Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jako je Vyvadil zrcadlovým obrazem Peszyńského, tak je Petřík zrcadlovým obrazem Zieglera.

1 2
možnosti
Foto

Pane Chovanče, podle Vašich příspěvků si myslím, že jste slušný člověk.

Jak můžete být stejného smýšlení jako Schwarzenberg, Kalousek, Bělobrádek či Kavka s Oulickým?

To znamená po vzoru jejich hrdinů generálů Franka, Pinocheta a bratrů Mašínů vyvraždit jejich odpůrce...

Skutečně si myslíte, že vraždy lidí jinak smýšlejících jsou blízké katolickému Bohu?

2 6
možnosti
LZ

L35e63o83š 21Z57o37u21h48a87r

28. 8. 2014 14:15

Já nerozumím tomu, jak a proč ten zlý Obama s Bruselem (nebo Bruce Leem?) tu válku rozpoutali. Pokud uvažuju pragmaticky, tak pro kapitalisty je nejvýhodnější stabilita a mír všude na světě. Podívejte se například, jak dnes reagoval na zprávu "o ruské invazi" německý akciový index DAX. ...Padal a hodně.

7 3
možnosti
Foto

Mýlíte se.

Pro kapitalisty v USA je ideální stav, když je svět rozdělený, nebo ve válkách (samozřejmě mimo území USA), protože se lépe ovládá. Také příležitosti pro dodávky zbraní válčícím stranám.

A válčící země se samozřejmě navzájem oslabují.

USA se podařilo destabilizovat celý střední východ, severní Afriku, což přineslo problémy hlavně Evropě v podobě masového přílivu utečenců. i když v případě Libye si na to Evropa velkým dílem přispěla sama.

Pro USA by byla největší pohromou, kdyby se EU sblížila s Ruskem, protože by USA byly odsunuté do pozadí jako světová supervelmoc.

Proto USA tak ženou EU do války na Ukrajině, protože tím USA oslabí jak EU, tak Rusko.

Ale smát se nakonec bude Čína, což je skutečný průšvih.

6 11
možnosti
JZ

Průzkum veřejného mínění k Ukrajině. Tři čtvrtiny Čechů zajímajících se o dění v této zemi viní z problémů hlavně Západ. Petřík zase lhal, jako už poněkolikáté.  

http://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c1/a7258/f3/pm140708.pdf

2 4
možnosti
JZ

Petříkův rádoby humanismus je falešný a křivý. Ruské násilnosti v Pobaltí včetně vraždění tamních žena a dětí on vždy obhajoval.

7 3
možnosti
JZ

Inu, každý národ má určité procento kolaborantů a vlastizrádců. Ti, co dříve udávali lidi nacistům, pak se dali ke komunistům, jsou nyní s Putinem. Takoví kříženci Moravce a Bilaka. ;-D

10 4
možnosti
MD

Az sem jste zasel? Tak to je smutne.

5 2
možnosti
RB

To co jste napsal má logiku. Ten kdo jen nehltá mainstream, ale myslí globálněji vám musí dát za pravdu....Ano informací se na nás valí tolik, že už mnoho lidí zapomělo kde a čím toto všechno začalo. :-/

6 3
možnosti
VS

Přítomnost vojsk NATO na našem území bych přivítal i proto, že Vyvadil, Petřík, Cvalín a podobní by se následně nevyhnutelně zalkli vlastní žlučí a vztekem.

16 4
možnosti
PU

P95e57t13r 75U79h37e21r

28. 8. 2014 13:23

minimálně Vyvadil by okamžitě převlékl kabát, odvolal by, co odvolal, slíbil by, co slíbil a rychle by zaplul do služeb NATO ;-D

petřík by na tom byl, myslím, podobně, poschovával by portréty komunistických vůdců, co má doma ve své rudé svatyni a hurá za vojáky, jestli nemají levný iPhony...

15 4
možnosti
JM

R^ karma

Vypadá to, že naši vojáci budou v rámci NATO umírat za Amíky někde v Tramtárii a oni zase na oplátku, v rámci NATO se budou povalovat v našich hospodách...

7 8
možnosti
PU

P12e50t40r 48U82h70e14r

28. 8. 2014 13:13

pokud by se tu "povalovali" v našich hospodách, tak by zase do těch hospod přinesli peníze, ty jednoduché stvoření...vím, že to nepochopíš, ale zkusil jsem to...a nikde jsem nezaregistroval, že by naši vojáci umírali za "Amíky" Rv

10 3
možnosti
Foto

Mimochodem - na paranoiu jsou prášky. Na posedlost ne.

17 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik