Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejnovější článek o "ochraně" hranic EU: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/416809-migranty-na-sicilii-zachranuji-a-eviduji-jako-na-bezicim-pasu.html

Tento článek potvrzuje argumenty v mém blogu:

Čím více organizací v Evropě, tím rychlejší a větší přísun nelegálních migrantů do Evropy.

1 0
možnosti
Foto

R^ Tohle je mnohem významnější informace. Zabralo mi to pár minut, kdežto nedůležitými hovadinami, předevčírem, jestli Havel ano nebo Havel ne, jsem jen ztratila hromadu času. Člověk se furt učí, i díky Vám! ;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji.

Jsem stejného názoru R^

0 0
možnosti
RM

je to presne podle metodiky... postupuji tak ruske televize, tiskove agentury... cokoliv...

evropa v troskach, hruza, apokalypsa... a na konci putinovo rusko jako zachranna archa...

tedy bravo R^

stranou ponechame fakt, ze mezirocni narust lidi odchazejicich z toho skveleho ruska prave do te shnile evropy nad propasti je nejakych 200 000 dle ruskeho stataku...

4 2
možnosti
Foto

Tak některá města v Německu a ve Francii jsou již v troskách.

Zkuste si zjistit, jak kolabuje turismus ve Francii.

Je otázkou, zda těch 200.000 Rusů ročně emigruje, nebo jezdí vydělávat do západních zemí a pak se vrací. Mám několik známých, kteří např. v USA několik let pracovali a potom se vrátili.

1 1
možnosti

Pane autore,

neuvědomujete si, že president USA svými předky pochází z Afriky a jistě obtížně chápe negativní postoje k uprchlíkům z Afriky. Pochopila to Merkelová a myslím, že už to pochopil i náš Bohoušek, který k tomu nabírání uprchlíků nebude potřebovat ani kvóty. Umíte si představit o jaké potenciálně špičkové politiky přicházíme odmítáním uprchlíků? Nedivte se, že NATO vedené USA nechce proti uprchlíkům zasahovat, ani umožnit v jednání s Ruskem v Sýrii mír.

Karma pro vás!

2 1
možnosti
PB

..... ano, je to tak,- vodedneška všecko v poho,- žádný fobie, žádný rasisti, fašisti, sluníčka se přesunou z kaváren do normálníc putyk, multikulti a korektně vítací kecy už nejsou třeba,- všecky neziskovky zrušený !,- Ministerstvo pro integraci zaniklo,-všechny jejich love a dotace převedený do zdravotnictví, do školství, hospicům a jinejm potřebnejm,- ......... zkrátka, jak říkala Angela, migrační krize skončilaVEU!

2 0
možnosti
LV

L57i27b30o61r 52V82a56n12ě16k

6. 10. 2016 15:55

Výborná informace.

Měl jsem obavy, že se u břehů a na plážích Lybie utápí zbytečně moc lékařů, programátorů, techniků, inženýrů a architektů, které tak naléhavě potřebuje náš průmysl.

I v redakcích medií je zoufalý nedostatek kvalifikovaných gramotných muslimů. Tuším,, že např. v redakci a administraci iDnes zatím není ani jeden.

To se musí změnit.

8 2
možnosti
MD

Neco jako rodily mluvci v prekladu na rodily verici.

1 0
možnosti
MD

Slysim muezina jak svolava verici 'v silenou EU' na utok proti normalnim lidem.

1 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore, máte plnou pravdu ! Dá se to vysvětlit i tak, že zruší zlatý důl pro pašeráky těchto imigrantů ! Ale jak vidno z diskuse.....Vaše jméno působí na známé firmy, které Vám dávají minus i kdybyste napsal pravdu, jak červený hadr na býka! ̈

R^R^R^ !! Dodávám..... dnes jsem to četl také, tak nevím proč se všichni tak bouří ! Přece bude lépe, už se nebudou topit v moři ! !!

16 5
možnosti
Foto

vy minusy nedáváte???

3 6
možnosti

to jo, když to řekl Němeček, tak to tak holt musí být

1 1
možnosti
JV

J61i11r83i 84V53r21a47b82e68c

6. 10. 2016 14:31

P.Petriku kolik mate tech uprchliku v Boskovicich.Podle tech kafru aspon 1000.

5 8
možnosti
JH

Chápete vy chudáku aspoň to, o čem je článek?

6 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik