Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K diskuzi: Označení banderovci pro určitý politický smě není nutné vnímat jako něco dehonestujícího stejně tak jako používáme označení peronisté, gaullisté.

1 0
možnosti
MV

Porošenko a spol si nevidí do h...,nyní odhlasovali spolu Polským sejmem rezoluci že Rusko může za zahájení II SV, jako by zapoměli ,že je polsko v 18 roce okupovalo a díky ruské armádě je Ukrajina,jako by zapoměli ,že banderovci povraždili na 100 tisíc poláků,jako by zapoměli ,že pakt Ribentrop-Molotov byl vyústěním ignorance západních států vůči navrhovaným dohodám Ruska s Polskem,Británií a Francií.

Na Ukrajině soudobá klika jen tahá peníze ze západu a západ jim na to skáče jak pes na kost .

4 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Washington nepřipustil rozdělení Ukrajiny a posvětil válku, tak předpokládám, že chtěl mít celé ukrajinské území pod kontrolou s cílem vybudovat na hranicích s Ruskem vojenskou základnu podobně jako to bylo v případě albánského Kosova.

Ale vymklo se jim to z rukou, protože nečekali, že obyvatelé Donbasu tak úspěšně budou bránit se zbraní v ruce svoje životy i životy svých žen a dětí.

Proto nyní Washington tak vyvádí, že ztratil sympatie většiny světa zbyly už mu jen poslední poslušné satelity Kanada a Brusel.

Tak Washington vyhrožuje a vydírá tak nevybírabě, že ztrácí i podporu řady politiků zemí EU a stále většího počtu obyvatel zemí EU.

Současná polská katolická vláda je jedním z mála skutečných podporovatelů zločinů Washingtonu, protože pravoslavné Rusko je pro polské katolíky tím největším nepřítelem. Raději se spojí s banderovci, neonacisty, prostě s kýmkoliv, kdo bude dostatečně protiruský.

1 2
možnosti
JD

Oni už jini nebudou a ve volbách se ukáže ,ale pokud lidé zvednou zadek.Samozřejmě se nevypláci lhat a vnucovat lidém co není pravda a co lidé nechtěji

0 0
možnosti
BJ

Pokud budou Sobotka a Zaorálek pokračovat tímto způsobem , tak to poznají i při parlamentních volbách, nějaká nová strategie jim nepomůže

3 0
možnosti
Foto

Při současných volbách to již pocítili hlavně neúčastí voličů.

1 0
možnosti

Proti jakým lidem je vlastně vedena protiteroistická akce na Donbase bylo dobře vidět nedávno, při úmrtí jednoho z jejich velitelů Arsena Pavlova, přezdívaného "Motorola"...

Rodilý rus, doma stíhaný za krádeže a opilství. Pavlov se přidal k oddílúm monarchisty a nacionalisty Igora Girkina, který v dubnu 2014 obsadil město Slovjansk a de facto tak zahájili válku na Donbasu.

V zásadě ho stvořila ruská média. A byl také jednou z posledních ruských známých tváří, které rozpoutaly válku na Donbasu. Pavlovovi kolegové z té doby už byli buď vyhnáni zpátky do Ruska, nebo pozabíjeni...

10 1
možnosti
Foto

Ne protiteroristická akce na Donbasu je vedena proti takovým sídlům, jakým je Černuchino.

1 1
možnosti
Foto

J42i50ř34í 22K53i21n74d82l

21. 10. 2016 19:48

Proti blbosti i bohové bojují marně;-DRvRvRv

5 1
možnosti
SS

Koho chce Buh potrestat - toho pripravi o rozum.

3 0
možnosti
RH

No vidíte, a v Rusku dokonce hlava státu velebí komunisty a Stalina. To jste asi nevěděl...

8 1
možnosti
Foto

Napsal jsem to níže.

Stalina z hlediska historie nelze posuzovat pouze jako zločince.

Nezapomeňte, kolik zločinů mají na svědomí někteří západní politikové.

A přímo hrozně by musel dopadnout belgický král Leopold II. za snad 10 milionů mrtvých domorodců v Belgickém Kongu.

2 6
možnosti
Foto

Hmm v Rusku taky kazdorocne oslavuji zlocince Stalina a prece byste je nenazval stalinistIckym. Nebo ano?

6 1
možnosti
MK

Obraz Stalina má v síni slávy

4 1
možnosti
Foto

Otázka: Kolikrát jste byl na Ukrajině za poslední dva roky?

8 1
možnosti
MK

Řekl bych, že Petřík ani neví kde Ukrajina leží a jakou má historii. ;-)

8 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik