Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a24r35a 46R30a46n14k

2. 2. 2017 3:32

Nadpis mate kupodivu spravne, tak jako v lokalnich novinach, on se tim vrah netajil, sedel v aute a sam se nahlasil, zrejme si mysli, ze s nim lide budou souhlasit, ale bylo to celkove odsouzeno, ale clanek je pro pionyry v materske skolce.

Quebec massacre suspect a fan of Trump, far right French politician ...

http://www.citynews.ca/.../quebec-massacre-suspect-a-fan-of-trump-far-right-french-politici...

2 days ago - The mass shooting at a mosque in Quebec City on Sunday left six people dead ... Quebec massacre suspect a fan of Trump, far right French politician .... across the country and expressions of sympathy from around the world.

1 1
možnosti

J32a49r57a 20R49a88n96k

2. 2. 2017 2:29

Konecne, uz jsem si rikala, kdepak je vas esej:-)

0 1
možnosti

Otazka.

Co je to Quebek?

5 2
možnosti

Petříku, napsal jsem blog na základě informací Fox News a CBC, což jsou renomované zdroje, kdy bylo uvedeno, že jeden byl Maročan a druhý konvertita k islámu, kteří vraždili. Druhý den se ukázalo, že i tyto dvě média se mýlila a svůj blog jsem smazal, přestože měl vysokou čtenost a karmu, kterou miluješ. Ale osobně jsem cítil, že by nebylo správné mít blog, který byl vytvořen na základě zavádějících informací.

Ty mícháš hrušky a jablka a jsi šťasten.

Ono totiž směšování "obyčejné" kriminality....fanoušci Obamy vraždí a s politickými vraždami je docela chucpe. A ještě více chucpe je....oni to také dělají. To mi připomíná komunistického vůdce socialistického světa Chruščova......."Vy zase bijete černochy.

Vím, že ten rozdíl nevidíš a vlastně ani nepochopíš co ti chci říci. Víš, já umím pochopit, proč ten co onen něco udělal, ale neumím to omluvit a nedejbože to bagatelizovat ve srovnání s tím, či oním.

Ale už se těším, až zase napíšeš něco o křesťanech. :-P

6 1
možnosti
Foto

Řada politiků, kteří se podíleli na vojenském napadení Iráku a Lybie jsou křesťané (G. Bush jr., T. Blair, D. Cameron). Při použití tohoto hlediska mají křesťané na svědomí více mrtvých než islámští teroristé. A tito politikové mají největší podporu od našich křesťanů (Schwarzenberg, Kalousek, Herman, Bělobrádek atd).

Co říkáte tomuto porovnání?

A mohl byste se chovat v diskusi slušně, abych zase nemusel psát o nevychovanosti křesťanů.

2 4
možnosti

J53o55s82e52f 76N70i60k66l

1. 2. 2017 18:04

však pan Flaška i Bystřický dobře vědí jak to bylo s Gruzií, Jugoslavávií, Libyí, Irákem, Chile,....atd.atd...jenom dělají ze sebe hlupáky...přece moc dobře vědí jak to bylo i IS, Ukrajinou a konečně i proč jsou Rusové na Krymu...možná vědí i jak dopadne barevná revoluce v USA...jinak nám mohou sami říci jak to bylo např. s Irákem...kdo vypátral Sadáma atd....

5 8
možnosti
Foto

Vědí, jenže veškerou vinu za tyto zločiny i zločiny zemí NATO připisují Putinovi.

Kvůli takto nemyslícím lidem jsou ve světě neustále války, protože věří agresorově propagandě, že agresory jsou jejich oběti.

4 6
možnosti

Už se dneska Petřík chlubil karmou?:-)

5 1
možnosti

V Berlíně vraždil kamionem čtenář Koránu a obdivovatel Mohameda. Je to politicky korektní?

0 2
možnosti

Je a hned Vám tam prdli mínus.

0 0
možnosti

:-) Pane autore! Článek jsem si pozorně přečetl, souhlasím. Ale....,že po Vás vyjeli. Vaše jméno působí na diskutéry, jak červený hadr na býka při coridě ! Držím Vám palce ! R^R^R^

8 6
možnosti
Foto

287 diskuzní variace na téma Lýbie, Irák, Srbcko a zlotřilé NATO.

Nepřipadáte si jako komik, pane Petříku???

7 5
možnosti

Nepovidejte pane Petriku.

Jeste predvcirem se tu se mnou dokrve hadal jisty pan se jmenem pdobnym novinari Franzi Kafkovi, ze to byl musulman. A pry to psal agentury v sesti jazycich, ktere on ovlada.

Tak to precinemohl byt zadny fasista ani zaryty pravicak.

3 2
možnosti

Rybíku, tys šťasten. A ten dotyčný ti neřekl, že to psaly agentury v šesti jazycích, ale ptal ses, kolik jazyků dotyčný ovládá. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS