Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další zprávy z nevěrohodných zdrojů (i když videa působí velmi věrohodně).

Západní média mlčí jako zařezaná. Jsou snad tito všichni poutníci Putinovými agenty a jsou zaplaceni?

http://quer-denken.tv/ukrainer-stehen-auf-zigtausende-auf-einem-friedensmarsch-nach-kiew/

https://www.youtube.com/watch?v=h1H7gaIYbxk

https://www.youtube.com/watch?v=Ub1Up3mVhmA

Aktuálně se na Kyjev šíří proudy poutníků ze tří stran:

Křížová cesta 1: Charkov – Poltava – Kyjev

Křížová cesta 2: Pochajiv – Rovno – Žitomir – Kyjev

Křížová cesta 3: Oděsa – Uman – Kyjev

Na sociálních sítích pravých extremistů se šíří výzvy k zabíjení poutníků

1 0
možnosti
Foto

Přeposílám vyjádření pana Břetislava Olšera:

"O žádném sporu nevím, ani o advokátovi., je to nesmysl, nemá absolutně žádný důkaz, vše, co Sidney Siska napsal je lež. Byl jsem v Torontu služebně kvůli exodu Romů, takže žádný vypovězení, dluhy a jiné nesmysly...

A žádná vláda mě nevyhostila, ani žádné velvyslanectví mě nezakázalo vstup do Kanady, což dokazuje můj pas se třemi cestami do Toronta a Montrealu. Sprostá Siskova pomatená lež si zadělala na bezprecedentní urážku o mé „deportaci“, což je hodno právního řešení; žaloba za trestný čin pomluvy by se hodila, jedině, že by se včas vzpamatovali admini, co pořád operují s etickým kodexem. Napsat o někom bez relevantních důkazů, že byl „deportován“, tedy nedobrovolně s pouty na rukou za asistence policie posazen do letadla, to už je silné kafe i na etický kodex blogera či diskutéra."

2 0
možnosti

Pekne lze bud on nebo si jako obvykle vymyslite/lzete vy.

0 1
možnosti

Pane Petříku: zasílám svůj email: (krusic@seznam.cz) Pokud Šiška učiní kroky, kterými Vám zde vyhrožuje, velmi ráda Vás podpořím. Je potřeba pak pracovat s veškerými materiály, které má redakce k dispozici. Z nich bude zcela evidentní, na čí straně je pravda. Není možné připustit, aby nás držel kdokoliv v šachu- a my se museli bát promluvit. Spojím se i s panem Olšerem- dalším člověkem, který je ( dle vlastních slov diskutéra Šišky), jím soudně popotahován. Je to ten nejvyšší stupeň ubohosti.

3 2
možnosti

Hlavne sporte - at mu muzete pomoci platit.

3 0
možnosti
Foto

Je zajímavé že zprávu o pochodu zveřejnily zcela a úplně věrohodné " prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/" a pan Petřík a jinak nikdo a ani v zahraničí. To mě tedy zajímá co to bude za šmakuládu. Podobných pitomostí se rád chytá pan Petřík milec Putina a Ruska jak šajze košile.;-DRv

2 1
možnosti
Foto

Samozřejmě dle západních médií žádný takový pochod neexistuje

1 1
možnosti
Foto

Abychom se vrátíli k počátku diskuze a k otázce pana Petříka.

Každé angažování kohokoliv za cokoliv ve věcech veřejných je pozitivum protože jde o záležitost všech pro všechny. Takže Pochod míru na Ukrajině, stejně jako angažování pana Paulczynského, ba i Pussy Riot jsou věci hodné pochvaly a podpory. Prostě je to způsob, jak vrátit vládu zpět do rukou našich. Je to kritické uvažování v praxi. Musí rozhodovat demokratická veřejnost.

4 0
možnosti

Tady mate plnou pravdu.

1 1
možnosti

...... žišmarjá, ešče aby to tak zpunktovala ta Savčenková,- vona je po tech hladovkách v poslední době taková,- ....... no řekněme,- trochaj móóóc akční ;-D!

2 0
možnosti

Po hladovce je na tom podobne jako mistni Beata po hladovce za Ratha ... ;-D

4 3
možnosti
Foto

Pro pana Petříka, ve stejné době, kdy ve Spojených státech amerických válčili bílí s Indiány, tedy v I. polovině 19. století, zahájily ruské armádní sbory dobývání Kavkazu. Nakonec obrovské přesile – půlmilionové carské armádě – tamní horské kmeny podlehly. Tato brutální invaze si vyžádala 8 milionů mrtvých Kavkazanů (Toto číslo je uvedeno v knize Dějiny Ruska, str. 237, nakladatelství LN, Praha 1995), tedy daleko víc než zahynulo Indiánů v severní Americe. O teď ještě vykládejte něco o úžasné ruské povaze.

8 0
možnosti

A to se musi pride jeste obeti ze Sibire ...

3 0
možnosti

Miluji tyto spontánní mírové iniciativy.;-D

2 0
možnosti

Pane Kavko, pokud nejste vyzván, a to zvláště ženou, pak je tykání nadmíru neslušné. Měl byste požádat redakci o smazání příspěvků, ve kterých mi tykáte.

4 5
možnosti

A co když to tak je? Kdo ví? Vy? Já? Pochybuji.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS