Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechno nej Květě, dnes má svátek. Žije ještě Koranda? Zde pro něj krásný song: http://www.youtube.com/watch?v=RgKI7lubTj8 V

0 0
možnosti

P46e75t37r 26U33h11e39r

5. 7. 2013 19:52

Petřík se zase vyznamenal, patlá dohromady hrušky s jablky, tahá sem diskusní příspěvky z jiného webu, ohání se většinama. Prostě klasická petříkovina, která má k serióznosti daleko jak Petřík k Marsu.

Po důkladném přečtení mi z článku vyplynulo, že jedinou buznou je zde Petřík.

11 1
možnosti
Foto

Karlova universita je vážená instituce tak akorát v ČR. V současnosti klesla za 3 roky z 256 na cca 286 místo mezi světovými universitami. Druhá česká universita v daném hodnocení je ČVUT - umístění 501-550.

Naprosto ŠÍLENÉ. Vedení našich universit je jedna velká neschopnost.

Souhlasím s autorem v tom, že v kořenech onoho průšvihu je naivní "křesťanizace" našeho komunistického vysokého školství začátkem 90. let.

8 2
možnosti

V korenech onoho prusvihu je vice jak ctyricetileta vlada nejzrudnejsi ideologie v dejinach lidstva - komunismu ...

7 1
možnosti

No nevím, jestli Eco ve Jménu růže nějak zásadně kritizoval katolíky. Prostě popisoval dobu tak jak byla, navíc z pohledu tehdejšího mnicha. Kdo si přečetl úvodní náhled do toho období, co tam Adso píše, nebo kdo se v tom období trochu orientuje, tak mu to zas tak kritizující nepřijde. Samozřejmě, kdo čerpá informace jen z filmu, tak ten dost protikatolický byl, a Eco se k němu obecně moc nehlásí. Proč asi?

9 0
možnosti
Foto

Svatou inkvizici, její metody a náboženský fanatismus popisuje docela dobře.

4 5
možnosti

P68a15v88e44l 79K44u88l68a

5. 7. 2013 15:37

Nechápu, proč sem taháte diskuse z Novinek. Když nemáte co psát z vlastní hlavy, tak nepište. Oni to zdejší soudruzi bez vás chvilku vydrží. :-/

Nebo půjdou na Novinky ;-D

10 4
možnosti

To je zase jednou hloupý článek. Udělat výcuc z diskusních příspěvků z novinek, našroubovat tam Putnu, to je skoro na Pulitzera.:-)

6 3
možnosti

P28a21v42e92l 89K60u53l36a

5. 7. 2013 15:38

Spíš na Chocholouška :-)

10 5
možnosti

...Pokud mají v této radě většinu homosexuální katolíci, tak by to logicky vypovídalo, proč je Umberto Eco pro ně tak nepřijatelný...

Ovšem autore, pokud mají v této radě většinu heterosexuální katolíci, tak to bude logicky vypovídat o čem? Navíc může platit možnosti, že je většina hetero, případně homo ateistická. 

Škoda, že jste svou teorii logicky vypovídajících většin (event. menšin) nerozvedl. 

Žertuji, není to škoda, jen se bavím.

Umberto Eco by mohl být "katolická buzna", pokud by ho tak označil některý fanatický vládní úředník! Tak jako docenta Putnu.

4 1
možnosti

Piště dálR^ Dneska to přečtu v kempu jako dobrou srandu. Ale až budou mít všichni hladinku, za střízliva by se mohli zděsitR^

5 2
možnosti

Pochybuji, že ve vašem kempu vůbec někdo Umberta Eca a jeho knížky zná, takže věřím, že to bude pro ně sranda.;-D

3 0
možnosti

Stejně je to pěkné - téma, které v zásadě nikoho nezajímá a nikdo mu moc nerozumí, stačí trochu zpolitizovat trapnou kauzou - a lid hned ví, kdo je Losna a Kdo Mažňák, věci z ničeho nic převelice rozumí a má zcela jasný názor:-)

2 1
možnosti

Asi si pletete titul profesor a cestny profesor (doctor honoris causa). Podminky pro prideleni tohoto titulu jsou totalne odlisne.

Napriklad uz v tom, ze to prvni (dosud) udeluje prezident, to druhe rektor.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS