Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a44r37a 74R74a58n93k

8. 2. 2017 1:52

Pane Petriku to vite, ze Putin vypustil do sveta, ze Polsko obsazuje Belorusko?

Trump's Amateurish White House Thinks Poland Invaded Belarus

http://www.politicususa.com/2017/.../trumps-white-house-thinks-poland-invaded-belarus.ht...

3 days ago - Trump's Amateurish White House Thinks Poland Invaded Belarus ... Belarus is not a NATO member state but Putin worried it may become too ...

You visited this page on 07/02/17.

0 2
možnosti
Foto

Vy neumíte anglicky, paní Jaro? Napsala jste tu asi 20 komentářů na jedno téma že Putin něco tvrdí, přitom ty odkazy říkají, že je to názor White house.

3 0
možnosti

J74a92r46a 54R28a13n34k

8. 2. 2017 1:04

Ja to nenapsala, ale mate pravduR^

Vladimir Putin's fifth column in the West - The Globe and Mail

http://www.theglobeandmail.com › Opinion

Jun 7, 2014 - When Russian President Vladimir Putin uses military force to menace Ukraine's ... “Now, we know better – the EU stands for war-mongering.”.

Does Russia Pose a Threat to the US? – The Fifth Column

thefifthcolumnnews.com/2017/01/does-russia-pose-a-threat-to-the-us/

Jan 22, 2017 - The legally educated Rubio scornfully addressed Rex Tillerson (Trump's choice for Secretary of State) for refusing to call Putin a «war criminal» ...

Putin's European fifth column | The Japan Times

http://www.japantimes.co.jp/opinion/2015/02/17/.../world.../putins-european-fifth-column/

Feb 17, 2015 - A battle of values is looming in Europe. In one corner is the EU, standing for democracy, freedom, the rule of law and institutionalized ...

The Vineyard of the Saker | Russian 5th column thesaker.is/tag/russian-5th-column/ Is there a 5th column in the Russian media? Hell yeah! It is literally all over the place! Like during the latest Q&A with President Putin. I don't know if anybody ...

0 0
možnosti

Ten samý vývar pro kremelské propagandy autor dnes uvedl na svém oblíbeném webu Nová republika! ;-D;-D

5 0
možnosti

J20a41r54a 61R50a42n90k

8. 2. 2017 1:13

Historie se neda nasvindlovat uz ani v CR a RF, nemuzete zaprit, ze jim to McArthur spolu s temer celym svetem nandal, zucastnili se Aussies, Kiwis, Kanada desitky dalsich zemi, jen hledejte:-)

1 0
možnosti

Karma.

Jeste bych pripomel Koreu. Tam se to taky dalo resit jinak nez milionama mrtvech. Jenze Harry S. Truman si potreboval dokazat ze ho ma vetsiho.

1 9
možnosti
Foto

Zkuste si nastudovat něco o válce v Koreji. Možná pak nebudete za nevzdělance. Doporučuju informace kdo ji začal a hlavně kdo se jí zůčastnil a s jakým mandátem.

11 0
možnosti

a já bych zase dal antikarmu. Jen škoda, že to nejde. To by se autor divil :-)

4 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu.

10 2
možnosti

Tak Rusák zase porodil Pol Pota a tak trochu i Mao c tunga. Co vy na to Petříku? A co Nikaragua? A další. Jděte s tímhle srovnáváním už někam hodně daleko.

Jinak vy musíte mít za sebou školení u Zdeňka Hořeního, co? To co plodíte je fakt demagogie non plus ultra.

8 8
možnosti
Foto

Zapomněl jste, Šrejbře, dodat, že "Rusák" hlavně dosadil amerického prezidenta a bude to teď dělat neustále.

7 2
možnosti
Foto

Pan Petřík a s ním i někteří další velice často lkají nad nelítostným osudem Kaddafiho, Hussaina a dalších. Pan Petřík a s ním i někteří další už zapoměli, kdo byl Kaddafi. Že to byl on, kdo byl přímo zodpovědný za podporu teroristů, kdo se přihlásil k zodpovědnosti za atentát na letadlo v Lockerbee, kdo kromě toho tvrdil, že Shakespeare byl původem z Libye a že Ježíš byl černoch z Libye a že to byl Kaddafi kdo vyzýval k likvidaci západu. Pánové Petřík a ti co chrochtají blahem nad jeho výtvory zapomínají jakou zrudou byl Saddam, který systematicky vraždil své vlastní obyvatele a stal se asi vzorem pro presidenta Syrie, který dělá totéž, jen ve větším měřítku. Pánové Petřík a jeho nohsledi a nohsledky mají plné huby míru ale bohužel jen toho, který přicházi z Kremlu. Jenže zapomínají, že z Kremlu přichází už sto let mráz a mír ruského střihu mi připomíná Hitlera, který říkal po Mnichovu, že teď už bude mír a že žádné další požadavky nemá.

12 8
možnosti
Foto

Napsal jste to procítěně, ale nevím, proč by nám, v dnešní době, měla vadit myšlenka, že Ježíš byl "Afroameričan".

3 3
možnosti

.... se mi líbilo, jak vona ta Clinton to "woow" emočně prožívala!,- šak po tem masakru jeho excelence - US ambasadora v Tripolisu sa zmohla jen na takový méně voduševnělý "jejda"(?!),- ... zkrátka mi tam scházelo to pravý nadšení pro věc!

3 2
možnosti

J93a16r68a 78R98a36n89k

8. 2. 2017 1:27

To ted asi Donik v Yemenu jasal, ze Peto? 900 diplomatu mu poslalo dopis, ze ohrozuje jejich zivot, nebut labut, jsi byval vtipnejsiRv

0 0
možnosti

Co dělá Rusko v Gruzii, na Ukrajině - Krym a Donbas, tedy Putin ? Jste mimo. škoda.

7 5
možnosti
Foto

To, co je schopno a co mu dovoluje Dohoda čtyř států o obecné bezpečnosti z Moskvy z 30. listopadu 1943.

3 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik