Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Zajímavé, že se k té šaškárně propůjčili i ti bývalí vězni, které Sovětská armáda osvobodila.

0 0
možnosti
PV

Kdoví, co se ještě od historiků amatérů (ukrajinský premiér, ministr zahraničí Polska a podobní duševní ubožáci) dozvíme... Občas se ozve historik profesionál a protestuje proti těmto nesmyslům, ale jeho hlas je umlčen - svoboda slova se tomu říká. Ono lze namítnout, že tu svoboda slova panuje, však Charlie - http://www.sprosté karikatury.francie -, naše blogy, všechny ty informační portály. Mocipáni už zjistili, že doma si může psát každý, co chce, ani tyhle blogy nevadí, však se kmáni perou mezi sebou, vyvolává to takové zdání demokracie...

KarmaR^

Krátce po převratu 89 jsem si ani neuměl představit, jak rychle se bude historie ohýbat. A děti ve škole jsou z toho zmatené....

2 1
možnosti
MK

M46i32l96a42n 92K64e60s26l

21. 1. 2015 21:46

Je vůbec dovoleno říkat Ukrajincům Ukrajinče.Dnes byl zatčen v Praze muž,který znásilňoval pražačky.Bezprostředně po zatčení bylo řečeno,že se jedná o Ukrajince žijícího čtyři roky v Praze.Za cca dvě hodiny po jeho  zatčení jsme se dozvěděli ve zprávách,že znásilňovač byl cizinec.Bůh ví kdo osvobodil Osvětim.Počkáme,znalec historie ukrajinský premiér nám to brzy řekne.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby ten cizinec byl Rus, tak by se naše média stále vyjadřovala, že to byl Rus.

V případě Ukrajince to ovšem byl cizinec.

A nejnovější zpráva ohledně osvobození Osvětimi je, že Osvětim osvobodili Ukrajinci: http://czech.ruvr.ru/news/2015_01_21/Sef-polske-diplomacie-prohlasil-ze-koncentracni-tabor-v-Osvetimi-osvobodili-Ukrajinci-3686/

1 3
možnosti
Foto

To Jsou bláboly a ty odkazy!!!

3 0
možnosti
MK

Jardo, v patek se za tebou zastavi ctyri Ukrajinci, abys jim vysvetlil, proc je nazyvas nacisty. Doufam, ze mas radost :)

2 0
možnosti
MK

Ty wogo, koukam jak si Saracen Hassan notuje s komousem Jaromirem. :)

4 0
možnosti
BT

nepochopil jste averzi Poláků a Ukrajinců vůči Rusům

4 0
možnosti
Foto

O tom snad není můj blog.

A když už, tak je zajímavé, že nemají Poláci averzi k nacistům.

0 4
možnosti
JR

J43a13r15a 89R81a41n77k

21. 1. 2015 5:49

Kdyz uz jste se v diskusi zminil, ze bylo strasne netaktni pozvat Porosenka, zde mate nazor "Reporteru bez hranic". kteri se divili, ze v mirovem pochodu sli take 4 zastupci zemi, ktere nerspektuji svobodu slova, kde je cebzurta blogeru, spisovatelu, filmaru, kde jsou novinari vezneni i zastreleni, nebo "zmizeni"- Egypt, Turecko, Rusko a Emiraty:

Reporters without borders:

has strongly criticised the participationof leaders of countries where freedom of expression is restricted.

In a statement, it says it is "appalled by the presence of leaders from countries where journalists and bloggers are systematically persecuted such as Egypt (which is ranked 159th out of 180 countries in RWB's press freedom index), Russia (148th), Turkey (154th) and United Arab Emirates (118th)."

Reporters Without Borders secretary-general Christophe Deloire said, "We must not let predators of press freedom spit on the graves of Charlie Hebdo."

2 0
možnosti

Jasné a snad i dobře pochopitelné

pro obtížně chápající.R^

1 4
možnosti
BT

jednoduché a nevystihující, jednoduchým povahám jako autor a vy to samozřejmě stačí

3 0
možnosti
PBR

Máte naprostou pravdu pane autore, dnes je Rusko nepřítelem a tak se na vše dobré zapomíná snadno. Asi jsko v některých manželstvích při rozvodech. Děkuji a dávám velkou karmuR^

2 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik