Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

problém naprosté většiny diskutujících je, že mají v hlavě pořád jen černobílé , tedy ono bipolární myšlení a to i když se pak dušují, že tomu tak není...jakmile se někdo pokusí o nějaký rozbor situace či nějakého jevu, je okamžitě defamován jako komunista, rusofil nebo rusofob....vždy podle názoru pisatele takovýchto hlášek s použitím dehonestačních útoků na osobu

1 0
možnosti
Foto

Chlape, Vy jste jak břitva;-D

0 0
možnosti
Foto

Ještě moje poznámka k mazání.

Nesmazal jsem všechny urážlivé a trollující příspěvky, aby si čtenáři udělali představu o těch, kteří chodí do diskusí jen napadat ostatní a urážet.

Jak se projevilo v této diskusi, jsou to bohužel právě příznivci profesora Drahoše, takže profesor Drahoš má být na co hrdý....

Smazal jsem pouze ty nejvíce sprosté příspěvky pánů Kopřivy a Pechara.

1 2
možnosti
Foto

Komunisti když likvidovali odpůrce naštěstí nikdy nebyli úplně důslední.

2 0
možnosti
Foto

karma 40,05, 2294 přečtení, 361 čtenářů dalo přímou karmu, což je stále jenom pouhých 15%

2 0
možnosti

Dokažte to., Jaromíre. :-) Já pro změnu něco dokážu vám, to jsme se tenkrát s kroupology nasmáli, jaké jste byl jelito. A po pár letech je to s vámi horší a horší.

https://oslicek.wordpress.com

6 0
možnosti
Foto

Autor má jistě právo mazat co chce, nicméně pokud nejprve zareaguje na příspěvek a poté jej smaže, aby si nikdo nemohl přečíst, na co reagoval, chová se stejně jako komunisti, kteří nás nutili odsuzovat text Charty 77, aniž by nám dovolili ji číst,.

9 0
možnosti

Přesně. To v nich je navždy a to, že jsou Petříkovy milci komunisti zločinci platí taky navždy.

4 0
možnosti

O úrovni vašeho intelektu svědčí už nadpis.

Jak mohl být někdo komunistickým prominentem, když nebyl v KSČ? :-/

2 2
možnosti
Foto

Takových, pane Mudro, bylo...

2 0
možnosti
Foto

Komunisti vždycky vymazávali své protivníky. Někdy jen mediálně a někdy dokonce i fyzicky.

7 0
možnosti

Petřík hlavně nechce, aby se mu připomínalo jeho opakované usvědčení ze lhaní a demagogie.

5 1
možnosti

Nejsou to moji kandidáti, ale komunistickými prominenty bych je přímo nenazval.Je ovšem také pravdou, že každý se tehdy na Západ nedostal

2 1
možnosti
Foto

Už to tu bylo napsáno. Umělci, sportovci a speciálně vědci měli cestu na západ snadnější nežli ostatní občané. Vědci na tom byli mnohem lépe nežli sportovci a umělci, protože bolševik potřeboval získávat nové informace a také peníze a výhody z práce svých vědeckých elit. Proto jím umetal cestičky a umožňoval cestovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik