Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejvíce jich mají na svědomí komunisti. Víc nemám, co bych komunnistovi z Boskovic k tomu dodal;-O

16 2
možnosti

Omyl. Daleko víc než komunisti má obětí na svědomí za těch cca 2000 let ŘKC.

3 13
možnosti
Foto

Nejvíce zabitých, zavražděných, popravených, zavřených, vystěhovaných, přesídlených, zotročených mají na svědomí ruští, potažmo sovětští komunisté, jejich NKVD a později KGB.

Proti vám milí soudruzi byli takoví velikáni zločinu jako Hitler, Mao, Pol Pot nebo rwandští Hutuové naprostí břídilové a vlastně něco jako Hoši od Bobří řeky.

Takže asi tak....

..kde je Chrástek, kde je Chrástek? Chci mínus;-D;-D

17 1
možnosti
PU

P91e71t43r 88U91h70e65r

15. 9. 2014 14:42

chrástek je specialista, dá vám jich víc ;-)

11 0
možnosti
JV

J80a66n 46V65l85č30e10k

15. 9. 2014 14:04

Ne, nejvíc mrtvých mají na svědomí komunisté.

14 0
možnosti

Nejvíce mrtvých mají na svědomí země komunismu a socialismu, mezi ně počítám samozřejmě i nacionálně socialistické Německo...

17 0
možnosti
Foto

Kdybyste si dal tu práci a spočítal oběti v koloniích jen za vlády belgického krále Leopolda II. a britské královny Viktorie, tak Vám vyjde možná ještě větší číslo, než které můžete přišít komunistům.

2 12
možnosti
Foto

Napsat, že NATO, kterého jsem součástí, někde vyvolalo nějakou válku, to může napsat .....  nebo kovaný komunista.Pokud mluvíte o Kosovu, tak válku tam rozhodně nevyvolala NATO a ani nikdo jiný. Válku začalo Srbsko. Kosovo se stalo obětí etnického čištění,  v letech  1998 až v letech 1999. Po vyčerpání všechdiplomatických možností v roce 1999 se souhlasem mezinárodního společenstvízahajuje NATO letecké nálety na vojenské cíle srbských sil. Odpovědí je, žeSrbsko přitvrdilo boje a z uvedeného důvodu NATO zahajuje nálety na rafinérie,mosty, vládní budovy, továrny, elektrárny, zásobníky nafty a plynu. Po desetidnech Srbsko boje zastaví. OSN přebírá správu země a 100 zemí uznává nezávisle Kosovo Pokud mluvíte o Libii, tam nevystoupil ani jeden voják USA. Rada bezpečnosti OSN, kde je zastoupeno i Rusko i Čína vyhlásilo bezletovou zónu nad Libii, aby zabránilo bombardování civilistů. Letadla USA a jiných států, hlídala dodržování bezletové zóny, rozhodně neprováděla bombardování Libie.

9 2
možnosti
Foto

Ze souhlasem mezinárodního společenství?? Pak se tedy divím, že NATO neodrželo mandát RB OSN pro nálety a bombardování srbských cílů jak v Kosovu tak celé zemi.

3 12
možnosti
PU

P76e93t44r 12U28h44e80r

15. 9. 2014 13:05

tak petříku, že jsou pro tebe nejlepší komouši,jsem si už zvykl, ale že teď začneš vyzdvihovat teroristy....hmmm, je vidět, že jsem tě podcenil 8-o

14 2
možnosti
LN

Klasický Petříkův demagogii načichlý výlev.

14 1
možnosti
JC

Ani bych neřekl. Je tam spousta relevantních faktů, odkazů, doložitelných argumentů. Když se oprostíte od osobních antipatií, musíte je uznat.

3 13
možnosti
Foto

Vraždí vždy moc, která si přivlastňuje zdaňovat a regulovat životy svých občanů.  Je jasné, když se do čela státu dostanou šílenci, že  to stojí miliony lidských životů.

3 0
možnosti
JL

Srbsko – wikipedia uvádí 552 srbských vojáků a 500-2500 srbských civilistů, kteří zahynuli při tzv. humanitárním bombardování.

No vidíte a Srbové zvádli jenom v Srebrenici povraždit více než 8000 civilů. Moc dobře si nedokážu představit, kolik mrtvých by tam bylo, kdyby toho bombardování nebylo.

11 0
možnosti
Foto

A co mají ti zavraždění humanitárním bombardováním společného s tím masakrem v Srebrenici?

3 3
možnosti
Foto

Boje v Srbsku zahájilo NATO? 8-o

5 0
možnosti
AP

NATO a západní civilizace přece může za vše :)

11 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik