Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem karmu dala také. Všimla jsem si, že Vás redaktoři zařadili do rubriky Zaujalo nás. Už se Vám to někdy stalo? Co se děje? Že by se s plánovanou výměnou amerického velvyslance u nás měnilo i chování redaktorů? Za chvilku Vás budou poutat na titulní straně Idnes a nakonec to dotáhnete na "VIP" blogera a budu Vás mít více na očích na takzvaném "orloji" a už se mi nestane, že některý Váš článek přehlédnu ;-)

1 5
možnosti
Foto

Co se děje nevím, sám jsem překvapený. Dokonce admini smazali některé sprosté příspěvky zastáncům Pražské kavárny. Vyloženě urážlivé příspěvky zde zůstaly pouze od pana Flašky.

Myslím si, že je nyní Pražská kavárna v šoku a neví jak reagovat. To ostatně vidíme v naší ČT, kde mne nejvíce překvapili Alexandr Vondra a Marek Benda, kteří mluví jinak než její nejagresivnější představitelé jako např. Petr Gazdík, Pavel Svoboda, Věra Jourová či Petr Kolář.

Z našich představitelů jsem si ale přestal vážit Andreje Babiše, kterého jsem až doposud nedokázal nikam zařadit. Státnímu svátku na Pražském hradě se "diplomaticky" z rodinných "důvodů" vyhnul, poté se přiklonil na stranu ministra Hermana a nyní "prozíravě" mlčí. Pokud by totiž Sobotka měl vyměnit některé ministry, tak v první řadě Hermana, ale to lidovci ani Babiš nedovolí, protože by padla vláda. Přitom Herman prokazatelně naši republiku poškodil.

Zatím se příznivci Pražské kavárny opájejí výroky některých jestřábů z republikánské strany, tak si počkejme na konkrétní činy Donalda Trumpa.

Ale zvolením Clintonové by válka s Ruskem byla téměř jistá. Jen nechápu, proč místní příznivci Hillary Clintonové tolik touží po válce s Ruskem. Vždyť si musí uvědomit, co by následovalo. Ale zřejmě už jsou natolik mimo ze svojí posedlé nenávisti k Rusku a Putinovi, že úplně ztratili pud sebezáchovy. A takto se chová právě Clintonová.

2 2
možnosti
TV

Karma. Dnes jsme se trefili oba do podobneho tematu.

3 1
možnosti

Čímpak to asi je? Že by vám chodily stejné pokyny? :-)

4 3
možnosti
JR

J69a61r30a 18R48a93n51k

10. 11. 2016 21:00

Nezlobte se, to se skutecne nedalo cist, pokud zde neco vznikalo, tak to byla "maskovana" ruska kavarna, ktera mu ke spinavemu vitezstvi spolus KKK pomohla.

http://www.thedailybeast.com/cheats/2016/11/10/russian-officials-were-in-contact-with-trump-during-campaign.html?via=desktop&source=copyurl

2 2
možnosti
MP

Už jste to nalepila dole.

3 0
možnosti

Tak Petříku, zrovna teď mluvil v TV Trumpův poradce Rudy Giuliani, mají v plánu zvýšit počet svých vojáků o sto tisíc, poslat je na hranice, zvýšit rozpočet na armádu, rozmístit radary u nás i v Polsku a jednat s Putinem z pozice síly...naprostá bombaR^R^:-)

10 0
možnosti
FV

Zrovna jsem to chtěl napsat. "Budeme s Ruskem jednat, ale z pozice síly..."

A máte po žížalkách, rudoši. :-)

12 0
možnosti

Slyšel jste Petříku teď Giulianiho? Já vím bylo to na čété kde lžou ale snad jste se nezadusil.

8 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, ujišťuji vás, že kavárny jsou po celém světě, vážně - vyjeďte někdy do světa. ;-D

11 2
možnosti

To je sice pravda,

ale ta Pražská smetánka sedí v té, co je v Praze a to má většinou peníze ze státních dotací, či grantů.

4 10
možnosti

Pane autore,

bezva napsáno.

Demokracie jim nic neříká. Tupé hlavy Pražské smetánky(kavárny) jedou na vlně propagandy. Jejich nápady jsou na úrovni puberťáků.

Karma!

6 11
možnosti

Vůbec nejlepší je, když o demokracii poučuje duší i tělem bolševik:-)

12 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 11
možnosti
MD

Jeden jen nechape, jak muze byt 'Amerika' rozdelena, kdyz nema Zemana. Ale nic se nedeje, ma v zaloze jeste Putina.

4 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik