Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J17i73ř93í 50K36ý18r78a

8. 5. 2017 10:52

Skvělý článek. KarmaR^

2 2
možnosti
Foto

Za komunistů se kradlo, to je fakt. Oni se ale báli jeden druhého, navíc si mysleli že to mají na věčné časy, tak nebyli tak rozežraní. Hlavně nemohli dávat před námi ostatními najevo, jak moc jsou na tom dobře, tak se alespoň trochu krotíli. To, co tu máme 28 let po "nejsme jako oni", je neuvěřitelné. A že jsou tu lidé schopni obhajovat jednoho podvodníka před jiným, to také o něčem svědčí. Chudáci naše děti a vnoučata.

6 0
možnosti
Foto

Bylo by dobré vědět, kolik z těch dnešních zlodějů bylo:

— členy KSČ

— placenými udavači StB

— potomky či blízkými příbuznými výše uvedených

2 0
možnosti
OU
PU

P49e46t66r 45U40h31e65r

7. 5. 2017 23:22

Něco tak primitivního jsem ještě nečetl...

7 7
možnosti
JL

V průběhu diskuze vyplynulo, že vlastně Andreje Babiše volit nebudete.

Že vlastně vůbec nevíte, koho budete volit. Jak tedy chcete být důvěryhodný?

2 1
možnosti
Foto

Souhlasil bych s vámi snad v tom, že ti ostatní nejsou o nic lepší, ale Babišovi bych to nehodil ani za tunu koblih. Ačkoli si mnozí stěžují, že není koho volit, pravý opak je pravdou. Nabízí se zde celá řada nových stran a hnutí, které mají smyslu plný program. Jsem pro změnu, Babiše jsem si už přečetl.

2 2
možnosti
Foto

Problém je, že ty strany mají příliš malé volební preference a voliči nezajímající se o politiku je neznají.

Nyní je další nebezpečí v podobě Macrona ve Francii, protože ten nám bude nutit muslimské migranty a Sobotka s Kalouskem je bez problémů přijmou. Babiš na rozdíl od nich ví, že toto by byla pro naši republiku největší katastrofa, daleko větší než např. sovětské tanky v roce 1968.

A pokud v Německu zvítězí Merkelová, tak se nás nebudou na nic ptát a bude nutné vystoupit z EU. A toto by ani Sobotka, ani Kalousek nezvládli.

Stejně je to podivný tandem Sobotka-Kalousek. Doufám, že to voliči oběma stranám spočítají.

6 1
možnosti
MN

jen bych dodal k panu Chovancovi .. dalsi kauza by mela byt z onech poustenych odposlechu rozhovoru Babise s novinarem , ktery rika .. na Chovance toho mame dost, schazi se v Plzni v Parkhotelu a nakoupil tam dva domy .. pochopitelne pres prostrednika! ... opravdu ma ministr tolik aby si koupil dva domy .. proc potom pres prostrednika? jj takovi jsou nasi pani nejvyssi predstavitele .. a ted mi reknete jak moc se lisi od tech byvalych komunistu! No mozna ze dost - ti si asi tolik netroufli...

7 1
možnosti
Foto

Těch afér uvedených politiků je tolik, že by to byl námět na několik blogů, jak jsem již psal.

Je zajímavé, proč se naše "demokratická" média o tyto aféry nezajímají?

A proč to nevadí těm zaměstnancům iDnes, kteří na protest proti Babišovi odcházejí...

3 1
možnosti
MS

Je úplně stejný gauner jako Kalousek a Sobotka.Nějaké žvásty o Kellnerovi a Tykačovi to nezmění.Tykač ani Kellner v politice nejsou a hlavně Babiš,stejně jako zmínění pánové se k majetku dostali amorálním způsobem.

Takže kázání o morálce a boji proti korupci od nějakého Babiše je fakt trapnost nad trapnost.

7 3
možnosti
Foto

Pane Petříku, vy rád se chlubící karmou. Karmu může odkliknout kdekdo i vícekrát, stačí mít přístup k více počítačům. Ale ohodnotit kladně diskusní příspěvek může každý jen jednou a je jedno na kterém je počítači. Navíc musí být registrovaný a přihlášený. Tak si dejte seřadit diskusní příspěvky podle Doporučované a pak nám k tomu něco řekněte.

11 3
možnosti
Foto

Nemyslíte, že poněkud přeceňujete moje možnosti?

4 3
možnosti

Vy zaslepení se nám chcete stejně jen pomstít ...za vaše promarněné a ubohé životy. Vždy budete hledat to největší kladivo...ať už to bude estébácký oligarcha nebo nějaká hnědoruká vandaska z náměstí.

5 5
možnosti
Foto

Nic se nebojte.

Ve Francii určitě zvítězí Macron a ten už nám s Merkelovou zařídí, aby naše životy nebyly ubohé a promarněné, až nám budou vládnout muslimové.

To bude jiná liga než "estébácký oligarcha" a "hnědoruká vandaska z náměstí".

Jen, abychom se toho dožili až i u nás začne vládnout islámský terorismus.

4 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik