Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Pane Petřík, to máte tak, lže se tak dlouho, dokud se to úplně neprovalí, všichni si jistě vzpomínáme na redaktorku Kroužkovou v ČT, která se tak dlouho snažila bagatelizovat znásilňování ze strany vetřelců až se to v Kolíně provalilo. Za článek karma.

1 8
možnosti
PU

P47e93t64r 67U77h24e27r

10. 6. 2016 21:41

Hodně lidí si taky vzpomíná na to, jak se vyjadřuješ o holocaustu, který, dle tebe, vůbec neproběhl.

9 2
možnosti
AK

Úplně minimálně a jen v tom smyslu, že zdaleka vše nebylo tak, jak se dnes uvádí. O tom, že by neproběhl jsem nikdy nepsal, takže lež.

0 8
možnosti
PU

P95e87t72r 55U27h66e50r

10. 6. 2016 22:37

Psal jsi, že nacisté nezavraždili 6 mil. Židů, ale podstatně menší množství, protože to nebylo technicky a logisticky možné. Zpochybňoval jsi slova přeživších. Psal jsi, že další část jich "pouze" zemřela a další část se odstěhovala jinam nebo jim byla nacisty zařízena taková dovolená. Čili popíráš holocaust a ještě se k tomu nejsi, při své "statečnosti", schopen přiznat.

9 1
možnosti
AK

Píšeš směs polopravd a lží k tomu co jsem vůbec napsal, u tebe nic divného, především ale nechápu, že tady s tím troluješ, když je téma úplně jiné.

1 7
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik