Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To hlavní vyplývá z článku.

Zbrojařské firmy jdou proti Trumpovi a to je pěkně silná karta.

Uvidíme, jestli si Američané vyberou mír, nebo riziko války.

Karma!

1 1
možnosti
Foto

Díky.

Já si myslím, že většina Američanů si riziko války neuvědomuje.

Myslí si, že když bude válčit Rusko s Evropou, tak se jich to nebude týkat, tak jako se jich netýkalo Srbsko, Libye, či Ukrajina. A Afghánistán a Irák se týká pouze profesionálních vojáků.

2 1
možnosti
Foto

Dovolím si pod tímto blogem citovat příspěvek nikoliv můj (já s ním pouze sympatizuji a smekám před autorkou, která toto všechno vyčetla nestranně z hvězd):

"...pojďme se zaměřit na to, kdo z prezidentských kandidátů je nebezpečnější a větší psychopat. Z mého pohledu o několik délek vede Clintonová (26.10.1947, 8.02 Chicago), s tím svým silně obsazeným Štírem (navíc ve spojení s 12. domem) a hlavně stojí za povšimnutí to stélium v domě 9.: Mars, Saturn, Pluto, pokud to vezmeme pozitivně, tak je to vytrvalost, pokud negativně, tak je to neutuchající touha po moci a schopnost jít i přes mrtvoly, jen aby realizovala své záměry. A společné rysy s Hitlerem (např. Mars ve spojení se Saturnem, což může být mimo jiné aspekt vrozené krutosti) má opět ona spíš než Trump (14.6. 1946, 10:54 New York). To je proti ní neškodný beránek, který sice také touží po moci a hodně toho namluví (občas trochu z cesty-Merkur kvadrát Neptun), je excentrik (Slunce konjunkce Uran) a hlavně ohromný exhibicionista a herec (ascendent ve Lvu a Mars poblíž), ale z nich dvou rozhodně představuje menší zlo."

Autor citace: Astrologie & tarot České Budějovice

.. no a já dodávám - klobouk dolů, paní astroložko... R^

1 1
možnosti
Foto

Já sice na astrologii nevěřím, ale toto vyjádření je zajímavé.

Řekl bych, že Trump je divadelník tak trochu typu Kaddáfího.

Kaddáfí se choval jako výstřední bohém, přesto dokázal Lybii z chudého státu rozvinout ve stát s nejvyšší životní úrovní v Africe. A jeho vláda na to, že v muslimském státě nelze zavést demokracii, byla velmi umírněná.

Prostě, pod pláštíkem šaška, velmi inteligentní a schopný vládce.

Po zavedení demokracie západního typu (na které se podílela i Clintonová) je tam totální chaos a naprostý rozvrat státu.

Takže, když porovnám Trumpa Clintonovou, tak v Clintonové vidím válku (uvažuje emocemi a je posedlá touhou, aby USA vládly celému světu), kdežto Trump, i když se jeví jako komediant, uvažuje logicky hlavou a je nadějí pro budoucnost.

2 2
možnosti
JD

No myslím,že by se měli tady všichni vyjádřit ke Trumpovi nebo Clinton,pokud CIA v USA bude chtit za prezidentku Clinton,tak ji bude maji na to dost sily,stejně většinou przidenti byli jen krkem kterým CIA kroutila a tim dělali co chtěli

0 1
možnosti
Foto

Též si myslím, že tato organizace má na zvolení amerického prezidenta velký vliv. Hlavně CIA stojí za zájmy americkcýh jestřábů.

Její historickou dráhu lemují tisíce mrtvých...

0 2
možnosti
Foto

Tak se na ten článek podivame podrobněji:

Podle autora studie Kevina Duttona není možné na základě tohoto kvocientu označit někoho za psychopata...

Člověk s vysokým skóre se může stát dobrým vůdcem, záleží však, jak jsou u něho nakombinovány pozitivní a negativní psychopatické rysy, uvedl vědec...

Atd. Atd.

Chtělo by se mi napsat, že jste to celé nečetl, ale oba víme, že to není pravda. U Vás už to je takový kolorit. Psát jen to, co se Vám hodí do krámu.

7 0
možnosti
SS

To byste chtel po s. Petrikovi moc .... premyslet nad tim co pise ...

5 0
možnosti
JR

J58a95r33a 57R94a81n74k

23. 8. 2016 17:03

Skoda, ze si nemuzete precist ten skutecny clanek, ze jsou tyhle studie pro legraci kralikum je sice pravda, ale ze je Trump psychopat a "narcisista" si stebetaji vsichni zdejsi vrabci:-/

1 4
možnosti
SS

A Clinton je verejne usvedcena lharka ... vyber bude tezky.

7 0
možnosti
PU

P98e70t45r 68U45h83e68r

23. 8. 2016 15:59

A přesně takhle ty manipuluješ v každém blogu, petříku. Hlavně co nejúdernější nadpis, ono se seběhne plno zoufalců, co reagují jen na něj a na tvůj text. Odkaz na původní článek si nikdo z tvé klaky nepřečte, pokud ano, nepřizná to a bude jen nadšeně hýkat na tvým výplodem.

Ty se teď tetelíš ve své pracovně, ze které se ozývají výbuchy tvého hurónského smíchu. Heduš je ještě s tebou nebo už to vzdala?

8 0
možnosti
JR

J57a92r12a 46R19a74n28k

23. 8. 2016 17:04

Skoda, ze si neumi zadat: Trump worse than Hitler;-)

0 2
možnosti
RH

Nikdo netvrdí, že je horší než Hitler, to je vaše interpretace. Má jen víc psychopatických rysů definovaných Duttonem.

10 0
možnosti
Foto

Vzhledem k dalším místům žebříčku má Ježíš vyšší skóre, než Nero - takže to asi nebude tak, že "čím víc, tím hůř".

8 Jesus 157

9 Winston Churchill 155

10 Napoleon Bonaparte 153

11 Hillary Clinton 152

12 Emperor Nero 151

3 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že autor se už nemůže dočkat, až si Putin s Trumpem rozdělí svět na sféry vlivu. A tak nějak předpokládám, že autor doufá, že skončíme v té Putinově...

7 2
možnosti
Foto

A nebylo by nám lépe, Rusko je přece jenom slabší, takže by si nás jako spojence více vážilo. A jak se říká, pomáhej slabším.

2 4
možnosti
MD

Jakoze nevlastnim zadnou zbrojarskou ani se s ni firmu spolupracujici, mohu si dovolit dat clanku karmu.

7 3
možnosti
Foto

Je to o volbě menšího zla. O zlo jde v obou případech, Vy jste však zaujatý jednostranně, přikláníte se na stranu Trumpa, jako by to byl spasitel světa. Jenže není. Trump je darebák, Clintonová je jestřábice. Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet...

3 1
možnosti
Foto

Já iluze o Donaldu Trumpovi nijaké nemám.

Ale myslím si, že v jeho případě funguje zdravý rozum (na rozdíl od Clintonové).

Pokud se stane prezidentem, tak je naděje, že s Putinem uzavřou rozumnou dohodu a přestane šíření americké demokracie ohněm a mečem jako za Clintona, Bushe jr., a Obamy.

Zvolení Clintonové znamená válku, protože reprezentuje kruhy, jejichž zdroj bohatství je ve výrobě zbraní.

1 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik