Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ten Kalousek neni chytry. Bohuzel pro nej a nastesti pro ostatni.

1 5
možnosti
FV

Ještě vám tam chybí katolíci a agresivní politika USA a NATO. Musíte se víc snažit, Jaromíre. Nebo vás necháme vyměnit. R^

24 1
možnosti
DV

D46a62v15i60d 72V95l26k

24. 5. 2017 14:02

Nojo Novinky Aeronet a Parlamentní listy, to jsou panečku zdroje!!

21 3
možnosti
Foto

K článku, jako takovému nemáte nic?

1 2
možnosti
OK

O16t84a 73K20i61n47c

24. 5. 2017 13:56

Pokud jako hlavní důkaz používáte diskuzi v Novinkách, tak je mi vás upřímně líto.

15 0
možnosti
MB

Jako kdyby jste nevěděl, že to jsou ty nejdůvěryhodnější zdroje důkazů, pane Kinci ;-D

9 0
možnosti
MB

Postavit článek a svou "pravdu" a "důkazy" na hodnocení z diskuzí Novinek, to chce fakt mít rozum mlíčňáka. Nebo Petříka.

20 1
možnosti
Foto

Tak, bratři Mašínové se ke svým loupežným vraždám snad na rozdíl od Kajínka přiznali, nebo ne?

Na toto je třeba nějakého mimořádného rozumu?

Toto snad pochopí i člověk ducha mdlého.

4 8
možnosti
Foto

Jsem slušný člověk a z milosti pro Kajínka je mně zle. Pustit na svobodu soudními znalci uznaného psychopata a osobu u které není náprava možná je děs. Co se týká Kalouska jsou to jenom a jenom mediální lží stokrát vyvrácené. Pane Petřík jak má ve zvyku vše demagogicky smíchal dohromady, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Někdy mám dojem, že pan Petřík jenom provokuje na něčí pokyn. Nechci věřit, že někdo může být takový dummkopf.

17 7
možnosti
Foto

Pokud v naší justici působí lidé Vašeho myšlení, tak jsou doslova pohromou pro všechny slušné občany.

Nebo snad chcete říct, že bratři Mašínové byli morálnější než Kajínek i za předpokladu, že ty vraždy Kajínek skutečně spáchal?

3 3
možnosti
JL

Tak, autore, je tů různé, já jsem taky občan a je mi nevolno hlavně ze Zemana, Kájínek je prostě kriminálník, na toho kašlu.

14 4
možnosti
Foto

Bratry Mašínů srovnat s Kajínkem nájemným vrahem a opsychopatem může jenom osoba mdlého rozumu. To, že obě vraždy spáchal Kajínek není sebemenších pochyb.

5 2
možnosti
Foto

Jste lhář, Petříku. Já neznám nikoho, kdo by to tak měl.

14 9
možnosti
Foto

Nic Vám nebrání, abyste moje lži vyvrátila. Pokud to nedokážete, tak jen sprostě urážíte.

6 8
možnosti
FL

S tím Kajínkovým zadavatelem, to bylo tak, že mu nebylo prokázáno, že si výslovně objednal vraždu a že se nejedná o nedorozumění mezi ním a Kajínkem jak tvrdil. Pro tvrzení, že Kajínek vraždil je víc argumentů - viz zde:

http://janyr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=604405

Když nevíte jak je to s Kajínkem a vyjadřujete se k tomu, tak pochybuji o tom co píšete o Kalouskovi. Ta naštvanost na Kalouska je spíš o hlouposti většinové české populace, za nepopulární kroky pro zmenšení státního dluhu, za které dostal ze zahraničí ocenění.

17 0
možnosti
Foto

Toto, co zde uvádíte, znám.

Zásadní však je, že soud neurčil ani neodsoudil žádného objednavatele, ani zprostředkovatele nájemných vražd. Tudíž nemohlo dojít ani k nájemným vraždám, když si NÁJEMNOU vraždu NIKDO neobjednal.

2 4
možnosti
Foto

Mě rozesmála poznámka pana Kalouska, že slušnému člověku musí být z amnestie pro Kajínka nevolno. První, co mně naskočilo, byla myšlenka, že v tom případě se pan Kalousek opravdu nevolnosti bát nemusí...:-)

16 11
možnosti
VK

A tobě Vladimíre? A to ti nechci sahat nijak hluboko do svědomí...

Kalousek je ArciĎábel, který může za neštěstí všech neschopných....Kolik po něm nastoupilo politiků, co mu šli po krku a sakra pořád nic. A lidi ho volí zase a zase. Ani Babiš se kromě řečí nevzmohl na nic a to by ho ho sakra rád měl na pranýři. Je trochu chucpe, když posuzuje slušnost někdo jako ty. Víme o čem píši, že?;-)

16 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik