Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No potěš koště, to Vám tedy tu vaši hrdost nezávidím...

4 5
možnosti

Ano, souhlasím s tebou, Jirko. Někteří lidi prostě nejsou schopni sebereflexe, i když už jim trčí z bahna už jen temeno.

5 3
možnosti

špatně se zařadilo - patří jako reakce na J.Turnera.

0 0
možnosti

Zeman je síce svojský starec ale má svoje názory, je pomerne inteligentný a vzdelaný. a zachoval si zdravý sedliacky rozum. a Kavárnu rozčuľuje do nepríčetnosti.

11 7
možnosti
Foto

Názory mu jistě žádný soudný člověk nevyačítá, na názory máme dosud právo všichni.

To, že je občas možné se Zemanem souhlasit, lze potvrdit úslovím, že i slepé kuře občas najde zrno; řekne-li Zeman, že 1 + 1 = 2, nebudu mu v tom oponovat.

Nevím, kdo je „kavárna“, tudíž ani nevím, zda ji „rozčuľuje do nepríčetnosti“, ale svým hulvátstvím je ostudou celé ČR.

1 0
možnosti
KN

Bakalův zaměstnanec, Žantovského podřízený.

Co může být ještě horšího ?

Brát nestydatě prachy od gaunera (s razítkem od soudu) a nestydatě při tom moralizovat?

6 2
možnosti
Foto

Kdo? Myslíte Topola? Spisovatel, básník, známý člověk (tedy pokud nejste bezvýhradný ctitel například Michala Davida). Kdo jste vy? Kdo vás zná? Topola národ zná. Vás ne.

2 1
možnosti
JU

J14a46n 21U20l83r61i72c72h

23. 6. 2017 15:29

Pokud si chce někdo karet na hlavu, tak je to jeho věc. Ale ať laskavě hovoří pouze sám za sebe.

0 0
možnosti
ZZ

taky se přidávám k vašemu názoru, pane autore, na Havla a jeho nekritické příznivce, čert nám ho byl dlužen. a Zeman? je svůj jako vždy, na rozdíl od našich ostatních představitelů a nemá důvod se ve svém věku měnit ani kvůli své kandidatuře na prezidenta, Topola neznám, ale když ho někdo platí, jako "programového ředitele" tak jeho názory beru se zvýšenou ostražitostí

16 5
možnosti
MD

Uz post 'programoveho reditele knihovny VH' hovori za vse. Prosty, v mnohem nevyjasneny a zmateny VH byl nejdrive pouzit samotnymi pseudokomunisty k jejich poklidnemu prerodu v kapitalisty, pak odlozen, jinymi 'uchopem, nakopirovan na CD a se ziskem lisovaneho CD prodavan' podobnymi lidmi jako je tento (reditel). A taci chteji kritizovat MZ?

14 6
možnosti

Myslíte pseudokomunisty jako je pan Petřík?

5 4
možnosti
JS

Považoval jsem se Čecha za Husáka i za Havla. Ty pány hovořící na téma "čecháčci" považuji za spodinu naší společnosti.

8 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik