Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Speciálně v Praze žádné kavárenské milice založit nepůjde, protože podávání kávy na území Prahy bude zakázáno a povolena ke konzumaci bude pouze jen žitovka neboli melta, což je - jak jistě uznáte jedno dozajista ohromně velké a nechutné prvorepublikové bléééé....!

1 0
možnosti
Foto

Tak to vypadá, že představitelé "Pražské kavárny" milice opravdu zakládají.

Hrozící pěsti, zuřivý výraz ve tváři, vypadá to, že dají flek i těm komunistickým milicím: https://zpravy.aktualne.cz/pametnici-vymiraji-vracime-se-zpet-rika-o-volbe-ondracka-pub/r~18982abc1e2411e8b8efac1f6b220ee8/

1 0
možnosti

Jaroušku, tak už se uklidnime, ne? Aby nepraskla nějaká cevka. Bylo by smutné přijít o takového sprymare...

3 1
možnosti

Ááá, pravidelný přispěvatel desinformačních serverů Jaromír Petřík nás poučil, jak je to v současné době se "západní demokracií". Neměli bychom být předem předpojatí. Jack Rozparovač měl zřejmě také nějaké znalosti anatomie a Goebbeles věděl hodně o manipulaci. Vyslechnout si znalce se vyplatí, zvláště když někdo tíhne ke skupině, která má s lhaním značné zkušenosti už skoro sto let.

11 2
možnosti

Minus je preklep.

2 0
možnosti

Tak tak - zvolení Ondráčka není dobrá zpráva, ale jak už jsem jinde npasal, jde jen o logické pookračovaní Listopadu89 - kdy ti správní lidé přišli se sloganem Nejsme jako oni! a do čela země jmenovali nebezpečného komunistu Čalfu. Dnes jen sklízíme, co bylo tehdy zaseto!

Vím, ale neposlouchá se to dobře!

7 0
možnosti
Foto

A co chcete dělat v zemí, v níž mezi léty 1948 až 1989 každý její třetí dospělý obyvatel se stal alespoň na jeden den členem, či alespoň kandidátem KSČ. Tedy kromě Miloše Zemana. A ten se raději k té hanbě nehlásí, že by tak stál mímo plebs.

2 1
možnosti

Zapšklý - to je to správné hodnocení Vašich blogu i příspěvků. Víc nemám co dodat.

13 2
možnosti

Myslíte, že více "zapšklý" než vaše příspěvky?

Pochybuji.

:-)

6 7
možnosti

Rád čtu některé příspěvky, které se snaží autora dehonestovat nebo ho urazit. :-)

Je mi lidsky líto, že někteří po volbách ještě trpí. I když chápu, že těch proher už bylo na některé moc.

Ale zvykejte si přátelé, říká se tomu demokracie. Svět se točí jinak, než v této virtuální bublině. A s tím menšina nic nenadělá.

Hezký víkend.

:-)

7 7
možnosti

Pan Petřík dehonestuje především sám sebe

11 1
možnosti
Foto

takovouhle hloupost může napsat pouze pan Petřík;-D

13 2
možnosti
Foto

Přemýšlel jsem, co k jeho textu napsat, ale tohle je určitě nejlepší, tak se připojuji. :-)R^R^

7 2
možnosti
Foto

Ještě bych dodal, že p. Petříka už nebaví opakovat Srbsko, Líbyi a Irák. Já mu to klidně opakovat budu neustále, aby všichni ti ruďoši to dostávali do hlavy i když "je to nebaví". Jediná zem, kde opravdu působilo NATO, bylo Srbsko. A jen tak mimochodem musel to schválit Miloš Zeman. A kdyby tam NATO nezasáhlo tak se na Balkáně vzájemně vybíjejí ještě dnes a byly by miliony mrtvých. V Iráku a Libyi diktátoři masakrovali vlastní obyvatelstvo. A kdyby tam USA nezasáhly, tak to dělají do dnes. Ostatně v Severní Koreji nikdo nezasahuje a vidíme, co tam ta zrůda provádí. Ale to jistě p. Petříkovi imponuje.

Pan Petřík stále v uvozovkách zmiňuje "západní demokracii". Je vidět, že jí bytostně pohrdá. Ale vždy když se ho zeptám, co by místo svobodných voleb, svobodné soutěže politických stran a názorů nabídl, tak jen zarytě mlčí.

Ale především p. Petřík porovnává obranu demokracie s obranou komunismu. K tomu už nelze co dodat. To totiž nejlépe vypovídá o něm samotném. A o tom ten celý blog je.

14 1
možnosti

Obsah příspěvku váženého pana Flašky k článku - výběr:

-----------------------------------------------------------------------------

p. Petříka, Miloš Zeman, v Severní Koreji, p. Petříkovi, Pan Petřík, p. Petřík, s obranou komunismu, ruďoši atd. atd.

-------

Už vím, proč je ten příspěvek váženého pana Flašky tak dlouhý a o ničem.

:-)

4 9
možnosti
Foto

Když mě v záporném smyslu zmíní rudý Petřík, který bytostně nenávidí naší demokracii a nejradši by jí zakroutil krkem, jak dnes a denně dokazuje, je to pro mě pocta. Kdyby mě nedej bůh pochválil, hanbou bych se musel propadnout.

12 2
možnosti
Foto

Co to je "naše demokracie"? Ona je i nějaká jiná? Možná ta skutečná, ale té se nikdo z vás nezastává. Pro vás je demokracií pouze to, co vám vyhovuje a nikoli to, když je demokraticky zvolen ten, kdo vám nevyhovuje.

6 6
možnosti
Foto

Děkuji autorovi za zmínku mé maličkosti a rád bych se zastavil u několika věcí z diskuze.

Sám jsem byl "semi-emigrantem", tedy člověkem, který v cizině žil na platné CS papíry. A to asi 15 měsíců. A za tu dobu jsem se poměrně dobře integroval. Chodil jsem na německou universitu a v pauzách "džoboval" v německých podnicích.

Spal jsem s německými děvčaty (několik českých výjimek se také našlo), měl německé kamarády (s jedním se kamarádím dodnes - svědčil mi na svatbě), chodil do německých hospod a aktivně jsem se k situaci v ČSSR vyjádřil jen jednou.

Dodnes se za to vyjádření stydím, ale vyřčené slovo nelze vzíti zpět. Stalo se to po upálení Jana Palacha, ještě před jeho smrtí. Někdo na mě nasměroval spolupracovníka nějakého kanadského rádia a ten mi strčil mikrofon pod nos.

Stále naléhal s otázkou, co tedy bude, když z toho nic nebude? Jinými slovy, co dál, když ani upálení studenta nezmění politický kurz? A já, jako takové mladé hloupé jehně v palbě otázek prohlásil: "No, tak se bude muset upálit někdo další".

Samozřejmě, žádný faktický dopad toto moje prohlášení nemělo. Ale, když si na to vzpomenu, tak se do morku kostí stydím a současně mám pocit, že takto radikálně, hloupě a nedospěle přemýšlejí různí autoři a diskutéři nyní zde.

A zpět k těm emigrantům. Podle mě, emigrant by měl být integrován do nové společnosti, do nového státu a starat se o tamní místní, regionální nebo celostátní problémy a české problémy přenechat Čechům.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS