Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P83e30t34r 53U42h85e95r

8. 2. 2018 19:51

Mohl bys doložit, petříku, že byl Jirous odsouzen za to, cos napsal v blogu? Ono kopání do mrtvých ti jde velmi dobře, bránit se nemohou, tak proč si pořádně nekopnout. Posiluješ si ego? Dělá ti to dobře?

1 0
možnosti
Foto

koukám, že článek zmizel z hlavní stránky.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, čemu se divíte, pane Matuško.

Nepohodlné články přece mizí z hlavní strany. Nedokládá to náhodou pravdivost mých slov o udavačství a cenzuře?

Nejen z ČT mizí pořady, které se nelíbí současných rusofobům a zemanobijcům.

1 1
možnosti

"Opravdové umění", už je to tady zase!

No nic, jdu si přečíst Pludkův Vabank, snad to pan Petřík ocení

5 0
možnosti

Vy jste se ani jednou v životě pořádně neopil? Brabenec jo a laškoval se ženskou. Zeman se opil a laškoval s korunovacnimi klenoty. Opilý lidi hůř koordinují chování. A zajistěte si o Jirousovi víc, než napsal bulvár a wikipedie...

9 1
možnosti
Foto

Vždyť už jsem Vám citoval z díla Plastic People,

jak si muž před zrcadlem vpichuje dávku heroinu, odřezává si svoje uši a Bílá koupelna pokropená lidskou krví dělá dojem márnice. To je přece to pravé umění pro Vás a příznivce Plastiků. V blázinci byste s podobným "uměním" mohl mít úspěch, ale mně je prosím nevnucujte, pane Valíčku.

1 0
možnosti
Foto

Ukázka opravdového "umění" Plastic People - cituji:

Uplynuly dvě hodiny muž se dívá do zrcadla vyndává skříňku vytahuje injekční stříkačku a lahvičku s heroinem sám si vpichuje svoji dávku

Uplynuly další dvě hodiny muž se opět dívá do zrcadla vyndává břitvu a obě své příšerně zkroucené uši si odřezává Bílá koupelna dělá dojem márnice je pokropena lidskou krví

na zemi tu leží skříňka, injekční stříkačka, lahvička s heroinem, dvě lidské, příšerně zkroucené uši a mrtvý muž bez uší

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/plastic-people-of-the-universe-the/muz-bez-usi-386154

0 0
možnosti

No jo, Michal David to opravdu není...

8 0
možnosti
Foto

Tady je pro ty, kteří mne a Břetislava Olšera nazývají lhářem zdokumentováno přesně, jak slavný Vratislav Brabenec z Plastic People opilý obtěžoval M. Allbright a válel se opilý po zemi: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-havel-slavi-75-narozeniny/160189/tento-hipik-vydesil-i-madeleine-albright.html Doprovod Vratislavu Brabencovi tvořil prezident Václav Havel.

1 2
možnosti

Jaromíre, neřekl snad Zeman přímo ve studiu:nevěřte médiím, pane redaktore...

0 0
možnosti

O28t92a 47K33i26n97c

7. 2. 2018 17:02

Další váš blog ve stylu normalizačního Rudého práva tak, jak je psal tehdejší novinář, píšící pod jménem Krýzl. Když jsem se tehdy snažili odhalit jeho identitu, zjistili jsme, že nikdo tohoto jména v redakci Rudého práva nepracuje, z čehož jsme usoudili, že se jednalo o pseudonym, který vznikl složením slov krysa a fízl.

Na rozdíl od vás jsem Ivana Martina "Magora" Jirouse měl tu čest osobně poznat a mohu konstatovat, že mu nesaháte ani po kotníky. Kdyby ještě žil, vůbec bych se mu nedivil, kdyby po přečtení vašeho blogu vás osobně vyhledal a za to, že si jeho jméno berete do úst, vás po právu inzultoval.

6 0
možnosti

P84e28t82r 78U28h43e16r

7. 2. 2018 15:46

tebe prostě jen nechytli, viď...tak teď můžeš moralizovat...

ten rozsudek bych chtěl vidět kompletní, tohle nemá moc vypovídající hodnotu...

3 0
možnosti

O73t31a 47K40i54n79c

7. 2. 2018 22:27

Už pouze z formální stránky je uvedená část rozsudku lehce napadnutelná, neboť neobsahuje předepsané formality. Ale na Imagebamu se dá vyrobit vše, takže se z 99% jedná o podvrh.

1 0
možnosti

P65e43t12r 66U94h60e30r

7. 2. 2018 15:40

petříku, jen si vzpomeň na to, jak ses choval v Minervě, ty moralisto...Rv

3 1
možnosti

Pan Petřík neodpověděl. Co se tedy dělo v Minerve?

1 0
možnosti

Tak já nevim. I kdyby Jirous napsal pohádky kvalitou převyšující Andersena, tak zneužití holčičky ho diskvalifikuje ze slušné společnosti bez pardonu. Nebo ani takový skutek nevadí, pokud jde o Havlovy kamarády?

.

Samozřejmě pokud neřeknete že rozsudek je fake. To nevím. Pokud je ale pravdivý, pak všechno ostatní už nemá žádný význam a Jirous je prostě prase.

1 0
možnosti
Foto

Kolem tohoto rozsudku byla před několika lety velká diskuse a tuším, že to bylo i na Wikipedii. Nikdo doposud nevyvrátil, že by to bylo fake. Ale z Wikipedie se již "ztratilo" více údajů.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS