Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Madeiře boural autobus s převahou německých turistů. To bude další políček nadutemu západu. Teď by se mohlo ještě něco stát v USA a budeme tu mít další organismus vysázeny podtrženým boldem

1 0
možnosti

Já si nemůžu pomoct, ale mně přijde celá diskuse hrozně srandovní.. ;-D (i když je nejspíše myšlená vážně, což tomu ještě napomáhá)

0 0
možnosti

Je to tady opět Karma vysoká, ale souhlasící s Vámi nechtejí být dehonestováni sluníčkáří atd. Vám karma !

1 0
možnosti
Foto

Vy jste takový disident, hrdina, co se nebojí, viďte ;-).

3 0
možnosti

...... mňo, dal sem to dvakrát,- marně hledám ty "komunistický úskoky, nepochopení tématu, "rudý noky", Rudý právo, retardace, primitivní manipulace atd.",- ....šak nejvíc mě dostal lektor mediální komunikace;-D, kerej sa zapřísahal, že už sa tady v diskusi nikdy neobjeví !,- sice nevím kde svý moudra t.č. publikuje, ale podle všeho tam nemá s kem diskutovat,- holt, když sa na jednom portále sejdou pravdolásky s nadiktovaným názorem,- si pak ani nepokecáte;-)!,- ...... ináč, u mě dobrýR^ !

1 0
možnosti
Foto

Panu Petříkovi jsem zde k jeho blogu položil několik doplňujících dotazů. Odpovědi jsem se nedočkal a přitom prokazatelně v této diskusi již několikrát byl. Zarytě mlčí i když chci zdroj, odkud pochází jeho úderná (tučná a podtržená) tvrzení.

V tom případě označuji celý blog za blábol a pana Petříka za lháře.

4 1
možnosti
Foto

Níže jste dostal odpověď na všechny Vaše otázky.

0 0
možnosti

S tím Kosovem máte bohužel pravdu:-(

2 0
možnosti
Foto

Koukám, že Pepa Niklů to tu už obešel a omínusoval i otázky :-).

6 0
možnosti

Každej má holt svoje koníčkove.

5 0
možnosti
Foto

Vy jste musel dříve prát pro Rudé právo, nebo alespoň dělat nástěnky v rudém koutku.

Ten styl je nezaměnitelnýR^

6 4
možnosti
Foto

Pane Matuško,

mám obavy, že Vaše rétorika a styl je bývalému Rudému právu daleko bližší, než ta moje.

4 2
možnosti

Pokud jde o zhovadile niceni symbolu viry-kostelu, jsou Cesi ti posledni kdo ma pravo za to jine kritizovat.

Stovky kostelu v pohranici byly buldozery srovnany se se zemi, a dalsi tisice ponechany osudu az se zritily jako na pr. ten v Buchers-Pohori na Sumave. Zaznam odstreleni kostela dynamitem byl pouzit pri filmovani Svejka.

Jeste horsi nez niceni kostelu, je niceni hrbitovu, i tech bylo v pohranici, tisice zamerne zniceno. Jsou znamy i pripady nejodpornejsi zhovadilosti. Ten nejodpornejsi (pokud ja vim) se udal v byvale obci Nova Hurka u jezera Plaka. Tam poranicnici vyvlekli rakve byvale mistni honorace, (mezi nimi otce spisovatele K. Klostermana) a otevreli je, nabalzamovane mrtvoly rostrileli davkami ze samopalu, az znich zbyly jen cary. Pocitali s tim, ze hranicni pasmo zustane obycejnemu smrtelnikovi, nepristupne navzdy! Toz soudruhu Petriku, zpytujte hlavne vlastni svedomi!

7 1
možnosti

J73i62r12i 52B55o48r

17. 4. 2019 18:54

Já bych k tomu ještě dodal jak zametl s církví SSSR. V klášterech vězení a kostely odstřelit.

3 0
možnosti

Když pominu zjevnou a primitivní manipulaci, kterou se méně orientovanému čtenáři snažíte vnutit myšlenku, že snad tzv. Západ tleskal ničení některých kostelů, zůstávám už jen v údivu stát nad vaší myšlenkovou konstrukcí, že zničení srbských kostelů mělo nějak umožnit vybudování amerických základen. To je v Kosovu tak málo místa, že kostely musely ustoupit základnám?

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS