Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

To je přece Kalouskovi úplně jedno - oč vlastně běží.

Kdyby prezident milost pro Kajínka nepodepsal, bylo by mu zase nevolno z toho, jak nehumánního prezidenta máme.

Pokud jde o záminku ke klování do kteréhokoliv z nich (Zeman nebo Babiš), je úplně jedno jakou záminku Kalousek použije.

4 6
možnosti
MM

Vzhledem k tomu, že jsem občan tohoto státu, sděluji, že je mi nevolno z vás a ne z Miroslava Kalouska.

11 1
možnosti
JB

J50i48r68i 44B82o29r

24. 5. 2017 17:02

Prosím ,pane Petřík,mohl bych požádat o nějaké podrobnosti o demokracii východního typu? Rád bych si vybral.

8 0
možnosti
Foto

Určitě Vám bude vyhovovat současná Ukrajina. Tam jsme zavedli demokracii přímo vzorovou.

2 7
možnosti
RK

Ten Kajínek ale budí vášně, jen co je pravda! Celebritu z něj udělali novináři, bezesporu. Mnohým (nejenom novinářům) ale ve své podstatě nejde o Kajínka, ale o prezidenta Zemana. Především někteří politici si v této kauze našli cestičku, jak zase prezidentovi okopávat kotníky. A vylévat svoji nahromaděnou žluč. Kalousek vede nejméně o koňskou délku ve svém svatém rozhořčení, které není nic jiného, než přetlak zloby a nenávisti. Myslím si, že mu to už tu jeho skomírající TOPku ale nezachrání. Naopak, tou svojí těžce skrývanou žlučí jí topí víc a víc.

Kajínek dostal milost od prezidenta jako výjimečný případ. Vůbec ne ze zdravotních důvodů, jak snaží podsouvat prezidentovi někteří chytrolíni. Výjimečný případ právě proto, že v této kauze je hodně nejasností. Jak píšete, nějak tam lavíruje role nájemce, zprostředkovatele a v neposlední řadě nebyla provedena žádná rekonstrukce. Role policistů z Plzně více jak podivná.

Za článek karma.R^

9 9
možnosti
VK

Prezident je tak nízko, že mu kotníky okopat nelze.

6 1
možnosti
Foto

vcelku mě baví, jak jsem hozená do pytle ,,náš občan,, . Jako Náš občan si představte...i ten pohled na mě tady ať si dotvoříte - že třeba já proti chytrému, evropskými ekonomy uznávanému, racionálnímu a docela i mravně uvažujícímu Kalouskovi vlastně nic nemám. Kolikrát mi mluví z duše. A co na to zdejší blog? Zhusta jedno mi to je.:-)pane Petříku... ale tedy stejně raději Kielbergerovou - z Vašich Našich občanů - bych zaškemrala vyškrtnout;-D převelice děkuji

13 2
možnosti
DV

D69a42v47i23d 97V91l22k

24. 5. 2017 16:18

Vlka taky pane Petříku. Být s Vámi spoluobčan je pro mne utrpení.

9 1
možnosti
Foto

No já jsem si tedy udělala soukromý průzkum mezi svými spoluobčany, ze kterého jednoznačně vyplynulo, že Petřík je.........

10 2
možnosti
MD

.. clovek s prehledem.

4 6
možnosti
PT

P83e30t85r 52T86o69m80e43k

24. 5. 2017 15:38

Přidávám se k paní Jandové. "Jste lhář, Petříku. Já neznám nikoho, kdo by to tak měl." a dodávám. Já jich ale ještě pár znám. Takový Hermánek třeba.

9 0
možnosti
Foto

H36a38n39a 28V95l28k88o58v72á

24. 5. 2017 15:37

Víte, pane Petříku, v mnohém mám výhrady. Lidský život je lidský život a vražda je dle mého dost závažnější zločin než daňový únik... Nicméně dlouhodobě sleduji naše investigativce od Josefa Klímy přes Janka Kroupu až po (mého oblíbence ) Jaroslava Kmentu.

Tito lidé Vám dají poměrně rozsáhlejší obsah sdělení než zdejší vyhranění diskutéři.

Takže k dnešnímu tématu - Kajínek byl recidivista a lump, glorifikaci si nezaslouží, ale nezaslouží si též doživotí. Fér by byla revize procesu.

A všem níže diskutujícím (obzvláště mým oblíbeným chytrolínům Veselskému a Vlkovi) bych doporučila trochu historie 90.let., kdy všichni "podnikatelé" od Janouška po Babiše byli napojeni na ODS, ČSSD či KDU a tahali za nitky...

A potom se, pánové, kousněte do zádele než začnete něco vykřikovat směrem k Petříkovi ....

Karty jsou totiž rozdané DNES. Volby jsou za dveřmi. Já budu volit ODS, protože tu již krysy stačily opustit.

4 2
možnosti
Foto

No když jste tak chytrá, zkuste dát odkaz na nějaký rozhovor, ve kterém se Josef Klíma jednoznačně vyjádřil, že Kajínek je nevinen. A rovnou vám říkám, že takový nenajdete. A přitom je to člověk, který o tom zřejmě ví nejvíc.

4 3
možnosti
PT

P85e26t29r 68T42o92m76e74k

24. 5. 2017 15:35

Panu Kindlovi píšete. " Že se nestydíte, pane Kindle, je mi hanba za takové spoluobčany..." a já píšu, že se nestydíte, pane Petříku, je mi hanba za takové spoluobčany...

6 1
možnosti
PT

P51e43t97r 17T55o31m80e67k

24. 5. 2017 15:34

A komunisti se někdy ke svým vraždám přiznali?

7 1
možnosti
Foto

K těm neexistujícím určitě a rádi.

0 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik