Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Nemám nic proti tomu, že pozvali Porošenka. Ale že nepozvali Putina, je od Poláků trapné a ubohé.

0 1
možnosti
Foto

Tady bych souhlasil s tím, že nepozvání Putina je hloupé, při nejmenším v tom ohledu, že je to vrcholný představitel hlavní nástupnické země po SSSR, jejíž vojáci (sice vinou vedení své země, ale oni sami za to přímo nemohli) nesli jednu z hlavních tíží bojů proti nacistickému Německu. A ani na jejich hrdinství nesmíme zapomínat, přestože jejich synové to pak vydatně pokazili.

5 0
možnosti
LO

L10u76b97o68š 88O22t40t

20. 1. 2015 17:27

Jestliže je i zeměpis Vaším koníčkem doporučuji Vám, nikam necestujte, ztratíte se!!

3 0
možnosti
KN

Osvobození Osvětimi oslaví ukrajinští náckové s němci ?

I tak se dá tvořit a upravovat historie.

3 1
možnosti
OK

Když slaví nácek osvobození Osvětimi, tak buď je velmi duchem nedostatečný, nebo není náckem.

1 0
možnosti
Foto

V98í85t 85H86a34s47s14a64n

20. 1. 2015 15:56

Pane Petříku,

máte pravdu. Většina našich médií též nějak "zapomněla" na to, že nedávno došlo k incidentu v Charkově, při němž skupinka 20 neonacistů v černém a s kuklami na tvářích nedávno tyčmi rozbila okna celorepublových novin Slovjanka, do redakce novin vhodila několi molotovových koktejlů a zdi budovy počmárala znaky batalionu Azov, svastikami a nápisy: "Varování před lží". V době útoku byla uvnitř pouze jedna redaktorka. 

Paradoxem na tom je, že se zmíněná skupina neonacistů krátce předtím zúčastnila demostrace za "Svobodu slova", která se stejný den konala na hlavním charkovském náměstí na počest obětí teroristických útoků v Paříži a na uctění památky redaktorů týdeníku Chatlie Hebdo.

Za článek Vám dávám jako téměř pokaždé karmu. R^                                             VH

4 3
možnosti
Foto

Děkuji.

Já jen dodám, že je zajímavé, když si představitelé Západu pozvali na pochod v Paříži proti terorismu přímo teroristu Porošenka.

Západní svět se úplně zbláznil.

4 3
možnosti
BK

Pane Petříku, díky a karma. Díky za zdravý rozum a velmi naléhavé zamyšlení. Domnívám se, že se část světa totálně zbláznila: odmítá záměrně pracovat s fakty, které nelze zpochybnit!Nepozvat představitele mocnosti, která za 2.svět. války do poslední chvíle a s plným nasazením bojovala proti fašismu, je obrovskou ostudou. Jsem hrdá na prezidenta Zemana, který V. Putina pozval- i za cenu obrovské vlny pokrytecké, srbácké kritiky. Díky za vaše blogy;-)R^.

4 6
možnosti
OK

Tato mocnost se nejprve spojila s nacistickým Německem, to ji pak sice zradilo, nicméně obě mocnosti páchali zvěrstva. I Stalin likvidoval Židy, Ukrajince a Poláky, navíc vystřílel Polskou elitu (Katyň). 

A byli to pánové Hitler a Stalin, kteří na základě vzájemné dohody ZAČALI druhou světovou válku.

7 1
možnosti
Foto

J48o10z18e26f 70N63o88v68a45k

20. 1. 2015 13:38

Osvětim přece osvobodila sovětská vojska a ne ruská, stejně jako nás podle kremlobotů okupovali Sověti a Rusko s tím nemá nic společného přece. Takže nepozvat Putina je OK.

9 4
možnosti
JN

Klidně mě považujte za toho, jak jste napsal, ale logické by bylo na jednu stranu očekávat omluvu za rok 1968 nejen od Rusů, ale také od těch ostatních mezi jinými i od Ukrajinců. A naopak, ke vzpomínkové akci souvisící s výročím  konce II. světové války pozvat představitele jak Ruska tak Ukrajiny.

Já vím, že je jednodušší, jedny jen chválit a na druhé jen nadávat, ale oni prostě tenkrát byli jeden celek.

0 0
možnosti
LJ

Základní prvky nacismu splňuje např. i vpád do Čečny, a nevšiml jsem si, že by jste tenkrát vyváděl jako čertík z krabičky...

5 2
možnosti
Foto

Čečenci rozpoutali teror proti ruskému obyvatelstvu a Rusové se nenechali jen tak vraždit, tak v Čečensku zavedli pořádek, který je tam doposud

Na druhé straně NATO bez příčiny napadlo Srbsko, Irák a Libyi, takže podle těchto měřítek je NATO plně nacistická organizace.

A navíc za sebou nechali naprosto rozvrácené země Irák a Libyi, kde tímto  nepředstavitelně posílili terorismus.

3 5
možnosti
Foto

Moc se mi líbí autoři, kteří hned v začátku vykonstruují nepřítele a pak se s ním hrdinsky rvou a vypořádávají. :-)

10 1
možnosti
LN

...jo..to je páně petříkův oblíbený trik...něco vám vloží do huby...a pak vás za to rozcupuje....

8 1
možnosti
PU

P22e63t94r 11U27h71e84r

20. 1. 2015 13:24

A jedna poznámka, mám rád Jaroslava Mikulu, je to úplně nejvíc největší a opravdový borec R^;-D

9 1
možnosti
LJ

Nejlepší diskutér, který kdy žilR^

6 1
možnosti
PU

P74e50t72r 92U42h54e39r

20. 1. 2015 13:21

Na tobě se mi líbí, petříku, že hned víš, co kdo myslí a proč to dělá. Ty jsi vlastně takový děd vševěd a je tě v Boskovicích škoda. Co takhle zkusit Univerzitu Palackého v Oloumouci? Tam by ses mohl pořádně realizovat, dát se dohromady s řezníkem a mohli byste spolu zachraňovat svět. Takoví místní Avengers :-P

7 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik