Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Mám pocit, že jste placen z hradu :) Elito :)

0 0
možnosti
AJŘ

A co je jim po tom, co si zvolili američani?

2 0
možnosti
Foto

Asi do toho nemají Američanům co kecat, ale nesouhlas mají právo vyjádřit. Když půjdete protestovat proti otáčení Země, možná si cosi pomyslím o vašem zdravém rozumu, ale jsem ten poslední, kdo se bude ptát, co je vám po tom.

3 0
možnosti
Foto

Tak tohle je dobré (z odkazu pana Matušky).

"

Velkou část pražského shromáždění tvořili Američané, někteří z nich dávali najevo, že po nástupu Trumpa do prezidentského úřadu zemi, alespoň dočasně, opouštějí.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/dve-stovky-lidi-prisly-na-setkani-proti-populismu-a-za-demokracii-1c0-/zpravy-domov.aspx?c=A170121_150147_ln_domov_ele

.

A tady jsou tedy proč, když Trump byl inagurován teprve v pátek 20. listopadu?

4 0
možnosti
Foto

Slyšela jsem, že se moc aktivistů nesešlo a není se čemu divit.

Máme dosti starostí o pokojný život u nás v Čechách a sami dobře víme, jak moc nám vždy uškodilo, vměšování se jiných států do naší politiky.

Nedělejme to, co sami nemáme rádi, Amerika je velký stát a její lid si tohoto prezidenta zvolil, tak nám nepřísluší protestovat, ale přijmout tuto skutečnost, která až později ukáže, zda bude ku prospěchu americkým občanům a posílí ekonomiku a hlavně mír ve světě.

5 0
možnosti

Jste demagog Petříku. Na tom Václaváku byli většinou cizinci a nikoliv vámi vysněná Kavárna. Píše se to hned v prvním odkazu vašeho blogu.

Převážně Američané se sešli v centru metropole v sobotu po poledni, aby se připojili k protestům proti novému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Šlo odhadem zhruba o tři sta lidí.

5 2
možnosti
Foto

Ale stejně za to může TOPka;-D

4 0
možnosti
JD

Prostě jsou to lidi ,kteří by chtěli být u moci a proto se jim jiná politika nehodi...ja jen,že za komoušu by byli zavřeni jako kdysi se jim říkalo disidenti nebo podobně

2 0
možnosti

KonečněAmerický president,

kterýchce vrátit moc veřejnosti a lidu.

Konečněpresident, který chce bránit hranice svého státu.

Konečně president, který chce zásadně omezit imigraci.

Konečněpresident, který chce mít na prvním místě solidaritu vespolečnosti.

Konečněpresident, který chce stavět zájmy svého státu také na první místo.

Konečněpresident, který nechce ignorovat přání svého lidu a chce vrátit prosperitu do své země.

Nemusíse mu mnoho věcí povést, ale porovnejme si jeho myšlenky spolitikou EU, naší vlády a našich poslanců, či senátorů,kteří se zaměřují stále více na sledování a utiskování, či různé omezování našich vlastních občanů!!!

17 5
možnosti
MC

R^V projevu D.Trumpa nezazněla nenávist ani žádný populismus. Tyto dezinformace nešíří pouze "Pražská kavárna", ale mnoho dalších hnutí neslučujících se se svobodným životem.To vše můžeme dnes a denně slyšet z úst levicových intelektuálů. Demagogie morálky, lidských práv a svobod se symboly falešně navoněného altruismu směšnými výkřiky lidí bez vlastního sebevědomí a zodpovědnosti.

22 0
možnosti
Foto

Souhlasím, ale nejvíce představitelů Pražské kavárny pochází z řad TOP09 a KDU-ČSL a ti zrovna levicoví nejsou.

13 0
možnosti
JB

J22a68n 32B80u95r18d95a

21. 1. 2017 21:37

Demonstrace v demokracii? Hrůza!

8 0
možnosti
MM

No jo, pan Petřík se s tím ještě nevyrovnal a hrůza ho přímo ochromuje.

7 8
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik