Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pan Vodvářka patří mezi nejlepší blogery a nejsolidnější diskutéry na blog.idnes. Jednou si výjimečně dovolil v marné diskusi nazvat někoho (oprávněně) volem a vy se toho okamžitě chytíte, jako kdyby to bylo jeho běžné chování na diskusním fóru. Rv

18 2
možnosti

Diskutující zase budou útočit na vás, namísto věcné výměny názorů, a je to škoda. Pan Vodvářka píše blogy, které bych klidně podepsal, ale vaši kritiku si zaslouží, protože potom v diskusi obvykle ztrácí glanc tak rychle a hluboce, že se až divím. No, a Babiš je tak děsnej, že bránit ho přece ani nejde, ne?

1 3
možnosti
Foto

Tak, zatím na mne příliš neútočí.

Když mi MUDr. Vodvářka v jednom z příspěvků diagnostikoval, že jsem masochista, protože píši blogy, kde mi v diskusích diskutující nadávají, tak jsem začal sprosté příspěvky mazat.

A ono to kupodivu pomohlo.

1 2
možnosti
Foto

Ta závist je strašná věc, že? Vy se tolik snažíte, karmu máte vysokou i bez poutání a v hlasování o blogera roku takový propadák. To se muselo někde projevit.

12 5
možnosti
Foto

Ono to někoho zajímá? Mě tedy ne.

3 2
možnosti
MK

Primitivů se najde; i mezi lékaři. To, že někdo zná svaly a kostičky v lidském těle, z něj ještě nedělá odborníka na všechno. Zvláště u lékařů hledat jimi uznávané pojmy jako je vlastenectví, vděk za podíl státu na jejich intelektuálním růstu a pod.

Nenajdete tak licoměrnou profesi, kdy za peníze českých daňových poplatníků vystudují, pak na ně hodí bobka a jdou za lepším do Němec!!!

1 4
možnosti
Foto

Proč by nejeli ? Pracuji pro sebe a ne pro nějaké imaginární daňové poplatníky. Na prvním místě je vždy moje osobní dobro.

5 1
možnosti
Foto

H96a20n29a 79V17l87k41o86v52á

12. 5. 2017 14:54

Víte, jsem s tou glorifikací lékařů jako morálních pilířů dost na štíru. Pár jich mám mezi (skutečnými) přáteli a vím, že jsou to lidé z masa a kostí jako třeba i soudci.

Ostatně i Dr. David Rath je lékař a o jeho morálních kvalitách lze s úspěchem diskutovat. Nakonec i Mengele byl lékař....

U pana Dr. Vodvářky vidím jistou omezenost v rozhledu (jako ostatně u jiných blogerů) a předpojatost. Nicméně co se týká Andreje Babiše sdílím jeho názor. Je to primitiv, který se úspěchu evidentně dopracoval svou uřvaností a hroší kůží.

6 2
možnosti
MD

Zivotaschopny a uspesny (primitiv) je dokonale drazdidlo pro DOkonale, v realnem zivote mene financne uspesne.

0 3
možnosti
MD

S nekolika podstatami souhlas, u nekolika pohledu postani. Jeden MUdr. a jedna vlastovka jaro nedela. Nechal bych ho zit a honit mouchy. Podstata problemu Babis potazmo Zeman se nam mezitim posunula do problemu 'kovani zeleza za tepla' a predevsim neviditelnym foukanim do kovarske vyhne. Opet a zase. Jak jiz ponekolikate. Podstatny je ten, kdo slape na kovarske mechy.

0 0
možnosti
DV

D93a68v35i54d 52V60l44k

12. 5. 2017 14:45

Tomáš Vodvářka je velmi příjemný, zábavný a inteligentní člověk. Zřejmě jste na něj nějak nezdravě fixován, když mu věnujete celý blog. Ale ona je vlastně diagnóza už to, že tvrdíte, že Babišovi ještě dáváte šanci.Rv

9 3
možnosti
Foto

Já vůbec netvrdím, že pan doktor není v osobním styku velmi příjemný člověk.

Ale, také je, zcela bez diskuze, velmi zažraný politický agitátor a o tom žádná.

3 4
možnosti
ČP

Souhlasím s Vámi. S panem Vodvářkou jsem párkrát diskutoval a došel jsem ke stejnému názoru, jako Vy. Dokonce jsem si googlil, jestli je opravdu doktor ;-)

3 3
možnosti
Foto

U pana Vodvářky jsem se nedávno pozastavil nad jeho blogem, který tvrdil opačně co můj adminy hozený do osobních, zatímco jeho podněcující voliče k nevolení ANO tady zůstal. Cenzura ala socialismus.

2 5
možnosti
Foto

Ano, vím o tomto případu.

2 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik