Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hmm, zrovna Novinky jsou v tom směrodatné. Přečtěte si diskuze pod jinými články - "novinkáři" nenávidí Kalouska, vychvalují do nebes Zemana, a to bez ohledu na konkrétní činy a stanoviska obou. Takže "novinkáři" jsou zcela specifickou sortou, rozhodně bych jejích názory nevztahovala k ostatním občanům.

Jinak k té nájemné vraždě - Kájinek nebyl najat, aby vraždil, ale aby dotyčné oběti postrašil. Samotné vraždy byla patrně jeho iniciativa. O to je, alespoň podle mého, nebezpečnější. Nájemný vrah vraždí, jen pokud má "zakázku" a dostane zaplaceno. Pokud někdo vraždí "pro zábavu", je rozhodně nebezpečnější.

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že pokud by na IDnes byly stejné podmínky jako na Novinkách, tak by ty diskuse byly obdobné. Na IDnes jsou bohužel systematicky likvidovaní příznivci Zemana za drobnosti a sluníčkářům naopak prochází i ty největší sprostoty včetně hanobení národa a výzev k násili proti jinak smýšlejícím.

Co se týká Kajínka, tak nikdo neví, zda vraždy opravdu spáchal a pokud ano, tak pokud jednal z vlastního rozhodnutí, tak nemohlo jít o nájemné vraždy.

0 1
možnosti
Foto

Já stále vidím pana Kalouska, jak zvrací v televizním studiu, kam přišel nalitý, jako carský důstojník, stále slyším nalitého pana Kalouska, jak žvaní z rádia, stále vidím pana Kalouska, jak hledal odůvodnění, proč zfackoval nějakého muže na ulici cestou do parlamentu. Toho pana "slušného" Kalouska, kterého se tady mnozí zastávají, jako arbitra přes slušnost...:-)

4 5
možnosti

R^ A nedělal tohle vše náhodou s odkoukanou aristokratickou noblesou?;-)

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že jsem docela překvapený, jak vyvádějí sluníčkáři, že jsem Kajínka porovnal s bratry Mašíny.

Překvapilo mne, že tito sluníčkáři nemají žádnou úctu před lidským životem a jen potvrdili, že Kajínek je oproti bratrům Mašínům morální hvězdou i za předpokladu, že spáchal vraždy, za něž byl odsouzený.

Děkuji za rozsáhlou diskusi, ale prosím sluníčkáře o psaní k tématu blogu, méně agresivity, méně zloby a nenávisti vůči svým názorovým oponentům, abych jejich sprosté a urážlivé příspěvky nemusel mazat. Toto platí obzvláště pro Františka Veselského.

2 1
možnosti
Foto

a z vaší strany trochu méně demagogie a více neuhýbavých odpovědí na položené otázky

2 1
možnosti

J75a54r56a 76R43a50n40k

25. 5. 2017 0:05

Ty udajne prispevky jste sem nemel autore davat, je to ostuda a zavist na entou, neni nad ceskou kulturu.:-/

4 0
možnosti

A co ještě české je tak hrozné, strašné, viděno ze zámoří, paní Rank?:-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Ježíši..."kde jsem se to octnul, veřejné ve zahradě..." Tak tady jsem poprvé a doufám, že naposled.

0 1
možnosti

Mluvíte mi ze srdce R^.

0 2
možnosti

O45n10d14ř64e63j 75N46ý50č

24. 5. 2017 18:22

Mašíni jsou hrdinové. V každé válce jsou mrtvý. A oni tu válku nezačali.

7 3
možnosti
Foto

Mašíni svoje zločiny páchali v době míru. Naše země nebyla s nikým ve válečném stavu.

1 5
možnosti

Nerad bych, abyste mě zahrnoval do toho svého Gulagu. (píšete už jako kolega Gulášek) Mně je nějakej Kajínek celkem ukradenej a celej ten humbuk okolo něj.

A Kalousek? Ten slouží jako hromosvod pouze pro frustráty. Resumé: Hledáte spojitosti tam, kde nejsou. Ale ideologicky, jako vždy, na výši. ;-D

16 0
možnosti

J14i57r93i 13B11o97r

24. 5. 2017 17:58

Opět nepochopil.Podle vás jsme na Ukrajinu vyvezli demokracii západního typu. Já chci ale vysvětlit, jak vypadá demokracie východního typu.Poloha Ukrajiny nehraje roli.Pokud toto nejste schopen pochopit,tak já začínám chápat vaše články.

7 1
možnosti
Foto

A co se vám nelíbí na Japonsku?

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS