Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autorovo oblíbené téma, jak západní demokraté zabíjeli srbské civilisty. Autore, měl jste si zajet na dovolenou do Sarajeva, které několik let ostřelovali Srbové z okolních kopců, a poptat se, kolik lidí tam zahynulo. Dlouho před oním vámi neustále připomínaným bombardováním. A jak jugoslávská armáda ovládaná Srby "ochotně poskytla" nezávislost Slovincům a Chorvatům. Chápu, že lidé vašeho ražení nenávidí vzdělané lidi schopné samostatného myšlení. Karlovu univerzitu jsem před lety dálkově vystudoval. A dodnes jsem na ni hrdý, že její představitelé nepanáčkují před vaším božstvem, dočasně sídlícím na Pražském hradě.

15 7
možnosti
Foto

A jste hrdý na islamizaci Kosova? https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/438345-arabove-systematicky-islamizuji-kosovo-tvrdi-nemecka-vlada.html

Toto tvrdí německá vláda.

Budete rád mlátit hlavou k islámskému Bohu? Pokud vím, tak jste křesťan.

Ale vyměnit křesťanského Boha za muslimského Boha pro Vás asi není problém.

Jste tolik hrdý na panáčkování před radikálními muslimy v Kosovu, které tolik podporuje Karlova universita společně s M. Albright a "vzdělanými" lidmi Vašeho typu? Nikdy za celou 700 letou historii Karlova universita neprožívala horší úpadek než nyní. Máte být opravdu na co hrdý.

Já osobně se za Karlovu universitu stydím.

7 4
možnosti
Foto

říkat těmto podivínům sluníčkáři je stejně mimo, jako říkat syrským povstalcům umírnění.

10 6
možnosti
Foto

Souhlasím, že je to mimo, ale ono se to už tak nějak vžilo.

3 1
možnosti
Foto

Ve Lvově mají zakázáno studenti ve škole mezi sebou bavit rusky.

4 1
možnosti
DT

Tak si aspoň dobře rozumí...

3 0
možnosti
SB

Já si myslím, že ulička hanby pro návštěvníky koncertu Alexandrovovců je v pořádku.

Odbočka od tématu:

Trvám na tom, že Alexandrovci by v češtině měli být Alexandrovovci, protože ten název není odvozen od křestního jména Alexandr, nýbrž od příjmení Alexandrov.

A návrat k tématu:

Je to soubor armády, která nás v roce 1968 napadla. Já bych na jejich koncert nešel, přestože po umělecké stránce je vysoce uznávám.

Stejně tak bych ovšem byl pro uličku hanby před výstavami umělců, kteří podporují současnou eurohujerskou kolaboraci směrem k Bruselu.

Klement Gottwald a Václav Havel jsou pro mne jeden z osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Proto i Alexandrovovci jsou pro mne stejně nepřijatelní jako například David Černý.

Uličky hanby pro návštěvníky koncertu Alexandrovovců bych se klidně i účastnil, ale neudělám to, protože by to automaticky budilo dojem, že jsem eurohujer.

Nekolaboroval jsem s přisluhovači Moskvy, nebudu kolaborovat ani s přisluhovači Bruselu.

3 11
možnosti
Foto

Dávat na stejnou úroveň Gottwalda a Havla může jen člověk ducha matného.

10 7
možnosti
PT

P29e41t48r 27T97o39m17e34k

19. 5. 2017 15:06

Tobě zřejmě 40 let ruské okupace navadilo. Asi jsi ji uměl využít. Pro náss to bylo 40 let odporného ukupantského prostředí. Takže já rusáky, okupanty každým coulem, nenávidím.

8 8
možnosti
Foto

Tak okupantské prostředí? A co jste konkrétně udělal pro to, abyste ty okupanty vyrazil z Československa? Kolik těch okupantů jste zastřelil? Pokud ani jednoho, tak jste v tom okupantském prostředí se pohyboval jako ryba ve vodě.

7 9
možnosti
TP

T12o68m38á31š 37P77í10c15l

19. 5. 2017 15:05

A což takhle uspořádat společný koncert? Bylo by to takové hezké smíření té naší rozdělené společnosti ;-D

0 1
možnosti
Foto

Já bych se tomu určitě nebránil R^

1 1
možnosti
JH

Aj na to beriete lieky?

1 4
možnosti
JS

J81a38n 73S77e56m22i31k

19. 5. 2017 14:51

pussy riot, Vaclav Havel, alexandrovci, Zeman, student politologie, prazska kavarna......

.... mate v hlave strasny zmatek a nejste schopen si tam vytridit pojmy ktere spolu souviseji....

2 3
možnosti
JZ

Můžu dva upřesňující dotazy? 1. Kdo to jsou sluníčkáři, 2. kdo to jsou tzv. "sluníčkáři", největší nepřátelé demokracie. Abych věděl, o čem je řeč...

11 1
možnosti
JS

J19a54n 11S98e94m88i52k

19. 5. 2017 15:00

ve zkratce ti co jsou proti zemanovi

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik