Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P16e66t68r 33U49h11e90r

15. 1. 2018 0:22

Co takhle soubory cookie, říká ti to něco, petříku?

1 0
možnosti

Jako i kdyby to tam dal cíleně. Nějak mi uniká, proč se z toho autor tak virtuálně rozvášnil. Pokud na to je kapacita, politická kampaň by se měla vést ve všech politických médiích, kam tu inzerci jsou ochotni pověsit.

1 0
možnosti

Pane Petříku, jen krátká poznámka k vaší obhajobě Putina a Kremlu. V 50. letech a dál tu přece také žádný ruský/sovětský vliv nebyl, ne? Stejně jako teď. Poradci tehdy, poradci dnes. Měl byste se radši věnovat něčemu, čemu rozumíte, ať je to cokoli, politika určitě ne. Zeman se bude pakovat i s Ovčáčkem, slaboduchých tu snad není víc než inteligentních a ti snad půjdou k volbám.

2 1
možnosti

P34e45t36r 31U47h74e49r

11. 1. 2018 21:33

Tvé šílené myšlení má vzestupnou tendenci, petříku :-D

2 1
možnosti

Alespoň ten titulek byste si mohl opravit...

4 0
možnosti

O51t51a 42K82i93n88c

9. 1. 2018 1:15

Dokážu toho pochopit hodně, ale trochu mi uniká, proč se tak ztrapňujete. Nebudu dále rozebírat, dost dobře vám to napsal pan Švadlenka. Měl byste se nad sebou zamyslet.

7 3
možnosti
Foto

Zamyslet? A čím? ;-D

1 1
možnosti

Vidím, že pan Petřík opět válí. Oni mu posledně ti staří nacisté, kdy předvedl svou funkční negramotnost, nestačili. Teď ještě ukazuje, že ani nerozumí, jak funguje internetová reklama. Představte si, pane Petříku, že mně se na té vaší oblíbené dezinformační stránce První zprávy Drahoš nezobrazil ani jednou. A víte proč? Protože mě Drahoš nijak zvlášť nezajímá. Nejsem jím tak posedlý, jako jste vy, takže se mi reklama na něj nezobrazuje tak často jako vám. Vy už ji pak vidíte všude. Ony si vás už algoritmy vytipují, co by vás mohlo zajímat, podle toho, jak se na internetu chováte. Zesměšňujete se úplně stejně, jako když si prezident stěžoval, že mu do počítače někdo nainstaloval dětské porno. Jste typický představitel svého typu: minimální rozhled, zato silné názory úplně na všechno. Jen tak mimochodem, pokud považujete Aeronet za spolehlivý zdroj informací, a evidentně jste pečený vařený na Prvních zprávách, svědčí to o tom, že žijete v bludu konspiračních teorií a necháváte sebou manipulovat jako ta nejposlednější ovce.

13 2
možnosti

..... tak vona to može byt taky ta zpravodajská hra, žejo !,- si jako postěžuju na ten dezinformační web cálovanej Ivanama a potem su z obliga když mi ti samí Ivani zacálujou komplet kampaň, protože jim devoto zničit republiku !,- ...... temu sa říká konspirační teorie, nebo ten hejt, nebo fejk,- ale von se nám do teho pan profesor tak zamotal, že by to v jeho případě mohla byt překvapivě aj pravda, žejo;-DV[>-]?!

1 2
možnosti

Používám blokátory reklam, takže nemohu soudit ;-)

0 0
možnosti
Foto

Koukám, že panu Petříkovi z Jiřího Drahoše už cvakají půlky. Tolik článků za pár dnů. Ale nebojte se, Vaše sluníčko zlaté hradní dostane už v prvním kole nejméně 115 procent hlasů. Kdyby ne, pánové Nejedlý, Mynář a Ovčáček to zařídí. V nejhorším se mohou hodit zkušenosti spřátelené FSB se záměnou vzorků při dopinkových kontrolách. Tak o co jde? Co takhle věnovat čas něčemu užitečnějšímu. Třeba objasnění myšlenek Vašeho Všemohoucího nám hloupým. třeba té jak pojídáním sladkého zahánět cukrovku. Alespoň nám předáte zářné myšlenky našeho Všemohoucího.

10 3
možnosti
Foto

Vám ale nepomůže vůbec nic.

7 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS