Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pěkně jste poukázal na to mediální pokrytectví R^

16 3
možnosti
Foto

Kdo je to Pezsynski? ;-) Jinak R^

12 6
možnosti
PV

Politováníhodná boží bytost.:-)

5 4
možnosti
Foto

Vám ten KS leží v žaludku! Milý pane, on není presidentem, to vám uniká. A jsem si jist, že kdyby presidentem byl, takových slov by se nedopouštěl. (A to přesto, že si myslím, že pan KS by presidentem neměl být.)

13 15
možnosti
VP

vám zase uniká že takto se vyjadřoval jako ministr zahraničí ... ač jsem nevolil ani jednoho pána, myslím si, že to řekl velice trefně, jen to chtělo volit jinou formu. Nejvíce ovšem kvičí ti, co sami běžně taková slova používají a ještě do toho motají děti....  jo, jo, všechna mládež seděla před příjmači a pozorně poslouchala pana Zemana z Lán, tohle mi připo vtip z mého ranného mládí ohledně novoročních projevů soudruha Husáka ... na prvním programu projev a na druhém policajt s obuchem a slovy "ty nemáš první program"?

25 4
možnosti
BM

Tak slovo hajzl (zde myšleno jako záchod) pochází z německého Häusel [hojzl], domeček, vzniklo „hajzl“  není vulgární slovo, to samé jako bordel. Ta ostatní uznávám, to byi ústavní činitel říkat neměl...

Avšak, ty prezidentovy vulgarity nejsou tak podstatné, horší je obsah toho co říkal, a že se choval v Číně jako středověky vazal  Říše středu.

12 8
možnosti
Foto

Jenže stejně jako Zeman se v Číně choval David Cameron, Angela Merkelová a další evropští politikové.

Čína nepozve nikoho, kdo veřejně neprohlásí, že Tibet je součástí Číny. A pokud vím, tak byl Zeman v Číně přijatý docela s poctami, ale o tom se naše média nezmínila a mně se to teď nechce hledat.

Jako totální vazalové se chovají někteří naši politikové vůči USA a na slovo poslouchat musíme právě Američany. I když nás možná může uklidnit, že je na slovo poslouchají Němci i Francouzi.

18 7
možnosti
JP

J41i21r78i 24P89e27t90l86a77n

4. 11. 2014 17:21

To schytate sahl jste jim na Kaju

21 2
možnosti
JO

Schwarzenberg je ústavní činitel a vulgární slova by používat v médiích neměl. To samé Zeman. Ani od jednoho to není noblesní a ostuda je to obou.

A to byli tito dva pánové jediní možní prezidentští kandidáti ve druhém kole.

14 0
možnosti
AS

A11d47a91m 36S77t65a71v17a

4. 11. 2014 17:47

Budiž, ale autor chtěl, soužko, vyjádřit myšlenku, že média měří dvojím metrem / víte, co to znamená?/ zatímco jeden je sprostý, tak media svolávají div ne demonstrace, a když ten druhý, tak média v jeho případě píší o roztomilé aristokratické lidovosti.

10 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik