Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Videl jsem cele, na mociciho Klemu jsem si musel vzpomenout, ohledne chlastu si vybavuji pouze dve sceny, prvni kdy K odevzdane obraci prazdnou lahev a druhou, kdy chce po Tondovi jeste reznou... Takze tvurce evidentne tal do ziveho... Jsem zvedav na tvuj blog po pristim dile, kdy se soudruzi vyporadaji se Slanskym...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Ja si myslim, ze to mlaskani pri jedeni parku i curani do reky k jeho chovani patrily. Holt lidovy vudce a delnicky prezident.

10 0
možnosti
JB

J89i83ř46í 98B57o19b44e68k

18. 11. 2013 23:15

Poslouchaj, Petřík, nechtěj to oni zkusit na Novinkách? Myslím že by se vám tam líbilo a byl byste vlídně přijet. To rudé triko na fotce si nechte.

14 0
možnosti
VN

Nevím , proč považujete močícího Klementa Gottwalda za něco mimořádného.Jak známo , komanči se odlišovali tím , že byli z lidu (doslova a do písmene).

O Gottwaldovi je všeobecně známé , že to byl alkoholik a přenašeč syfilisu. O jeho Martě je všeobecně známé , že to byla prostitutka. Proč by tedy nemohl močit do řeky ? Vždyť byl s inteligencí u nuly a žádné vzdělání nepobral...

18 0
možnosti
Foto

Jak je potom možné, že dokázal svrhnout vládu tak úžasně inteligentních politiků?

Navíc legálně a podle ústavy?

To byli jeho protivníci co se týká inteligence a vzdělání ještě níže?

2 15
možnosti
LK

Škoda, že tam nebyla i bojová účast Klementa Gottwalda v bitvě u Zborova na straně císařské armády. Nevzdal se ani nepřeběhl k legiím jako hromada jeho bývalých spolubojovníků z českých pěších pluků, ostatně drtivá většina legionářů padla u Mogilu, který drželi Maďaři a dávali silný odpor. Ale nebyl to životopisný film, tak asi nemohl postihnout osobnost v celém rejstříku vlastností.

4 0
možnosti
Foto

Současná propaganda potřebuje osobu K. Gottwalda vylíčit v co nejhorším světle, takže se o této epizodě nikdo nic nedozví.

Kdyby se jednalo např. o osobu nějakého křesťanského politika, tak už byl vyznamenaný řádem Bílého lva in memoriam...

0 13
možnosti
TH

T18o42m76á73š 11H37y11n19e14k

18. 11. 2013 20:14

Vás zaujalo močení a mě otázka....Tak co Klémo bojíš se soudruha Stalina?.A on na to, třídní boj je h...o proti soudružským vztahům.A měl pravdu ne?.A není zajímavé jestli je pravda,že se Stalin s Gottwaldem za války nikdy nesešel.........A bylo tam toho víc,zbraně pro dělníky,odposlechy,obsazení sekretariátů no...A neschopnost demokratů v čele s Benešem.A vy se zrovna zaseknete na močení;-D.P.S.Stejně nebyl vidět,tak co.

15 0
možnosti
JB

J89i81ř54í 65B91o76b80e98k

18. 11. 2013 20:18

To víte, bylo tam málo katolíků, tak se musel chytnout toho, co se nabízelo...;-D

5 0
možnosti
JB

J49i80ř29í 54B46o10b80e15k

18. 11. 2013 20:01

Petříku, Petříku, vy už holt patříte svým dílem k té mikrofauně tady na blogu. A přiznávám, nebýt vás a vám podobným (třeba pana Macka) by svět přišel o mnoho zábavy.

Bůh s vámi.

11 0
možnosti
Foto

Vy pozdravujte ministrantům Oulickému a Marjánkovi kadidlo, jak pravil pan Černý v jiné diskusi (Přemysl Černý, abyste si jej nespletli s jiným panem Černým, fundamentalistickým katolíkem, který loupežné vraždy dokáže nazývat hrdinskými činy  ..)

0 8
možnosti
Foto

I54v96a61n 90M16a21r24e30k

18. 11. 2013 19:43

Musíme si zvyknout že zhovadit se dá opravdu všechno,současná domácí kinematografie (až na vzácné vyjímky) ,televizní tvorba (až na vzácné vyjímky) a současná politika i politici (bez vyjímek) jsou toho zářným příkladem ! ! !  Rv

2 0
možnosti
Foto

Propaganda pracue tak, jak umí. Močení Klementa Gottwalda bylo patrně to nejlepší, co tvůrčí tám napadlo, já osobně bych s ohleem na cílového pravicového diváka raději preferoval prdění.

3 12
možnosti
BM

Soudruh Macek, přiletěl, plácnul a zas odletěl........;-D;-D;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik