
možnosti

Jaromír Petřík ovšem prokazatelně napsaL polopravdu čili skoro lež, když zamlčel, že podle té samé zprávy OSN mučí i proruští vlastizrádní separatisté stoupence svobodné Ukrajiny. Rv

8 2
možnosti
Foto

Doložte pro iDnes věrohodné odkazy a jistě budete pochválený.

1 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik