Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EM

Klasická obrana malých dětí - "ale Karel to dělá taky". Navíc oba nedělají totéž, prezident je jen jeden nebo mi něco uniklo?

21 11
možnosti
Foto

Unikla Vám jen podstata celého textu která spočívá v poukázání na zjevnou mediální manipulaci lidí:-)

9 2
možnosti
VT

ubohé psaní... takové, od lopaty

10 16
možnosti
Foto

Tak se o ni přestaňte opírat:-)

8 1
možnosti
JD

A co jste tím článkem jako chtěl říct?

Že to, že takové výrazy použil i někdo jiný nějak umenšuje vulgaritu Prezidenta ČR v přímém přenosu? 

Máme to nějak vysvětlovat našim dětem, které se snažíme vychovávat ke slušnosti, že je přeci jedno jak mluví hlava státu v přímém přenosu v rozhlase, protože přeci jiní použili taky něco podobného? 

Směšné a trapné jakým způsobem používáte tyto argumenty v blozích i diskuzích (...a vy zas bijete černochy....)

18 11
možnosti
JH

A jak jim vysvětlujete co říká páán kníže??

8 3
možnosti
Foto

To, že je hulvát jeden, neznamená, že je ten druhý o něco menší. Platí na obě strany...

9 0
možnosti
Foto

Možná byste se měl zamyslet na faktem, že Karel prostě není prezidentem, Miloš je. To je ten fatální rozdíl...nic jiného. Sem si na milion procent jistý, že v hypotetické situaci, kdy by prezidentská volba dopadla opačně a Schwarzenberg by již v pozici prezidenta pronesl podobné výrazy v podobném kontextu (o čemž pochybuji, ale jsme v hypotetické rovině), pak by média věnovala celé události stejný prostor. I když připouštím, že komentáře komentátorů by se mohly lišit. Od toho jsou to ale komentátoři. Prezentují vlastní pohled...nic víc, nic míň...

22 10
možnosti
VP

noooo, on takhle mluvil jako ministr zahraničí, na to jste asi zapoměl ...

9 2
možnosti
MM

Kritizuje se buranství prezidenta, nejvyššího ústavního představitele státu, ale píše se o Schwarzenbergovi. No, taky taktika.

15 9
možnosti
AG

A70l70e34x 53G24r59e10g64o26r

4. 11. 2014 16:46

Nemá cenu se v tomto pitvat. Problém, je, že Zeman tyto tři vulgarismy použil záměrně a evidentně dost provokativně kdežto jiní politici takto hovoří normálně bez úmyslu provokovat.

16 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik