Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si pročítám příspěvky žasnu, jak zaslepenost dokáže u lidí úplně zablokovat cítění. Proč děláte z článku, který kritizuje nespravedlnost politickou agitku a všichni, kteří s panem Petříkem vedete žabomyšší politické války zapomínáte, že jste Češi a že vražda našeho občana nebyla řádně potrestána.

Myslím, že místo stálého řešení co bylo, je třeba se vrátit do reality a myslet na to co bude, když spravedlnost začíná mizet a ani u evropského soudu se ji nedovoláme.

8 0
možnosti
Foto

Na tom je vidět, jak dalece lze "brát vážně" diskusní příspěvky tradičních oponentů pana Petříka. Myslím, že zaslepenost je ještě mírné označení.

1 0
možnosti
AT

Paní Tomšíčková, už nadpis článku a o textu nemluvě, generalizuje a nafukuje ojedinělý případ na první pohled sporného rozhodnutí soudu. A protože autor podobný styl používá prakticky neustále, nedivte se, že ho nebereme vážně.

Pokud by mu skutečně šlo o konkrétní případ, předpokládal bych předložení souhrnu FAKT (nikoliv mediálních výkřiků, které zazněly jen mimo soudní jednání) a podrobnou analýzu případu. Pan Petřík se omezil pouze na primitivní konstatování výsledků soudu a zbytek je ublížené skuhrání a závěry nad kterými nestranný člověk kroutí hlavou.

4 1
možnosti
Foto

Ale on to zjevně není ojedinělý případ napadení bílých přistěhovalců do GB.

No a jestliže někdo něco komnetuje, nemusí přinášet celý souhrn dat, z nichž vycházel. Právě tento případ (a další) média přetřásala dostatečně, koho to zajímá, může dohledat. No a koho to nezjímá, článek pana Petříka ani neotevře.

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak.

Odkazů v mém článku na bližší informace je dost.

0 1
možnosti
SS
Foto

Tak už se to konečně naučte. Prostě otevřete odkazem článek, a pak si pod ním otevřete všechny další související, které Vám vždy nabízí sama redakce iDnes. Vyberte klíčová slova a vyhledejte Googlem zprávy jiných deníků o tomtéž tématu.

0 0
možnosti
SS

?

.

Vy jste tiskova mluvci zbabeleho lhare s. Petrika?

0 0
možnosti
AT

Pokud je to "zjevné" jistě máte v hlavě alespoň 10 případů, kdy byl přistěhovalec (proč jen bílý??) do GB napaden a soud osvobodil útočníky. Rád se poučím

1 1
možnosti
Foto

Nebuďte líný a najděte si to sám, stačí zadat pár klíčových slov. Stejně Vám jde jen o to, abyste nabídnuté odkazy zpochybňoval. Jenomže problémy nemizejí, když se zpochybňují. Zpravidla naopak narůstají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik