Kdo rozhodl, že Tomio Okamura a Miloš Zeman jsou fašisté?

20. 09. 2018 11:00:52
V našich médiích se objevují zprávy a články podobného typu. Problém je v jejich odzdrojování, protože nejsem schopný dohledat rozhodnutí žádného soudu, který by tyto naše politiky odsoudil, nebo dal do souvislosti s fašisty.

Proč, toto uvádím hned v perexu?

Včera mi byl z hlavní strany stažený článek, že jsem dostatečně neodzdrojoval údaje o znásilnění tisíců evropských žen muslimskými imigranty. Bylo mi napsáno, že jsem tímto porušil kodex blogera a navíc použil nevěrohodný zdroj, o kterém admini IDnes píší, že za jeho založením stojí člověk spojený s neonacistickou scénou. Jeho jméno však admini neuvedli.

Zde bych položil otázku, co to jsou nevěrohodné zdroje?

Jsou to zdroje, které píšou o tom, o čem mainstream mlčí, nebo jsou věrohodné zdroje třeba BBC, CNN, Reuters, ČT, které prokazatelně lhaly o výskytu chemických zbraní v Iráku, což mělo za následek vojenské napadení Iráku se statisícími mrtvými, miliony uprchlíků a zcela rozvrácenou zemi? Nejsou toto daleko závažnější hoaxy, než hoaxy, které šíří tzv. „nevěrohodná média?“

A kdo to jsou, ta „nevěrohodná média?“

Proč IDnes neuvede seznam těchto zakázaných „nevěrohodných“ médií? Jak má bloger poznat, které médium je věrohodné a které nevěrohodné?

A není to náhodou cenzura jako vyšitá?

Když už si zastánci nelegální islamizace Evropy nevědí rady, tak zakážou i soutěž Českého slavíka: https://www.lidovky.cz/kultura/cesky-slavik-se-letos-konat-nebude-je-treba-vymyslet-novy-system-hlasovani.A180920_075554_ln_kultura_ele?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Zkusím se tedy vrátit k minulému blogu a „odzdrojovat“ údaje o znásilnění tisíců evropských žen nelegálními imigranty z Afriky a Asie. Použiji zdroje IDnes, Novinky a Reflex, které jsou snad pro adminy věrohodné a nejsou spojené s neonacistickou scénou.

1. Švédsko: https://zpravy.idnes.cz/svedsko-znasilneni-migranti-bezenci-uprchlici-statistika-televize-zeme-puvodu-gdy-/zahranicni.aspx?c=A180824_100229_zahranicni_jumi

Je tam uvedeno přes 400 odsouzených pachatelů (z Blízkého východu a severní Afriky – 197, Centrální a jižní Afriky – 134, Jiné mimoevropské země - 96)

https://zpravy.idnes.cz/svedsko-znasilneni-migranti-bezenci-uprchlici-statistika-televize-zeme-puvodu-gdy-/zahranicni.aspx?c=A180824_100229_zahranicni_jumi
https://zpravy.idnes.cz/svedsko-znasilnenni-hudebni-festival-br-229-valla-fuo-/zahranicni.aspx?c=A170704_094453_zahranicni_aha
2.Německo: https://www.reflex.cz/clanek/komentare/81939/dalsi-znasilneni-imigranty-v-nemecku-hrozi-rasova-valka.html . Wikipedie uvádí: k 20. lednu 2016 se počet napadených vyšplhal již na 1049 osob a k 10. únoru bylo podáno 1054 trestních oznámení, z toho téměř polovina (454) kvůli sexuálnímu napadení, ostatní kvůli krádežím, loupežím či ublížení na zdraví. https://cs.wikipedia.org/wiki/Sexu%C3%A1ln%C3%AD_n%C3%A1sil%C3%AD_v_N%C4%9Bmecku_na_silvestra_2015 Od té doby se počet útoků prudce zvýšil, jak uvádí bavorský ministr.

3. Itálie: Ministerstvo vnitra oznámilo, že v první polovině letoška se v Itálii stalo obětí znásilnění 2333 žen. Ve stejné době bylo kvůli sexuálním trestným činům udáno či zatčeno 2438 osob, z toho 904 cizinců. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/447988-v-italii-se-objevily-nove-pripady-znasilneni-zen-hlavne-imigranty.html

Když sečteme tyto údaje pouze ze Švédska, z Německa a z Itálie, je již vysoce překročeno číslo 1.000, snad to tedy postačí, protože např. i v Holandsku se toto děje – viz podivná sebevražda holandské političky Willie Dille.

Ten, kdo však poukazuje na problémy a násilnosti nelegálních imigrantů vůči Evropanům, bývá dávaný do souvislostí s fašisty, či dokonce německými nacisty.

Tak by mne zajímalo, kdo jako fašisty či fašizující politiky odsoudil Tomia Okamuru a prezidenta Miloše Zemana, či o jaké zdroje se opírá neziskovka Romea, když je na svých stránkách zařadila mezi fašisty či fašizující politiky- cituji z jejich článku „Čeští fašisté a fašizující politici včera i dnes“ - díl I.:

Okamurova rétorika je nejen lživá a demagogická, ale kryje se s rétorikou (a často i s požadavky), kterou používali již předváleční evropští fašisté, včetně těch československých. Okamura to samozřejmě říká v jiné době, která se od té ze dvacátých, třicátých a čtyřicátých let 20. století liší, avšak stejným způsobem vyvolává stejné nálady jako tehdejší fašisté: strach, nenávist či nesnášenlivost k menšinám, především k Romům, uprchlíkům a migrantům, pohrdání zastupitelskou demokracií, neúctu k demokratickým institucím a hodnotám.Obdobných hříchů se dopouští i prezident Miloš Zeman,který tolikrát měnil své názory, až se v lecčems posunul na krajní pravici. http://www.romea.cz/cz/publicistika/analyzy/frantisek-kostlan-cesti-fasiste-a-fasizujici-politici-dnes-dil-i

A co slova senátorského kandidáta Marka Hilšera, kterými jsem začínal můj včerejší blog stažený do osobních:„Babiš odmítl za naši zemi pomoci 50 sirotkům. Je třeba důrazně říci, že je to bezcitný psychopat, který šíří svůj jedovatý egoismus napříč českou společností,“ Snad nebude zpochybněný jako věrohodný zdroj, přímo Facebooková stránka Marka Hilšera: https://www.facebook.com/MarekdoSenatu/posts/697174387316707

A co Vy na to, vážení čtenáři?

Souhlasíte se slovy Marka Hilšera a s názory neziskovky Romea, nebo myslíte, že pravdu mají prezident Miloš Zeman a Tomio Okamura?

P.S. V tomto případě otevírám diskusi, které jsem uzavřel do doby, než bude redakcí IDnes vyřízena tato moje stížnost- cituji: „Diskuse jsem opět zavřel z důvodu, že admini mi začali mazat příspěvky, které jsou slušné a k věci s odůvodněním, že rozbíjím diskuse. Nemohu tedy adekvátně reagovat. Naproti tomu sprosté, urážlivé příspěvky na moji adresu ponechali v diskusi s tím, že nepřekračují meze pro smazání. Podal jsem na ně stížnost pro nedodržování jejich vlastních pravidel a proto, že nerespektují zákon č.198/2009Sb., o rovném zacházení a o právních prostředcích ochrany před diskriminací (tzv. antidiskriminační zákon) stanovuje, že přímou diskriminací se rozumí případy, kdy s jednou osobou je zacházeno méně příznivým způsobem než by bylo zacházeno s jinou osobou ve srovnatelné situaci a to z důvodu světového názoru a to i na jiné sociální síti. ...“ Momentálně čekám na odpověď z právního oddělení IDnes, jak mi přislíbila šéfredaktorka IDnes paní Petrová.
Autor: Jaromír Petřík | čtvrtek 20.9.2018 11:00 | karma článku: 40.25 | přečteno: 1604x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 7.57 | Přečteno: 122 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 12.51 | Přečteno: 318 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.61 | Přečteno: 233 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.68 | Přečteno: 650 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse
Počet článků 362 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2625

Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...