Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane kolego,

vzhledem k tomu, že budoucí president USA, Donald Trump navrhuje mírovou spolupráci s Ruskem a Putinem, včetně uznání referenda o připojení Krymu k Rusku, musím konstatovat, že vaše názory předstihují současnou natvrdlou proti Ruskou propagandu a dovoluji si vám věnovat Karmu!

1 0
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím pane Čumpelíku.

Ono stačí, jak jsem se před lety nemýlil v případu Libye, když nad ní západní "demokracie" vyhlásila bezletovou zónu.

A ještě k tomu všemu byl ICTY prohlášený za nevinného Slobodan Miloševič.

0 0
možnosti
PU

P60e60t79r 67U58h40e80r

31. 7. 2016 16:42

Tady v té diskusi se dějí hodně zajímavé věci. Ale už o tom nebudu radši psát.

0 0
možnosti
VS

Nic tak hrozného se nestalo. Jen se pí.Krusic pochlubila, že nahlásila několik příspěvků. Čili že udělala to, co pan Petřík vyčítá ostatním.

0 0
možnosti

příště to chce celý blog napsat tučným písmem, to určitě pomůže. A přidat vykřičníky a případně i využít tlačítko CapsL :-)

2 5
možnosti
Foto

Skvělý nápad, proč si ho neuplatníte u sebe?

3 1
možnosti
MD

Deda rikaval, ze 'nejvice kolem sebe kope chcipajici kun'. No a kdyz se soucasna radovyspelala a zapadni spolecnost podiva do zrcadla, tak toho kone nejspise uvidi.

Mate asi pravdu. Bohuzel.

6 2
možnosti
TN

Zajímavé a často platné přísloví.

Jenom nechápu, jak souvisí se situací, kdy v čase víkendové dovolenkové přepravní špičky státní návštěva zablokuje důležitý dopravní uzel, vyjde o tom článek, který za pár hodin zmizí v propadlišti dějin a jeden vášnivý bloger se z toho článku může pominout.

0 1
možnosti
AT

Po zábavné diskuzi pod příslušným článkem na idnesu jsem čekal, který z blogerů se na ten provokativní titulek hloupě chytí. A vida ho ... :-)

2 2
možnosti
TH

Když ho miluješ není co řešit,že;-D.Upřímně,dokázal byste najít jednu jedinou chybu v čem se Putin mýlil,co udělal špatně?

5 0
možnosti
Foto

Putin určitě nečekal a ani čekat nemohl, že taková přirozená věc, jakým bylo přistoupení Krymu k Ruské federaci, které bylo odhlasováno v referendu, bude v dezinformační kampani vykládáno zcela falešně jako anexe Krymu Putinem.

6 3
možnosti
JS

11. může také za vymývání mozků mnoha nešťastníků

5 0
možnosti
JV

J92i87ř19í 98V97o36l70e14k

31. 7. 2016 3:15

a že se to povedlo, pěkně po bolševicku, do čista dočista, alespoň u místních rudochů

3 3
možnosti
MM

Karma pro Robert Horáček za relevantní historické konotace a neúnavný boj při vyvracení hluboko zakořeněných bludů.R^[>-]

13 0
možnosti
RH

Díky, měl jsem půroční ban, tak mám diskuzní formu... ;-)

10 1
možnosti
MM

Karma pro Robert Horáček za relevantní historické konotace a neúnavný boj s hluboce zakořeněnými bludyR^V

2 0
možnosti
Foto

Ano, pan Horáček opravdu vyniká argumentačními schopnostmi, když píše, že postoje jeho oponenta jsou "debilní". To je skutečně ukázka relevantní historické konotace a neúnavný boj s hluboce zakořeněnými bludy...

Kdyby toto napsal jeho oponent, tak už je dávno smazaný.

2 1
možnosti
JL

Putin nemůže za všechno zlo světa ani za dopravní kolony. Co tam máte dál?

2 3
možnosti
Foto

Jak to, že nemůže, když to uvádí "věrohodná" média jako jsou iDnes, Lidovky, Nova či Novinky?

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik