Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přehrál jsem si to až teď.;-) Potom i přečetl váš udavačský blábol. Jste k politování!!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Koho jsem, pane Hejno udal?

0 0
možnosti

Je mi celkem jedno, co říká profesor Putna,

ale jen se divím tomu, kdo dnes může získat

titul profesora a to se jistě netýká jen Putny.

Karma.

1 1
možnosti

Na Putnovi je hlavně zřetelně vidět, že je to v první řadě psychicky labilní jedinec, kterému v tomto případě osobní animozita naprosto zatemňuje rozum.

Legrační je ta "velezrada", kterou někteří papouškují aniž chápou smysl. On je Putna stejně svérázná figura. Stačí si vzpomenout, jak běhal po chodbách a psal na Robejškovy plakáty "Ruský Šváb". Opravdu důstojný pan profesor.

1 2
možnosti
Foto

Myslím si, že jste Putnu včetně jeho příznivců vystihl naprosto přesně R^

0 1
možnosti

Jaromíre, mně se líbí ta vaše urputnost a umanost, jak stále omílate to samé a stojíte si za tím. Co na to vaše sestra, "lékařka psychiatrie", jak jste ji nazval?

S takovou umanutostí byste mohl dobýt i Mount Everest. A šerpu by vám mohla dělat tuhle Jaruna Černá. Kupředu levá, zpátky ni krok. R^

6 0
možnosti
Foto

Přidávám diskusní příspěvek od mého známého, který mi poslal e-mailem:

"Tak jsem si Putnu poslechl: když jsem slyšel jeho povzdech nad tím, jak to bylo kdysi všechno jednoduché, kdy bylo tady jako jasný nepřítel Rusko a kdo nesouhlasil, byl jasně ruským agentem (zde si zřejmě notuje s Cibulkou, už mi u něj schází jen siderické kyvadýlko, které mu do 5 minut řekne, kdo je či není velezrádcem), evokovalo mi to známý výrok z Foresta Gumpa "pro hlupáka každý hlupák". Kdo nesouhlasil s protiruskou propagandou, byl každým hlupákem považován za hlupáka.

Co se týče Putny, tak s tím požadavkem na odstoupení Zemana notně ujel. Stát se nebude přece řídit požadavkem jednoho občana, zejména když byl zvolen ne parlamentem, nýbrž lidovým hlasováním. Nemluvě o tom, že i kdyby byl 100x horší, pořád je 100x lepší, než Schwarzenberg. Ten nás uznáním Kosova zařadil mezi zločinné státy."

4 6
možnosti

Lidové hlasování, to říká vše.

0 0
možnosti

Pane Petříku, ten transparent s nápisem "Katolické buzny zdraví Bátoru" byl ironickou reakcí na nevybíravý slovník tehdejšího ekonomického poradce ministra školství Bátory, který se kromě svých antisemitských a rasistických názorů i ostře vymezoval proti Prague Pride. Je to něco podobného, jako kdybych vám já (obrazně řečeno) spílal do zapráskaných komančů a vy byste se v reakci na to postavil na náměstí s transparentem "Zapráskaní komanči zdraví Stehlíka". Jistě byste to nemyslel doslova. A protože na Karlově universitě jsou na rozdíl od vás (a prezidenta Zemana) hlavy otevřené, velmi dobře tu ironii pochopili a M.C.Putnu podpořili. Asi tak. :-)

15 4
možnosti

Myslite, ze to pochopi?

4 2
možnosti
Foto

Pane Petříku, vrátila jsem se, abych se mrkla na karmu (gratuluji) a abych dočetla diskuzi, a musím Vám říci, že ode dneška jsem ráda, že nemažete žádné příspěvky - díky za to. Pobavila mě snaha některých Vás urazit a ještě více mě pobavilo, jak se někteří snaží vypadat prudce inteligentně a vysoce vzdělaně - jako sám veliký Martin Putna! Mimochodem, ten pán nemá sebemenší šanci být naším prezidentem, zaplaťpánbů, takže souhlasím s příspěvkem Miloše Dvořáčka, abychom byli v klidu, tak ujetí snad ještě nejsme, abychom takhle volili!

11 13
možnosti

Paní Černá, ano, je správné, že pan Petřík nemaže příspěvky. Je to seriozní postoj.

Ti z nás, kteří znají přinejmenším jméno Martina Putny již od devadesátých let a znají jeho dílo dávno předtím, než jej, jak mi asi dáte za pravdu, zpopularizoval prezident Zeman, se snad mohou k úrovni MCP vyjadřovat hodnověrněji než ti, kteří vědí o MCP pouze to, že je homosexuá a že byl na Prague Pride, že jej prezident nechtěl jmenovat profesorem a že si Putna předtím dělal na internetu z Prezidenta srandu.

9 0
možnosti

Občas se někdo ptá, kdo nebo co je to ta "pražská kavárna"?

M.C.Putna je jejím zářným příkladem. Jsou to lidé, kterým na minulém režimu nejvíce vadilo, že na místě těch "komunistů" nejsou ONI. Po r. 89 měli pocit, že oni teď budou určovat, kam bude směřovat společnost. Ale bohužel, jim do toho kecají voliči.

15 2
možnosti

M. C. Putna pouze říká své názory. Vám zřejmě tak vadí, že mu musíte něco podsouvat nebo si do něj projektovat vlastní ambice.

3 2
možnosti
Foto

Pan Putna je taková figurka, která hledá jak se zviditelnit. Jeho výzvy jsou pro většinu našich občanů tak zajímavé jako záplavy na horním toku Orinoka. Proto, má to cenu o něm vůbec psát, není to škoda času a energie. I kdyby se pan Putna na hlavu postavil na oblíbenost prezidenta to bude mít takový vliv jako neúroda banánů v Kolumbii.

13 8
možnosti

Pan Putna je především vzdělanec, který má co říci ve svém oboru. To ostatní je podružné, ostatně byl to Zeman, kdo jej tak zviditelnil.

Nicméně oceňuji, že Martin Putna se nebojí veřejně říkat názory, které rozhodně nejsou většinové a je ochoten za ně nést kritiku. Nepochybuji o tom, že je mnohdy tvrdšího kalibru než ta jeho na adresu prezidenta.

4 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS