Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P57e70t90r 11U56h57e43r

2. 1. 2018 16:17

Tak petřík napsal dlouhý blog o tom, jak není schopen pochopit rozdíl mezi nazýváním a přirovnáním. No jo, petříku, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí ;-D

6 1
možnosti

Přesně. R^ V citované větě

"Jenom toho, kdo je na úrovni starého německého nácka n e b o českého komunisty, což jste kupříkladu vy.“

autorovi článku uniklo to slůvko "nebo". :-)

1 0
možnosti
Foto

"Zemanovi a Babišovi odpůrci nazývají jejich příznivce starými německými nacisty"

Vidíte, dnes už lžete v nadpisu blogu.

Nikdo vás tak nenazývá, pouze vas k nim přirovnává.

.

.

A celkem po právu.

4 1
možnosti
Foto

Nazývat a přirovnávat, to je opravdu "zásadní" rozdíl... Asi takový, jako že nejsem uvedený na "konspiračním webu" ohrožující volbu Jiřího Drahoše a přitom moje jméno figuruje přímo na titulní straně tohoto webu.

To je úroveň Vaší "pravdy" a "logiky"

2 3
možnosti

Taky se připojím do diskuze, a postavím se na stranu pana Petříka. Nevím, jestli je to skutečně takový profesionální provokatér, jak ho tady někteří vykreslují, ale co si já vybavuji, tak je to diskutér, který dost často diskutuje korektně (je možné, že dost často nikoliv), na rozdíl od spousty známých firem z opačné strany barikády (chtěl jsem jmenovat, ale nakonec jsem si řekl, že pokud by se nedostalo na všechny, tak raději ať na nikoho), co nediskutují korektně prakticky nikdy a soustředí se výhradně na osobní útoky, překrucování, utíkání z tématu atd. Pokud budou diskuze mezi "pražskou kavárnou" a "proruskými trolly" nadále pokračovat tak, jako tomu bylo doposud na tomto blogu, tak mi nezbude, než být z úcty ke svému svědomí na straně těch "proruských trollů".

8 5
možnosti

Tak konečně jste přesně definoval tzv pražskou kavárnu, nemá nic společného s Prahou ani kavárnou, ale jedná se o dehonestační škatulku pro kritiky Zemana a jeho parťáků Babiše a Okamury...

5 0
možnosti
Foto

V tom případě je ale nutné dodat, že pražskou kavárnou se původně hrdě nazvali samotní kavárníci, tedy signatáři výzvy Děkujeme, odejděte.

2 0
možnosti

Vážení diskutující,

buďte na sebe hodní a diskutujte především k tématům článků. Kritika autora je bezvýznamná, stejně jako vzájemné urážení diskutujících, či časté hloupé příspěvky placených, či neplacenýchTrollů.

Jan Švadlenka si udělal ostudu sám sobě, nejen, že urážel, ale především tím, že se neumí omluvit. Víc k tomu neřeknu, podobných je víc.

Jinak mohu jenom konstatovat, že je na blogu iDnes.cz spousta dobrých, či výborných autorů, kritických, veselých i jinak zajímavých blogů a že rozdílnost názorů je potřebnou šťávou, které přitahuje čtenáře blogů.

Přeji všem autorům, diskutujícím i čtenářům hodně štěstí po celý rok 2018!!!!

10 7
možnosti
Foto

Pane Čumpelíku,

děkuji za hezky napsaný příspěvek, se kterým naprosto souhlasím.

Též Vám přeji hodně štěstí v roce 2018.

4 3
možnosti
Foto

To by mě zajímalo, co vám, obdivovateli zrůdné komunistické ideologie, vadí na zrůdné ideologii nacistické.

21 3
možnosti
Foto

Konkurence. Jako levicoví nacisté pronásledovali levicové komunisty, tak dnes komunisté pronásledují nacisty a ty, proti kterým nemají argument, nazvou fašisty...

11 1
možnosti

Autorovi blogu více sluší, když jeho díla jsou zveřejňována na serverech Nová republika či Parlamentní listy;-D

16 1
možnosti

Zde na blogu mám rád to, že různí lidé mají různé názory a sdílí je. Co je ovšem mrzuté, jakým způsobem se přenáší komunikace z diskuze pod blogem do nového blogu a kola se roztáčí. Copak nejsme schopni každý trochu ubrat, ať je to volič nebo odpůrce Zemana???

7 0
možnosti
Foto

Nejsme. Jinak by to tady už dávno zašlo na úbytě. Válka čistí krev.

1 5
možnosti

Význam tohoto blogu by se dal pochopit, kdyby skončil ve třetím odstavci větou : Za více než 7 let, co zde píši blogy (napsal jsem jich doposud 311) se snad ani z jednoho mého článku nedá vyčíst, že bych jakkoliv sympatizoval s německými nacisty, natož s jakoukoliv jinou pronacistickou politickou stranou.

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=641432

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS