Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ubohá úroveň článku koresponduje s nesmyslností výroku: "Ještě, že většina čtenářů je normálních, což skutečně dokládá vysoká karma mého článku". V tento okamžik má článek čtenost 2334 a karmu 42.21. Což po jednoduché matematické operaci svědčí pouze o tom, že karmu tomuto článku udělilo 493 lidí. To k té "většině normálních čtenářů, což dokládá vysoká karma"... Jestli ta karma něco dokládá, tak jen to, jak je tohle karmohoničství trapné (protože karma nevypovída absolutně, ale absolutně o ničem....).

5 1
možnosti
Foto

Najděte mi články, které při počtu přečtení 2.334 mají karmu 42,21.

Myslím, že jich moc není a z těch, které jsou napsané na téma Prague Pride 2016 má můj článek karmu ze všech nejvyšší.

Tak si to přeberte jak chcete.

Dle Vás jsou zřejmě nejkvalitnější ty články, se kterými souhlasí co nejméně lidí.

Toto ale o něčem vypovídá...

1 0
možnosti
Foto

R^ A podle karmy vidím, že my čtenáři jsme Váš článek pochopili. V jiné diskuzi jsem četla výrok, který se mi dost líbí - člověk by měl být hrdý jen na to, oč se sám zasloužil. Tady jsou hrdí na to, oč se nezasloužili (nebo že by jo?)

1 4
možnosti
Foto

Být hrdý na závažnou úchylku vypovídá o nenormálnosti.

Ještě, že většina čtenářů je normálních, což skutečně dokládá vysoká karma mého článku, jak se zmiňujete.

0 3
možnosti

Z nejspodnejsiho suplete.

3 0
možnosti
Foto

Nejsem rasista, ale...

Nejsem islamofob, ale...

Nemám nic proti USA, ale...

Nemám nic proti homosexuálům, ale...

7 0
možnosti
Foto

ne nadarmo se říká, že co je před "ale" neplatí :-)

2 0
možnosti

Jen u dvou lidí jsem zažil, že byli hrdí na svou orientaci. Tak to nemusíte generalizovat.

Není to možná žádná výhra, ale je to jediná možnost, jak se vyhnout spekulacím. Bohužel žijeme mezi lidmi, kteří se zajímají především o Vaší orientaci, pokud si nejsou jistí. Kdyby tu orientaci tak neřešili, nebo kdyby jim bylo jedno, s kým kdo chodí, pak by nemusely být průvody a nemusel by se nikdo k ničemu přiznávat. A vůbec - kdyby se lidi k sobě chovali trochu ohleduplněji, a tím myslím i tento článek, a jeden nešikanoval druhého, nemusely by být žádné linky důvěry a podobně.

Snažil jsem se přečíst většinu názorů tady i jinde. V některých se opakuje tvrzení, že kdyby homosexualové neprovokovali na veřejnosti, nikdo na ně nebude útočit. Když pominu samotný pochod, jak jinak homosexuálové provokují? Držením se za ruce? Líbáním?

Nejde mi na rozum, proč když se dva lidé na ulici líbají, tak někdo musí nevyhnutelně nutně něco říct nebo zasáhnout, ale když se dva lidé na ulici bijí, tak nikdo nehne ani brvou. Proč se někomu hnusí ono líbání, ale nad krvavou potyčkou už se nikdo nepozastavuje a všichni okolo jen nečinně zírají? Mám tomu rozumět tak, že lidi více schvalují rvačku než vyznání lásky? Zkuste mi tedy, prosím, vysvětlit, proč byste zabránil líbání, ale rvačce už ne.

1 0
možnosti
Foto

Přečtěte si pořádně můj blog.

Myslím si, že tam odpovědi na svoje otázky máte.

A nevím nic o tom, že by někdo něco podnikal proti lidem líbajícím se na ulici.

A nevím, proč podsouváte zrovna mně, že bych bránil líbání se lidí na ulici, ale rvačce ne. Nikde jsem se takto nevyjádřil, tak nevím, proč máte potřebu o mně lhát.

0 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, já myslím, že naprostá většina těch "úchylů" jsou mnohem lepší lidé než vy. Jsou mezi nimi umělci, kadeřníci, módní návrháři, prostě lidé, kteří rozdávají radost a krásu. Vy rozdáváte jenom zlobu a nenávist. Raději dva gaye, než jednoho Petříka:-/

7 0
možnosti
Foto

Tak nevím....

Tenhle blog má přes 40. Buď to tlačí autor nebo se tu objevila nešťastná část obyvatelstva a čtenářů.

Ten blog je velmi ubohý.

8 2
možnosti
Foto

Ale víte co, pane Machačku, kolik hlasů je potřeba na takovou karmu? 200, 300 ? 10-15 procent z těch, kteří si to přečetli.......?

2 0
možnosti

proc za mejdanem, kterej dokaze pritahnout 40.000 lidi!, vidi par jedinců tema k rozboru jinak, nez ho videt jako mejdan? ze by nejaky neopodstatneny strach z neceho, cemu tak uplne nerozumim? pak bych se radeji analyz vzdal, protoze komentovat radoby odborne neco, cemu nerozumim (a navic nechci rozumet)...to nikdy nemuze dopadnout dobre

5 2
možnosti

Mileno Polakova, minus od vas beru s radosti!

3 1
možnosti

Pochod homosexuálů v hlavním městě je jedním ze začátků konce naší civilizace.

Stejně tak působí i islamizaci Evropy. K tomu ještě nezřízené plýtvání a co můžeme čekat jiného ?

4 4
možnosti
Foto

Když můžete mezi tyto události dávat rovnítko, je snaha o debatu zbytečná.

2 1
možnosti

Co je na pochodech zoofilů a nekrofilů špatného?

1 4
možnosti
Foto

Velmi hloupý příspěvek pane Bystřický...

2 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik